Astroloji & Burçlar Falda bilinen harfler, kişiler, sayılar ve tarihler seni etkiliyor mu? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tabii ki faldan beklentim de bu Spesifik şeyler yerine gelecek ile alakalı yorum beklerim Yaşananları genel olarak bilinse de yeter Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Falda bilinen harfler, kişiler, sayılar ve tarihler seni etkiliyor mu? Cevapla Tarih Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 406 cevap paylaştı. Çok iyi kahve falı bakarım, tarotta henüz gelişemedim. Benim dediklerimin %90 ı çıkıyor ama biri bana fal bakınca inanmıyorum 2 0 Yorumla
PinkVenomm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% Terazi +1 yıl Bir kere fal baktırmıştım O harfinde biri canını çok sıkıyor demişti. Ondan sonra korkup bir daha baktırmam. 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır pek değil Falda M harfi çıkmıştı. hiç tanımam böyle birisini. Pek etkilemedi. 0 0 Yorumla
Anlamdışı Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% Kova +1 yıl Hiç inanmıuorum adam gibi tutturan kimse öıkmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnanmıyorum, bugüne kadar bir çok kez uygulamalardan vs baktırdım tutmadı asla. Herşeyi Allah bilir. 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl Kahve falı ücretli mi bakıyorsun ücretsiz mi? 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 399 cevap paylaştı. Fal baktirmadim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok iyi kahve falı bakarım, tarotta henüz gelişemedim. Benim dediklerimin %90 ı çıkıyor ama biri bana fal bakınca inanmıyorum
Bir kere fal baktırmıştım O harfinde biri canını çok sıkıyor demişti. Ondan sonra korkup bir daha baktırmam.
Hayır pek değil Falda M harfi çıkmıştı. hiç tanımam böyle birisini. Pek etkilemedi.
Hiç inanmıuorum adam gibi tutturan kimse öıkmadı
İnanmıyorum, bugüne kadar bir çok kez uygulamalardan vs baktırdım tutmadı asla. Herşeyi Allah bilir.
Kahve falı ücretli mi bakıyorsun ücretsiz mi?
Bazen evet
Fal baktirmadim
Fala inanmam.
Fala inanmıyorum