♾️ Boş verdiğiniz ve zamana bıraktığınız neler var, ya da görmezden geldiğiniz.

♾️ Boş verdiğiniz ve zamana bıraktığınız neler var, ya da görmezden geldiğiniz.

Sanırım flört işleri, en son 15 yaşımda eski sevgilimle flört etmiştim ve o gün bugündür hiç bir erkekle flört etmedim. Zamanın nasıl geçtiğini unuttum ama pişman da değilim pek. Yaşım genç daha zaten. Aşk acım yok onun yüzünden ama böyle bir aşk da bulamadım ondan sonra.
O kadar ince detaylı düşünen biriyim ki.. hiç bir şeyi boş veremem, geçiştiremem, zamana birakamam.. uğraşırım, çabalarım, yorulurum dinlenirim tekrar yaparım.. pes etmek bana göre olmadı.. ama bazı konular varki.. ne kadar uğraşırsan uğraş, ne kadar didinirsen didin, olmaz, yapamazsın.. anlarım ki hayırlısı bu derim.. olmuyorsa vardır Rabbimin bildiği derim susarim.. boşvermislik değil, yaratana bırakıp beklemeyi seçerim.. iyi ki bazı şeyler öyle olmamış. Olsun diye direttiğim, olmayınca delirdiğim her şey iyi ki olmamış. Zaman geçtikçe aslında ne büyük hatalardan döndüğünü fark ediyorsun. İyi ki her şey tam da böyle olmuş diyorsun sonra. Hayat çok acayip.. bu olgunluğa erince, neden olmadığını görünce o muhteşem iç huzur.. bundan sonrası yok bundan sonra tevekkül 💗
Teşekkür ederim 🌸
Ben, teşekkür ederim.💜
Kendim var ama artık kendimle ilgilenme dönemine giriyorum💅
Rica ederim 🌸
Hiçbir şey yok.
Teşekkür ederim 🧿
Rica ederim abla ne demek ☺️
Cevap
11Cevap
İhtiyacım olan hemen hemen herşeyi
😍Boşverdiğim ve görmezden geldiğim olumsuz eleştiride bulunan insanlar ve devamlı başkaları hakkında durmadan gereksiz bir şekilde konuşanları hakikaten görmezden geliyorum eskiden bu duruma çok üzülüyordum şimdiyse umrumda bile değil çünkü her kişi kendisine yapmakta her ne halt yapıyorsa veya neyin peşindeyse o nedenle içim bu konuda gayet rahat..😏✌🏻
Geçmişte ne yasadiysam boş ver diyorum düzeltme şansım yok. Ama önümdeki hayatımdaki çoğu şeyi bosvermiyorum keşke bosverebilsem. bu kadar ince düşünmek beni yoruyor.. herkes yerinde çok mutlu..
Boş verdiğim ve görmezden geldiğim şey geçmiş çünkü geçmişte yaşadıklarımı değiştirme şansım yok, sadece şu anki anılarımı şekillendirebilirim. Bu yüzden önümdeki yeni fırsatlara, yeni başlangıçlara odaklanmaya çalışıyorum.✨
Bir haftadır bel ağrısı var.. Bugün geçer yarın düzelir diye geçiştiriyorum..
İstediğim şeyleri görmezden gelmek zorundayım.. bunu bile isteye yapmıyorum.. isteklerim hayallerim benim de arzularım var ama.. geçiştirmek zorundayım.
Şu haldeyim ama iyiyim diyorum
Eğitim bu gün yarın tekrar başlarım diyorum ama sanırım artık çok zor, hâlâ istiyor muyum ondan da emin değilim. Aşk zaten hep fiyaskoydu artık sadece hayatın tadını çıkarmak istiyorum.
Yapmam gereken lakin benim ertelediğim şeyler var.
Zamana bıraktığım sadece burun ameliyatı süreci var başka da yok
Arabamın tek tük sıkıntıları var bugün yarın yaptırırım diye sallayıp duruyorum.
Hayat. Herşeyi oluruna ve zamana bıraktım. Hayatta olup biten herşeyi görmezden geliyorum.
Bu aralar nur topu baş dönmelerim var geçiştirip duruyorum bakalım nereye kadar...
Abuk zabuk bütün konuları es geçiyorum hayatımda.
Tırnak yaptircaksam yarın yaptırayım diyorum öyle 1 hafta geçiyor daha randevu alıp gidecem 😅
Bu aralar kendimi ayırdığım zaman
Boşveremedim yok saymadım ama zamana bıraktığım bir evliliğim var.
Anlaşmazlık var küçük yalan var çok iş kolik ama sevgi var aramızda bu yüzden zaman veriyoruz bakalım daha yeniyiz
Birilerinin umrunda olmamak ve gerçek sevgiyi hissedememek.
Her şey demek en mantıklısı saysam bitmez
Geçiştirdiğim bir şey yok
geçiştirdiğim önemli bişey yok
Düşündüm…. Bir şey anımsayanadım
Kötü anlar
Valla çok şey var.
boşanmayı
Her şey
Dil öğrenmek
yemek yemek
Aşk.
hayat komple