İsterse baba müslüman zenci olsun, seçim hakkı bile tanınmıyor doğacak çocuk müslüman olamaz onlara göre anne yahudiyse doğan çocuk da yahudidir. çocuk isterse islamı seçsin yahudiler onu yine yahudi olarak tanımlıyor.
Evet çok enteresan.. Bunun sebebini uzun zamandır sorguluyordum ve sonunda buldum. İblis, pay sahibi oluyor yahudi kadınlar üzerinden.
Ataları Allahın lanetine ugrayan bir topluma Allah rahmet etmez ve o toplumun rehberi şeytan olur ve iblis amele pazarından seçmiş gibi yahudiler üzerinden yeryüzü hakimiyetini tamamlar.. Bu sebeple nesli devam ettirecek olan yahudi kadınlar üzerinden söz sahibi olur. Çünkü o yahudi kadının doğuracagı çocukta bir payı olur.
Yahudilerin ataları Allahın lanetine ugramıs insanlardır. diyceksiniz ki ataları lanete ugradıysa sonraki nesillerin ne suçu var? Suçları şöyle var, atalarının yanlışını bile bile tasdik edip onların izinden gidiyorlar siyonizmle beyinleri yıkanarak o sebeple aklı ergin olmayan yahudi çocukların suçu yoktur onlar masum fakat aklı başına gelince seçimini yapmak zorundadırlar.. Kuranda dikkat edin ibrahim as için kavminin sapkınlıklarına uymuyordu ne pahasına olursa olsun onlara karşı çıkıyordu. Bir çok peygamber için de aynısı olmuştur gönderildikleri toplumda mutlaka mücadele vermişlerdir Nuh as dahil.. Yahudiler için de aynısı geçerli. Ata izinden giden toplumuna uyacaksan unut Allahın rahmetini.
Adem'den bu yana tüm peygamberler hak batıl savaşı yapmışlardır. Bir taraf şeytanın tarafı, diğer taraf ise hakkı temsil eden taraf oluyor. Allah da diyor ki din Allahın olana kadar kafirlerle savaşın. Kafir demek küfür etmek demek değil, küfür ehli yani gerçeğin üstünü örten demektir kafir arapçada. İblis her zaman küfür ehlinden yanadır çünkü ayetlerde insanların çoğunu azdıracağına yemin etti ve mühlet verildi bu alçağa. Ayetlerde yahudilerin atalarının yaptıkları yüzünden heryerde Allah lanet ediyor. Atalarının izinden gidenler de bunu devam ettiriyor. Bunlar şeytanlarının rehber olduğunun farkında bile değiller, yaptıklarını süslü ve normal gösteriyor şeytan onlara.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayir, sebep bu degil, sebep aslinda Abrahamin iki esinden 2 oglu olmasi Isaac ve Ishmael. Ismail soyundan gelenler muslumanlar, Ishak soyundan gelenler ise yahudi. Anneleri farkli ama babalari 1 oldugu icin babadan degil anneden gectigini diyorlar. Muslumanlar ve yahudiler aslinda kuzenler.
Yahudilerin atalarının yaptıkları yanlışlar çiğnedikleri yasaklar sebebiyle Allahın hışmına gazabına lanetine ugramasına rağmen kendilerini üstün ırk zannetmeleri gibi bir şey olmasın bu dediğin olay?
Yahudiler zaten kafası farklı çalışan bir toplum ben hicbir zaman onları anlayamadm
Kafası farklı falan çalışmıyor büyütme gözünde. sadece şeytanın esiri olmuşlar çok fazla telkin alıyorlar şeytanlardan. o sebeple sana zekilermiş gibi gözüküyor alakaları bile yok.
Ben gene anlamadım neye bağladığını.
yahudi kadınlar üzerinden iblis bu nesil üzerinden kontrol sağlayarak batılı yaymaya çalışıyor yeryüzünde, onların doğuracagı çocuklarda pay sahibi diyorum. o sebeple Yahudilerde anne çok önemli. anne yahudiyse doğacak çocugun babasının önemi yok çocuk da yahudidir. Allahın lanetine ugramıs bir topluma şeytan musallat olur onları yönlendirir yeryüzü planları dahilinde diyorum.
Süleyman ve Davut as da bir yahudiydi. niye Allah bunları seviyor da yahudileri sevmiyor hiç düşünmüyor musun?
İyi de neslin anneden geçmesiyle şeytanın kontrol sağlaması ne alaka babadan gecse veya hic nesil onemli olmasa şeytan kontrol edemeyecek mi cozemedim demek istedigini.
Bilmiyorum neden?
