Astroloji kısmında hiç soru sormadığımı fark ettim. Bu vesileyle hem sorayım hem de burcum hakkında ne görüşler var bir göreyim istedim. 🤍
Hayatınızda hiç koç burcu oldu mu? Ne düşünüyorsunuz kadını/erkeği hakkında? 🍀

Astroloji kısmında hiç soru sormadığımı fark ettim. Bu vesileyle hem sorayım hem de burcum hakkında ne görüşler var bir göreyim istedim. 🤍
Hayatınızda hiç koç burcu oldu mu? Ne düşünüyorsunuz kadını/erkeği hakkında? 🍀

Hayatım da bir koç burcu kadını var. Neşesiyle pozitif enerjisiyle hayata neşe katan bir yanı var gerçekten laf olsun diye söylemiyorum ne istediğini bilen akıllı düşünceli bir kadın.🌞
🙃⚘️
Bakışları çok değişik oluyor yaa dün birinin nazarında uğradım koç burcu adamın ayy. Bir de sevdikleri kişi için uğraş verirler yardım etmeyi severler bu çok hoş ben bu aralar koç çekiyorum ya da onlar beni çekiyor ama bu hiç iyi değil. 🤣
Koç burcunun enerjisini çekiyorsun işte hayatına ne sevap işledin acaba sjsjshs
Kız belki anlarsın sen benim pallas koçta 2. evim koçta 7. evim aslan diğer evleri de yay da var burçlar da yay var. Bundan dolayı olur mu ki?
Olabilir kesinlikle ateş burçlarını taşıyorsunuz içinizde 😂
Ayy teşekkür ederim çok tatlısın 😘
Dediğim dedikler baskın oluyorlar çevremdekiler düşündüklerini söylemekten çekinmezler. Benim çok anlaşabildiğim bir burç mu muallâk hxhdjdsj
Düşündüğümüzü çekinmeden söylememiz kadar normal bir şey yok ama bizim için eveleme geveleme sevmeyiz sjsjshs
Hahah 😂😂 sağ olasın ⚘️
Koç benim zıt burcum benim golge tarafım , o yüzden hayatımda çok fazla koç var 😅
Aa benim zıt burcum da neymiş acaba? Hangi burçsunuz? 😄
E bunu nasıl bilmezsin Terazi 😅
Hahah yeni öğreniyorum şu an 😄 Hiç terazi tanıdığım olmadı hayatımda ne tanıdık ne arkadaş vs 😄
Olabilir, koçlar genelde yay ikizler çeker hayatına bende durum farklı haritamda bir yerlerde koç var benim ondandır 😅
Genelde aslan ve ikizler var etrafımda çoğunluk ya 😄 yay da hiç olmadı hayatımda tanıdık. Doğum haritama detaylı bakmadım ben ya. 😂
Benden sana tavsiye yay bul hemen çok iyi anlaşırsiniz tam senlik olurlar 😅
Evet ya yay için uyumlu olur diyorlar, bakalım çıkacak mı karşımıza bir big boy yay burcu, hayırlısı 😂
Çıkar çıkar , teraziden de uzak dur zaten çıkmamış karşına şanslısın çok yorar seni tam bir toksik ilişki bir an iyi bir an kötü ama çok ihtiraslı heyecanlı tutkulu olur yakar kavurur seni de bitirir kendini de 😅
Aman aman toksiklik benden uzak olsun 😄
Ahh ah bundan önceki iki ilişkim biri koç diğeri oğlak ikisi de birbirinden beterdi😅
😂 zıttı bulmuşsunuz desenize. Ne konuda zıtlıklar var ki bize göre? Birkaç örnek alma şansım var mı? 😅
Bir kere en önemli özelliklerinden birisi koç tezcanlidir hızlıdır her şey çabucak olsun bitsin ister her şeye atılır ben daha yavaş daha sağlamciyim en çok zıtlık burdandi , koç plancı değildir çok spontone yaşar ben planciyim bir adım ilerisini düşünürüm 😅
