Astroloji & Burçlar Sizce en dobra burç hangisi? sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor En açık sözlü olduğunu düşündüğünüz burç hangisi?Bence yay, kova, aslan ve koç peki sizce? Sizce en dobra burç hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Bence oğlak burcu 0 7 Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Nasıl yengeç demedin ben şok wjwjwjj Yorumla u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Çünkü olumsuz bir burç özelliği sormuşsun geriye 11 burç kalıyor :D sadasd Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Gıcıksın eejwj Yorumla u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Teşekkür ederim sdjsdj bu arada soracağım unutuyorum hep sen hangi burçsun? Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Yay burcuyum 💯😂 Yorumla u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Tamam artık yay burcunu da her yerde överim 😂🏹 Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Heh süper şimdi anlaştık esjwjj Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% Balık +1 yıl Sanırım kova burcu, bu arada silmene gerek yoktu hayatta bir çok istediği olmayan bir kişi için bir beklentim yoktu 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% Oğlak +1 yıl Aslan burcuyum, karşımdaki kişinin yüzüne karşı doğruya doğru ve yanlışa yanlış derim her zamanb Dobra bir burç olduğumuzu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% Boğa +1 yıl Dobra mı, yoksa dobra, açık sözlü olacağım derken kırıp döken mi? 0 1 Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Dobra eje
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% Yay +1 yıl Yay tabi 😅 bazen sinir bozucu şekilde hemde 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% Boğa +1 yıl Ben Boğa.. öyle dümdük söylüyorum valla ne gelirse artık. Ölçüp tartmayı bıraktım 1 0 Yorumla
Savas86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% Yay +1 yıl Valla bizde kıvırma yok. Biraz dam dum. Yay burcu ve Karadeniz'li olunca böyle oluyor. 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı. Kova burcuyum açık konuşurum çoğu zaman koçlarda öyle. 0 0 Yorumla
Ahmettt555 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 96% Aslan +1 yıl Açık sözlü olarak değerlendirirsek bu kelimeyi (dobrayı) aslan ve yay diyorum 0 0 Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Yengeç +1 yıl Bana göre burçlar yalan. d millet burcuna uymaya çalışmaktan, kendi olmayı unuttular. 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% Balık +1 yıl Aslan için doğru olabilir ben direkt yüzüne söylerim ve söylediklerimden ğişman olmam 0 0 Yorumla
intheboxx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 64% İkizler +1 yıl bi koç burcu olarak demiyorum ama koç burcu diyorum kfkdklglelw 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 520 cevap paylaştı. üstüme tanımam , bilirsin :) 1 0 Yorumla
Dalsiena Takip Et Xper 2 Yaş: 25 İkizler +1 yıl Saydıklarının hepsi yanlış en dobra burç yengeç gecen gün bakmıştım araştırabilirsin 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% Boğa +1 yıl Kova, Aslan, Boğa diyebiliriz. :D 0 0 Yorumla
EnginBeniÜzdübaya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 98% Yengeç +1 yıl Yengeç aslında çok dobra 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 543 cevap paylaştı. Tabi ki akrep. Bu da soru mu 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% Yay +1 yıl Kova ne zaman taşıcağı belli olmuyor 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 306 cevap paylaştı. Basak ve oglak olabilir. 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 Akrep +1 yıl En kanseri terazi ondan eminum 😂 0 2 Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Hepimiz eminsek tamamdır 😂 Yorumla JuliusCaesar063 Akrep +1 yıl Herkesin fikrini soramayacagim için bilemiyorum ama senin fikrini sorabilirim 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence sen yaysın aşko shahahsm 0 9 Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Tabii wwjwj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi misin hahhajadl yaylar çekici oluyor yay ve aslan Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Teşekkür ederim evet balım ciddi💚😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sana yazacaktım ama utandım fkdkdöd Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Neyden utandın yicem seni he ejwjj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sitede seksi bulduğum top 2 sıradasın dkdkdkdşd sonracığıma yazsam mı diye ikilemde kaldım haha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yazmamı istersen helllö diyebilirim sana🐣 Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Ya bak şimdi de ben utandım wjwjwj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utanma istek attım lakin şimdi yatmam gerek, çünküm sabah erken kalkacağım vanes benim holaaa💕 mesajını bekliyor olacağım Yorumla
HerrderRinge Takip Et Xper 4 Yaş: 32 İkizler +1 yıl Burcunuz batsin sizde altinda kalin 0 5 Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Amin qjwjwj Yorumla HerrderRinge İkizler +1 yıl :) ne burcusun boga isen isin zor :) bence basak filan ol :))) Yorumla sevimliihatun Yay +1 yıl Yay Yorumla HerrderRinge İkizler +1 yıl Yalan seytandandir ve musluman bir insanin yalan soylemesi intihardir hz peygamber korkak musluman olur ama yalanci musluman olmaz buyurmustur buna gore kim dobra oluyor Yorumla HerrderRinge İkizler +1 yıl Bak yayda hafifmis yirrttin ama dikkat et ok atmasin uff olur yoksa :) Yorumla
Lucky21 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Yengeç +1 yıl Oğlak Burcu ve koç burcu 1 1 Yorumla enesmavi Oğlak +1 yıl Aynen katılıyorum sana Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Balık. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yay. 0 0 Yorumla
Melisadnz Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Akrep +1 yıl Net yay 1 1 Yorumla zevkli_günahlar Boğa +1 yıl Koç bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bence oğlak burcu
Nasıl yengeç demedin ben şok wjwjwjj
Çünkü olumsuz bir burç özelliği sormuşsun geriye 11 burç kalıyor :D sadasd
Gıcıksın eejwj
Teşekkür ederim sdjsdj bu arada soracağım unutuyorum hep sen hangi burçsun?
