Peşinden koşan onu isteyen ilgi göstereni mi sever yoksa ilgi göstermeyen peşinden koşmaya daha çok zor olan normal konuşan erkeği mi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burcla alakası yok bazı kadınlar aşırı manyak olabiliyor
Genel olarak aşırı ilgili erkeği kimse istemez
Ben mesela sacma veya surekli ilgi gosteren erkeği sevmem
Sürekli ilgili değilde iltifatlı nasıl olduğunu merak etmek bunlar var yani nasıl erkeği seversiniz ki
Güçlü kararli kendi işinde zeki erkeği severim
@ertugrulkartal1903
Çok iyi tanır arkadaş söylesin
Ben ikizler kadınıyım. :d ikizlere kendini sevdirmek zordur. İkizler zor erkeği sever :d
Nasıl zor erkeği sever ne yapmak lazım
Kendin ol. :) yani çok yapışkan olma. boğma. onun için çabala ama çokta üstüne gitme. Hemen sevgi gösterisi yapma. Aşırı ilgi gösterme. Yani doğal davran ya. O da insan sende insansın sonuçta. En önemlisi özgüvenli ol...
Benim eski sevgilim kendisi ama sohbet devam ediyor ben iltifat ediyorum arada şimdide hasta olmuş çiçek göndersem mi diye düşünüyorum ama bu sefer cepte mi görür beni o sıkıntı ya da hoşuna mı gider
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran ama çiçek göndermek mantıklı gelmiyor bence şu an için. Cepte görüyor mu bilmiyorum. Her kadın farklıdır sonuçta. :d onu en iyi senin tanıman gerekir.
Tamam benim başka sorumda var dün annesi bize geldi ve telefondan bana bir şey düzeltmemi istedi ve benim şüphelendiği takıldığı bi çocuk vardı aileisnin de bildiği ve ben whatsappa girip çocuğun ismini yazdım ve şöyle mesajlar vardı yok gelmiyo yok istemiyor gibisi yani çpcukla konuşuyormuş benle sevgiliyken bana konupmuyorum demişti bunu ona söyledim ne alaka beni yargılamam konuşmuyorum dedim sana sakın bidaha bu konuyu açma dedi bende eminmisin dedim sabahtan beri bakmıyor mesaja bu neyin göstergesidir
Eee senleyken o çocukla konuşuyorsa niye hala onunlasın? Demek ki kendine saygın yok...
Seni tınlamıyor. Ve seninleyken başkasıyla konuşuyor. Bu olay bahane olmuş yani. Uzak dur yoluna bak.
Burcu fark etmeksizin her kadın karşılıklı konuşabildiği, anlaşabildiği ve merhametini görebildiğini sever. Koç, başak ya da ikizler fark etmez hangi burçtan olduğu
İlgili komik onu değerli hissettiren her erkeği sever yani kadınlar peki bunu adabında yapmak mı lazım fazla ilgide kaçırır mı
O kısım değişir işte. Kimi ilgisizliğe dayanamaz, kime abartıya gelemez. Bunu da ilgilendiğiniz kişiye sormanız ya da gözlemlemeniz gerek
İkizler kadınından uzak dur. Hayatını karartma 🤣
@fesfs nasıl tavsiye ama 😂
Elini verse kolu kalır oglancazin:))
@fesfs kolda gider 😂
O kadar mı diyorsun ahaha
@fesfs çeken bilir 😂
Hiç mi iyi tarafı yok bunların mk
@fesfs istersen bir hafta yanında ki hülya ile yaşa sen 🤣
Ayy , Allah ya ona verir ya bana, kemcik ağızlı vurucan söyle destekli ağzının ortasına dişleri bir ağzının içine dolacak ohh diyecem ondan sonra , hayatım boyunca bu kadar negatif olmamistim bir insana karşı, ilk defa.
@fesfs işte bak sen yaşamadan böylesin yaşayınca nasıl olacak 🤣
Kadında altın hastalığı var, sürekli maddiyat konusuyor , yani başka sohbet yok, hayır konuştuğu kadar zengin olsa canını yerim ama değilde, yani kendisini olduğundan farklı gösteriyor, kocasıda onu bunu dolandiran borcun içinde biri tüm ilçe biliyor anladinmi, ama kendisine bak, sanki bana, horbil agasinin kızı, köseler asiretinin gelini dersin,
@fesfs ahaha hep aynılar İkizler kadını.
Iyyy
Bir gün birini ertesi gün öbürünü ister adı üstünde ikizler