Astroloji & Burçlar Aşk konusunda en bahtsız burç hangisi sence? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor love you so much konusunda en bahtsız burç hangisi sizce? Aşk konusunda en bahtsız burç hangisi sence? Cevapla Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkes kendi burcunu söyleyecek sjdksk ben de yengeç diyorum o yüzden 🥲😂 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Başak +1 yıl Benim burcum, yani Başak. 0 5 Yorumla Deepinloves İkizler +1 yıl Kız bana bak yolarim valla seni akıllı ol almayım ayağımın altına! Yorumla Deepinloves İkizler +1 yıl Tam dayajklk tipin var zaten iyi dövrm seni Yorumla SpunkyChick1 Başak +1 yıl @Deepinloves hasta mısın sen? Yorumla Deepinloves İkizler +1 yıl Ciddiyim döverim Yorumla SpunkyChick1 Başak +1 yıl @Deepinloves sen kimsin de beni döveceksin! Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Aslan +1 yıl bahtsız burç yoktur bahtsız insan vardır 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. akrep bence 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% Oğlak +1 yıl Bogami 0 1 Yorumla pirpirella000 Oğlak +1 yıl Yayim Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. İkizler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herkes kendi burcunu söyleyecek sjdksk ben de yengeç diyorum o yüzden 🥲😂
Benim burcum, yani Başak.
Kız bana bak yolarim valla seni akıllı ol almayım ayağımın altına!
Tam dayajklk tipin var zaten iyi dövrm seni
@Deepinloves hasta mısın sen?
Ciddiyim döverim
@Deepinloves sen kimsin de beni döveceksin!
bahtsız burç yoktur bahtsız insan vardır
Oğlak, başak, ikizler
akreplerrrrrrr :(
Oğlak
akrep bence
Bogami
Yayim
Balık 😂
Koç diyeceğim… 😅
İkizler
Başak 😂
Balıkkkk