Bakın "eşsiz" diyorum buraya dikkat!. Eşsiziz ya farklıyız Abİ. İnkar mı ediyim yani şimdi? Yalan mı söylim? Olmaz söyleyemem.
(Erkek kovalar kastedilmemiştir)
Bakın "eşsiz" diyorum buraya dikkat!. Eşsiziz ya farklıyız Abİ. İnkar mı ediyim yani şimdi? Yalan mı söylim? Olmaz söyleyemem.
(Erkek kovalar kastedilmemiştir)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kendini sevmen iyi bir şey ama , eşsiz degilsindir djdjf
Yok yok öyleyim.
Ok öyle olsun
kova erkeklerinden bile beteri var : başak yengeç
erkek kovayla kadın kovanın ne farkı var cidden merak ediyorum bunu
Hemmen örnek veriyim. Piyasadan da malumdur:
Mehmet Ali erbil (ultra zampara)
Serdar Ortaç (ultra kumarcı, + baska problemleri var (akli sorunlu)
Ve genel olarak kadinlar kova erkeklerinden cok illallah ederler. Erkekleri baya sıkıntili oluyormus
ben öyle oldugumu düşünmüyorum kadına zaafım var ama öyle illallah denicek biri değilim özgürlüğüme düşkün biriyim kısıtlanmak boyunduruk altına girmek bana zulümdür mesela
Tabiki istisnalar vardir. Ben de sizin gibiyim ozgurlukcu ama iliski nedir onu da bilirim yani. Yapamiycaksam hic girmem o toplara. Bir de hakan sabanci var o da kova mesela. Nerdeyse her ay sevgili degistiriyor. Tabiki istisna vardir dedigim gibi
Erkek kovaların ne suçu var
İyi bilinmezler. Piyasadan da malumdur:
Mehmet Ali erbil (ultra zampara)
Serdar Ortaç (ultra kumarcı, + baska problemleri var (akli sorunlu)
Ve genel olarak kadinlar kova erkeklerinden cok illallah ederler. Erkekleri baya sıkıntili oluyormus
Hayırrrrrr offf normalde burçlara çok inanmam ama genelde bunu sürekli söylüyorlar, hatta kova erkeği aldatır diye bir dedikodu mevcutt
Evet. Aaa en unku zamparamizi unuttuuuuuuuum!!! Hakan sabancııı. Her ünlüyle beraber oluyor mesela ama kısa kısa ondan ona ondan ona. O da kova burcu misal.
Off çok çekçeğim var
Niye? Gay misin la yoksa
Oha oha ne alaka, bana sürekli aldatır misin beni diye soruyorlar ondan
Haahahahajhahajajahaja
aslan kadını
Allaha yakin bana uzak
kova hiç görmedim be
Vardır hem de çok
Noo yok.