Kendi burcum balık kadınıyla anlaşamam çok var ve çekim olmuyor ateş grubuyla iyiyim bir çekim oluyor genellikle ama başak nedense ilgimi çekiyor teşekkür ederim seninde her şey gönlünce olsun
Evlenmesen niye haber ediyorsun. Hani beni yalancı çıkarıyorsun ya başak ve balık uyumlu diye düşünüyorsun bende diyorum ki tamam dene git başakla evlen belanı gör
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Doğrudur
Sizin burcunuz nedir
Aslan
Aslanla nasıllar
Sen en iyi su grubuyla anlasirsin
Su grubuna denk gelmedim açıkçası ama herkes öyle diyor
balık denk gelmişti bana akreple iyi anlasirsin, ruh eşin olur, her şey gönlünce olsun
Kendi burcum balık kadınıyla anlaşamam çok var ve çekim olmuyor ateş grubuyla iyiyim bir çekim oluyor genellikle ama başak nedense ilgimi çekiyor teşekkür ederim seninde her şey gönlünce olsun
Kim diyorsa yalan söylüyor inanma.
Nedenini öğrenebilir miyim
Nedeni uzun.
Uzun bir yaşanmışlık var anlaşılan
Doğrudan benimle alakalı olmasa da evet ilk şahit hep bendim 2 farklı örneği gördüm.
Nedense benim ilgimi çekiyor ondan sordum aslında
Tamam youtubede izlediğin videolara göre uyumlusun o zaman git evlen başakla 😂😂😂
Evlenirsem haber ederim evlenmesem de edeyim mi 😂
Evlenmesen niye haber ediyorsun. Hani beni yalancı çıkarıyorsun ya başak ve balık uyumlu diye düşünüyorsun bende diyorum ki tamam dene git başakla evlen belanı gör
Aman aman bu beni gözümü açan bilgin için teşekkür ederim başak istemiyorum hayatımda anlaştık 🤝