Astroloji & Burçlar En gamsız burç sizce hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kova galiba 😵💫 Aslan Kova Terazi Koç Oğlak Akrep Yay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En gamsız burç sizce hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19,1b cevap paylaştı. ikizler olabilir çünkü kendileri dahil hiç bir şeyi umursamazlar. ya da değer vermezler. 1 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% Yengeç +1 yıl Yengeçler olabilir; ya çok gamlı detaycı ya da aşırı gamsızdır. Ayarsızdır😄 0 0 Yorumla
GüneyM Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% Başak +1 yıl Burçla alakalı bir durum değil insanın vicdanı inancıyla alakalı bir durum 2 0 Yorumla
Şamil31 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% Terazi +1 yıl İkizler neden yok demekki sen ikizlersin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo sgsgdhshs Şamil31 Terazi +1 yıl İkizler diyorum
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yay ve oglak 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 406 cevap paylaştı. Kova olabilir evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ikizler olabilir çünkü kendileri dahil hiç bir şeyi umursamazlar. ya da değer vermezler.
Yengeçler olabilir; ya çok gamlı detaycı ya da aşırı gamsızdır. Ayarsızdır😄
Burçla alakalı bir durum değil insanın vicdanı inancıyla alakalı bir durum
İkizler neden yok demekki sen ikizlersin
Yoo sgsgdhshs
İkizler diyorum
Kova terazi oğlak bence
kendimden biliyorum :D oglak
Çok ayıp
Yay ve oglak
Akrep itleri😂😂😂😂
Akrep olabilir
Kova olabilir evet