Astroloji & Burçlar Aşkı iliklere kadar yaşatan burç sizce hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Oğlak 🥰🥰 Aslan Oğlak Akrep Terazi Balık Yengeç Başak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşkı iliklere kadar yaşatan burç sizce hangisi? Cevapla Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
beyazorkidem Takip Et Master Yaş: 28 , eic 58% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı. Aşkı ve tutkuyu en güzel terazi ile yaşarsınız. İçinde Lucifer olan bir Venüs var orada nihayetinde :)) 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% Aslan +1 yıl Oğlak mı?Soğukluğundan, gururundan ve işkolik olmasından dolayı hiçbir şeyi doğru düzgün yaşayamaz. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Yengeç erkeği diyorum başka da bir şey demiyorum 😃 0 0 Yorumla
bir-incii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% Balık +1 yıl Balık burcu, çünkü duyguları çok kuvvetli bir burç 0 0 Yorumla
defii Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 41% Başak +1 yıl Yengeç bence yengeç erkeklerini çok severim 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkizler 😂❤ 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Aşkı ve tutkuyu en güzel terazi ile yaşarsınız. İçinde Lucifer olan bir Venüs var orada nihayetinde :))
Oğlak mı?
Soğukluğundan, gururundan ve işkolik olmasından dolayı hiçbir şeyi doğru düzgün yaşayamaz.
Yengeç erkeği diyorum başka da bir şey demiyorum 😃
Kendini buğday ambarında sanıyorsun garibana oğlak.
Akrep diyorum çünkü akrebim.
Balık burcu, çünkü duyguları çok kuvvetli bir burç
Yengeç bence yengeç erkeklerini çok severim
Hiç karşılaşmadım kendisiyle… 🤭
Koç yay akrep
Balık burcu.
İkizler 😂❤
Balık Burcu
Hiçbiriii
Yengeç kesinlikle
Hahahaha oğlakmı hiç sanmıyorum 😂😂
Akrep