Hamilelik olayını üstlenecek cinsiyet önemli iblis için. Yahudi kadında doğacak çocukta bir payı oluyor iblisin. hamileyken kendine mensup şeytanın atamasını yapıyor o doğuracak yahudi kadının çocuguna. Aklı başına gelene kadar bir sorun çıkarmıyor ama akıl başa gelince seçimleri doğrultusunda iblis tam hakimiyet kuruyor o kişide. kendi tayfasına çekiyor yani. batıl ehlini bu şekilde çoğaltıyor. Diğer insanlara göre tam kontrol sağlıyor. Atıyorum diğer soylarda meleklerin okişiyi doğrultmadaki telkin etkisi % 70 ise şeytanınki %30 ise yahudilerde şeytanın etkisi %70, meleğin telkin etkisi %30 gibi düşünebilirsin. Yani şeytan daha ağır basıyor. Dikkat edersen zaten hile hurdayla fed üzerinden karşılıksız dolar basıp kendi yandaşlarına sermaye aktararak her tarafa yahudiler hakim durumda bankacılık finans para, tüm sektörler dahil. Kapitalizm çarkındaki Sömürü sistemini de yahudiler üzerinde kurup devam ettiriyor diğer insanları eziyor yahudilerle. Böylece 3 kuruş para için dünyaya bağlattırıp ahireti unutturuyor toplumlara. Dikkat edersen yahudi üstün ırktır muhabbeti vardır diğer insanlar yahudilerin köleleridir yahudilere göre. Bu işlem tıkırında işliyor evet aynen öyle fakat dikkatini çekerim bu üstün ırk muhabbeti değiştirilmiş Tevratta yazar. yani tahrif edilen tevratı zaten şeytan tahrif ettirmiştir. bunları bu şekilde gazlaması lazım hakimiyet kuramazdı yoksa.
Şeytanın anne karnındaki bebek üzerinde payı olması senin fikrin galiba değil mi oyle bir bilgiye rastlamadım çünkü. Yahudilerin üstün ırk olması Kuran'da da yazar. İşin aslını ancak Allah biliyor.
Süleyman ve Davut'un Allah tarafından sevilmesi ama diger yahudilerin sevilmemesi neydi peki. Onu aciklamadin.
Yahudilerin üstün ırk olması kuranda yazar evet ama ahdi bozmayan yahudiler için geçerliydi o. Diğer kafirlere karşı üstündüler Allah katında. Yani islam gelmediğinde onlar üstün ırktı. Allaha vermiş oldukları söz vardı, davut süleyman as dönemlerinde bu vardı ve sonradan sapıtıp bozdular bu sözlerini. Sonra Allahın gazabına ve lanete ugradılar. Roma ve babil saldırılarında sürüldüler başka yerlere. Arkasından zaten isa ve sonra Muhammed sav gönderildi. isa yı öldürmeye de çalıştılar kendilerinden çıkmasına rağmen. çünkü haddi aşmışlardı iyice. hatta hristiyanlıkta bazı kalan yahudi alimler biz Allahın gazabına ugradık falan diyorlardı. Yani o üstün ırk muhabbeti hak yahudiler için geçerliydi Süleyman ve Davut as gibi. Lanete ugrayan haddi aşan yasak çiğneyen yahudiler için değil o. kuranda neden gazaba ve lanete ugradıkları yazıyor. pek çok yasağı çiğnediler. Tabi yahudileri bu şekilde kandırıyorlar artık gazlamak için üstün ırk muhabbetiyle. ne de olsa şeytan egodan beslenir.
Mesela Süleyman'a birsürü şeytan ve cin emrine verildi. rüzgarları dahi emrine verdi Allah. bunun sebebi hiçbirşeyi şirk koşmaması ve takva ehli olmasıydı. şu an yeryüzünde şirk temizlensin takvalı insan sayısı artsın yine aynısı olacak ama insanlar uyutuluyor. Hem de bunu dünyaya bozulmuş yahudilerin dayatmaları ile yapıyorlar kanunlar olsun yaşam şekilleri olsun vs. Amaç insana yaratılış gayesini ve ahiretini unutturmak ve takvalı insan sayısını engellemek. çünkü iblis takva ehline zarar veremeyeceğini çok iyi biliyor.
Peki Allah bu kişilerle direkt iletişimde yani bu adamlar bilgi sahibi ve yaptıklarını bilerek yapıyorlar. Sen ben gibi hiçbir şeyden haberi olmayanlar sadece gördüğü kadarını bilenlerin suçu ne? Arada kaynayıp gidiyoruz gibi. Biz neden bu insanlar gibi üstün veya ayrıcalıklı olamadık? Bazı şeyleri cevabını yalnızca Allah biliyor.