Evrene enerji vermek ne demek? Bu kainatın bir yaratıcısı yok. Her şey tesadüfen var oldu. Ben de ölü gezegenler, yıldızlar, galaksilerden yardım istiyorum demek.
Allah, bana zilleti reva görmüşse evrene ne enerji gönderirsem göndereyim. Ne olacak? Hayatım mı değişecek? Benim yaşantımdan önce genetik yapımın baştan aşağı değişmesi lazım.
G.. izekalı bir anne babanın dibinden düşmüşüm. Genetik piyangodan nasibim yok. Genetik yollarla geçmiş bipolar hastalığından muzdaribim. Doktorlar da çare olamadı, hacılar hocalar da.
Benim babam bir köpek yetistirseydi bana çocukluğumda yaptığı kötü muameleyi yapmazdı. Özgüven, özdeğer, özsaygı, özbenlik hepsi bedenden çıkan ruh gibi çıktı bünyemden. Artık bir daha geri de gelmiyor.
Ne yüzüm ne de fiziğim maskülen değil. Şu an bu boyumla (186 cm), bu fiziğimle incecik kollarımla bacaklarımla 20 yaşındayken gidip Selin Ciğerci gibi trans kadın olsam bu yaşıma kadar hem zengin hem yakışıklı, hem kaslı, hem uzun boylu 350 tane sevgilim olurdu.
Güzel olmasına bile gerek yok. Yüzü çirkin bile olsa fiziği normal bir kadın her türlü partner bulur bu ülkede.
TÜRKİYE KADINA CENNET, ERKEĞE CEHENNEMDİR.
Bütün kadınlar bir işvereni kolluyor, bir de kadınları...
Okumadım. Boşuma yazmışsın yine... Sadece ilk cümlene cevap, evrene enerji göndermek demek Allaha inancın olduğu halde dua etmenin dışında pozitif düşünmek, ağzından çıkan her sözü bilinç altına doğru kodlama demek. Sen bunları bi araştır .
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır benim öyle şeylerim yok. ama hayallerim hedeflerim olur her zaman
Evrene niye bildiriyim ateist miyim ben. Oturup Allah'a dua ediyordum. Baktım o da benden elini ayağını çekmiş. Sonrası belli. Saldım gitti.
Ateist olmakla alakası yok
Evrene enerji vermek ne demek? Bu kainatın bir yaratıcısı yok. Her şey tesadüfen var oldu. Ben de ölü gezegenler, yıldızlar, galaksilerden yardım istiyorum demek.
Allah, bana zilleti reva görmüşse evrene ne enerji gönderirsem göndereyim. Ne olacak? Hayatım mı değişecek? Benim yaşantımdan önce genetik yapımın baştan aşağı değişmesi lazım.
G.. izekalı bir anne babanın dibinden düşmüşüm. Genetik piyangodan nasibim yok. Genetik yollarla geçmiş bipolar hastalığından muzdaribim. Doktorlar da çare olamadı, hacılar hocalar da.
Benim babam bir köpek yetistirseydi bana çocukluğumda yaptığı kötü muameleyi yapmazdı. Özgüven, özdeğer, özsaygı, özbenlik hepsi bedenden çıkan ruh gibi çıktı bünyemden. Artık bir daha geri de gelmiyor.
Ne yüzüm ne de fiziğim maskülen değil.
Şu an bu boyumla (186 cm), bu fiziğimle incecik kollarımla bacaklarımla 20 yaşındayken gidip Selin Ciğerci gibi trans kadın olsam bu yaşıma kadar hem zengin hem yakışıklı, hem kaslı, hem uzun boylu 350 tane sevgilim olurdu.
Güzel olmasına bile gerek yok. Yüzü çirkin bile olsa fiziği normal bir kadın her türlü partner bulur bu ülkede.
TÜRKİYE KADINA CENNET, ERKEĞE CEHENNEMDİR.
Bütün kadınlar bir işvereni kolluyor, bir de kadınları...
*Bütün yasalar, bir işvereni kolluyor, bir de kadınlari.
Bu ülkede bir işveren ya da bir kadın değilsen insan bile değilsin.
Kadir Mısıroğlu boşuna dememiş. Başımıza Yunan gelseydi bu zulmü yapmazdı diye.
Okumadım. Boşuma yazmışsın yine... Sadece ilk cümlene cevap, evrene enerji göndermek demek Allaha inancın olduğu halde dua etmenin dışında pozitif düşünmek, ağzından çıkan her sözü bilinç altına doğru kodlama demek. Sen bunları bi araştır .
Evrenin tınladığı yok valla bi daha enerciii göndermem dkdmsös
Evren bile mi tınlamıyor diyorsun jdjdj
Hüğğğ 🤧
🥲🤧🤕
En fazla hedeflerim ve hayallerim için çabalarım olursa olur olmazsa hayat devam ediyor. O enerji çaba sarf etmeden olmaz başka türlüsü hikaye.
Ben manifestten anlamam.. Oturdum rabbime açtım ellerimi
Nasıl yapıyoruz enerciii diye birkaç kez tekrarlasak olur mu
Aklıma Dilan Polat enerci geldi 😁
🤣🤣 Yok o farklı xdjdj
Bana göre enerci enercidir 😂
😂😬
Ne olduğunu bilmiyorum ki
Yok ben genelde musakkafest severim 😂
Düşünmem gerek, sonra gelip yazarım.
777 Aldım kabul ettim 😀😂😂
Sen boğa burcusun
@AlmanPrens hayır koçum ben 😀
Ahhh
@AlmanPrens noldu 😀
Çılgınsın sen
Yok aşkom evrenle hiç işim olmadı 💅🏻
Evet Enerji ile yolumu buluyorum
Manifestlenecek bir kaç şey var ama nasıl yapılır bilmiyorum…işe yarayan yöntem önerisi?
Yok ama bu tanımı çok duyuyorum
Yok hayır 😄
Ben bir mucizeym
yok canım
🙂hayır hiç olmadı.
Hiç dikkat etmedim
hayır yok
Sezen abla ♥️