Ayy evet tamamen buyum 😂 Plandan nefret ederim, tezcanliyim ve çok ânlık yaşarım
Ve çok tahammülsüzsun çabuk sıkılırsın 😅
Evet yavaşligi sevmiyorum, sürekli birkaç adım ötesini düşünerek de yaşayamam, aşırı sıkılırım heyecan yoksa bir şeyin içinde 😄
Sürekli düşünme önemli konularda düşün , heyecanı herkes sever bak ondan yana sıkıntı yok😅
Aslında bir bakıma çok kötü bir şey değil bu, hayatımdaki erkek benim yerime de düşünsün isterim ben zaten ama kendi açımdan çok stabil durumları sevmiyorum ne yazık ki. 😄
Monotonlugu kimse sevmez ya haklısın 😅
Tabii haklıyım 😂🥳
Bir koçla asla tartışmaya girme ben üç saat dandik bir konu hakkında tartıştığımi bilirim sonuç , haklısın 😅
😂😂 huyumuz kurumasın
Kurumasın ya sizi siz yapan bu 😅
😄🍀
Cevap
9Cevap
aşırı inatçı olurlar.. geri adım atmazlar.. hatta özleseler bile bunu söylemezler söyleseler bile yine adım atmazlar.. bende koç burcuyum ama yengeç yükselenim var
O inatçılık var ama doğru.
Koç burcuyum yükselen burcum Akrep ay burcum kovada. İnatçı kendi değerinin farkında olan bir kadınım. İnsanlara yol göstermeyi, düşündürmeyi severim. Güçlü bir duruşa sahibiz. Sırf bu özelliklere sahip oluşumddan grup liderliği konusunda bir çok defa seçildiğim olmuştu.
koc burcunun erkegide kadinida kiskanc oluyolar cabuk sinirlenebiliyolar cokta inatcilar ayrica macerayi adrenalin riskli seyleri seviyolar cok enerjikler enerjileri hic bitmiyo
Enerjileri bitmiyor doğru 😂
Hayatım da minik koç burcu var.. Çok inatçılar ve asiler.. İnanılmaz derecede bazen sabrımı zorluyorlar.. Dayanamayacak hale geldiğimi biliyorum.. 😄
Yaaa ne tatlilardir ama enerjileri neşeleri yeterrr 🤍
Evet ama cidden koç burcu çok zor.. Bazen ikna etmek çok zor oluyor.. Bir gülüşleri öpücükleri gönlünü fethetmeye yetiyor ama.. 😅
Biraz inatçı olabilirler. Ve karşıya bir şeyleri açıklamayo sevmezler. Basit şeyler için uzun uzun açıklama yapmayı sevmezler karşı tarafın anlamasını beklerler. Evet var, ben.
Uzun uzun açıklama yapmak... cidden çıldırtıyor bazen insanı.
Yorumları okumaya geldim. Ben bir koç burcu olarak kendimden çok razıyım Allahım da benden razı olsun amin.
😂😂😂 Allah da bizden razı olsun.
aaamiiiiiinn :D
Burçlardan hiç anlamam ama hayatıma giren kadınlar hep boğa burcuydu. Bu da böyle bi tesadüf..😄
Hiç boğa tanıdığım olmadı. Ben de sadece çevremde tanisikligim olmuş burçlardan anlarım. 😄 Ama demek ki boğa burcunda kadınlar ilginizi çekiyor, onlarda ilginizi çeken neyse anahtar noktalar onlar olabilir sizin için. 😄
Bilmem ben tesadüf olarak yorumluyorum belki de dediğin gibidir.😂
Cıks tesadüf diye bir şey kesinlikle yok gözümde. Bence bir düşünün bu burç meselesini derim. Ben de aşırı inanmam ama doğruluk payı olduğu yerler de yok değil. 😂
Bu tür şeylere nerden bakabilirim? Demin boğa burcu kadını özelliklerine baktım her bjri farklı yazmış. Örneğin aşırı süslü olurlar demiş, hiç biri öyle değildi.
