nasil birlisiniz kars insanlarini?
iyi mi kötü mü
neden at hirsizi diyorlar?
iyi mi kötü mü
neden at hirsizi diyorlar?
Pek iyi insanlar degiller buraya gelmeden once cok iyidirler diye duydum ama bizzat yasadim gordum esnafi esnaf degil kazikcinin alasi pazarlik diye bisey yok tek fiyat adamlar tok esnaf yardimseverlik yok yolda kal kimse yardim etmez burada ne ustalik var ne tamircilik hersey yarim yamalak kotunun iyisi bulunur ancak birde cok pahali bir memleket
digorlulardan uzak durursan gerisi fena değil. at hırsızlığı onlardan kalma.:) karsta çok fazla etnik köken var. kafkas türkleri (azeriler, karapapaklar, terekemeler, çerkezler) yerli türkler, türkleşmiş ermeniler, molakanlar, ve kürtler. amayinede sen şehir olarak değerlendirme kişiyi ailesi yetiştirir.
not: karslıyım kafkas türküyüm. :)
Azeri misin?
@yırtık-konvers yok terekeme:D
aman uzak duuuuuuuuuuuuur ben 2 gün kala nisanima ayrildim
niye noldu?
ya biraz deyisik oluyorlar kibar gibi dursalarda öyle degiller
yani neden 2 gün kala? neden vazgecti
Tokatdan dolayi
kaba tabiki genelleme değil yardımcı da olurlar her işine
Cevap
21Cevap
Biraz kalaslık var nasıl diyim durduk yere laf atmalar terslemeleri çok ama hepsi değil tabii genel anlamda diğer yerlere göre görüdüğüm bunlar buda okadar insanda 10 ya da 20 kişi böylledir
At hırsızı kaysetililere denir diye biliyom genelde burada oyle kayseride yasiyorum ordan biliyom
Hepsi üç kağıtçı çıktı kaç tane denk geldiyse hatta bir vanlı şöyle dedi karslıyla yılanı aynı çuvala sokmuşlar yılan kaçmış
Hepsi bir değildirki Karstaq farklı milletler var ahıska türkleri azeriler kürtler genelleme yapılmaz bence
Ben azerilerini tanıdım çok yardımsever insanlar kendini geliştirmişler okumaya çok önem verirler kadınlarına iyi davranırlar.
Ama kürtleri tanımadım hiç..
Yılanla Karslıyı aynı çuvala koymuşlar, yılan çıkarın beni demiş.
:D :D
Araklilara at hirsizi derler ata nali ters cakip calarken at iceri giriyomus gibi gosteriyolarmis :D
at hırsızı mı diyorlarmış..
ben sarikamisliyim istersen ozelden anlatirim
kaba bence kars a gittim
kürtlerin hdpli kısmı at hırsızızaten teröristler
Bilmiyorum hic tanimadim birinj
Daha tanışmadım hiçbiriyle.
sevgilin mi karslı :D
evet nedenki
:D yerli mi Azeri mi Kürt mü Terekeme mi
kürt
uzak dur net ! :D
Tarihleri Mars'a dayanıyormuş