Yay burcuyum 💯😂
Tamam artık yay burcunu da her yerde överim 😂🏹
Heh süper şimdi anlaştık esjwjj
Sanırım kova burcu, bu arada silmene gerek yoktu hayatta bir çok istediği olmayan bir kişi için bir beklentim yoktu
Aslan burcuyum, karşımdaki kişinin yüzüne karşı doğruya doğru ve yanlışa yanlış derim her zamanb
Dobra bir burç olduğumuzu düşünüyorum.
Dobra mı, yoksa dobra, açık sözlü olacağım derken kırıp döken mi?
Dobra eje
Yay tabi 😅 bazen sinir bozucu şekilde hemde
Ben Boğa.. öyle dümdük söylüyorum valla ne gelirse artık. Ölçüp tartmayı bıraktım
Valla bizde kıvırma yok. Biraz dam dum. Yay burcu ve Karadeniz'li olunca böyle oluyor.
Kova burcuyum açık konuşurum çoğu zaman koçlarda öyle.
Açık sözlü olarak değerlendirirsek bu kelimeyi (dobrayı) aslan ve yay diyorum
Bana göre burçlar yalan. d millet burcuna uymaya çalışmaktan, kendi olmayı unuttular.
Aslan için doğru olabilir ben direkt yüzüne söylerim ve söylediklerimden ğişman olmam
bi koç burcu olarak demiyorum ama koç burcu diyorum kfkdklglelw
üstüme tanımam , bilirsin :)
Saydıklarının hepsi yanlış en dobra burç yengeç gecen gün bakmıştım araştırabilirsin
Bence benim burcum Aslan.
Kova, Aslan, Boğa diyebiliriz. :D
Yengeç aslında çok dobra
boğa ve kovalar sankii
Tabi ki akrep. Bu da soru mu
Yay, koç, aslan bence
Kova ne zaman taşıcağı belli olmuyor
Basak ve oglak olabilir.
En kanseri terazi ondan eminum 😂
Hepimiz eminsek tamamdır 😂
Herkesin fikrini soramayacagim için bilemiyorum ama senin fikrini sorabilirim 😂
Bence sen yaysın aşko shahahsm
Tabii wwjwj
Ciddi misin hahhajadl yaylar çekici oluyor yay ve aslan
Teşekkür ederim evet balım ciddi💚😂
Ben sana yazacaktım ama utandım fkdkdöd
Neyden utandın yicem seni he ejwjj
Sitede seksi bulduğum top 2 sıradasın dkdkdkdşd sonracığıma yazsam mı diye ikilemde kaldım haha
Ama yazmamı istersen helllö diyebilirim sana🐣
Ya bak şimdi de ben utandım wjwjwj
Utanma istek attım lakin şimdi yatmam gerek, çünküm sabah erken kalkacağım vanes benim holaaa💕 mesajını bekliyor olacağım
Burcunuz batsin sizde altinda kalin
Amin qjwjwj
:) ne burcusun boga isen isin zor :) bence basak filan ol :)))
Yay
Yalan seytandandir ve musluman bir insanin yalan soylemesi intihardir hz peygamber korkak musluman olur ama yalanci musluman olmaz buyurmustur buna gore kim dobra oluyor
Bak yayda hafifmis yirrttin ama dikkat et ok atmasin uff olur yoksa :)
Oğlak Burcu ve koç burcu
Aynen katılıyorum sana
ikizler bence ;)
İkizler
Bence de yay ben öyle düşünüyorum 😉
Balık.
Aslan ve boğa
Basak
Aslan , olabilir
Boğa
Akrep, aslan...
Yay.