Buradan bakabilirsiniz 😄
Yarın bi göz atarım o zaman. Teşekkür ettim🙂
Rica ettim, ne demek. 🌱
Koç kadını kadar hırslı, maskülen, rahat ve hedonist biri yok.
Maskülen değiliz yaa, o konuda katilamiyorum 😂
Tavırlar biraz sert kaba bence, doğal çocuksu bir masumiyeti de vardır her zaman. Severim.
Direkt olarak düşündüğümüzü açıkça konuşuyoruz ya acaba ona mı sert kaba diyorsunuz 😄 onu düşündüm şu an.
Evet kesinlikle o, bazen patavatsızlık gibi de olabiliyor bu.
Valla yalan yok direkt olduğu gibi çokça konuşurum karşımdaki yakınım da olsa, belki patavatsizlik noktasına bu konuda girebilir mantıksal açıdan 😄
Arkadaşım da öyle, kin tutmaz direkt konuşur ve unutur. Umursamazdır.
Kessinlikle. İyi analiz. 😄🤌✨️
Bir başak olarak iyi analiz ederim :D
Baya baya detaylı analizleriniz vardır sizlerin burç olarak nasıl bilmem 😂
Koç burcuyum. Dominant, hırslı olduğumu hep duydum.
Dominant olduğumuz çok doğru 😄
Bizi her erkek kaldıramıyor. Dominantım diye kaçıyor herkes :D
Her erkek kaldıramaz yürek ister tabii 😂
Ben çok seviyorummm çünkü annem de koç. Daha çok dominant oluyorlar, ne istediklerini biliyorlar.
🥳🥳
Ben koç burcuyum. Koç burcu erkeği inatçıdır biraz, haksız olduğunu bilse bile fikrinden kolayca vazgeçmez haklı olduğunu iddia etmeye devam eder. Cömert, merhametli ve dakiktir ayrıca.
Evet kadınını pek sevmem, ama erkeği çok beyefendidir anlayışlıdır.
Özel ile koç burcu kadını sevdiği zaman çok seviyor ve değer veriyor
Hiç almadım ne özel olarak ne arkadaş olarak pek bilgim yok o yüzden
Koç bir öğretmeni sevmiştim. Çok zorlar, zor olduğu için platonik olarak kaldı. Koç burcuna kolay kolay bulaşmam. Benden uzak dursun.
itici ve agresifler tahammül sınırlarını zorlayan asi yapıları var
Asilik olabilir ama agresif değiliz genel olarak ya anlık sinirler olabilir o kadar 😂
Başak burçları ile uyuşmuyoruz bu noktada sanırım hahah 😂
Büyük iddia 😂
İnatçı yenilikçi maceraperest enerjik olurlar koç burcuyum kiskanctirlar genelde
Evet aldım allah onun tepesinden baksın😂
Aaa niye 😂
Oksijen israfıydı kendisi😂
Ahahahah 😂😂😂
İnatçı, çapkın, çok eşli 😃
Çok eşli mi kuru iftira 😂
Canım şimdi kadın ve erkek arasında fark vardır herhalde 😃
Erkeğine İstanbul beyefendisi diyen de olmuş yorumlarda şaşırdım ajshshs
Maskesini çıkarsın djsj
Koc burcu olmak beni yoruyor
Niye ki?
E bu koç burclarinda çok normal 🤷♀️
Hiç koç burcu yok hayatımda olmafı 😇
Kendilerini bir b*k sanan burçtur.
Sanıyoruz evet hahah ajshshs
Kavgacı psikolar örnek Hitler
Ajsjsjs psiko muyum şimdi ben
İstisna olabilirsin
😂
çok tutkulu severler.
kendimden biliyorum 😄😍
Koç burculayim su an. sırf inat biri. Ne yapacam ben?
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?