Diğer KS, de kimler sap? KaderGkn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sayımızı bilelim bugün itibariyle ben varım Güncellemeler1 yıl Bu kadar sap olması şaşırtıcı KS, de kimler sap? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. ben sapım 0 5 Yorumla KaderGkn 1 yıl Sen nasıl sapsin ya u Barış_LonelyForever 1 yıl Neden KaderGkn 1 yıl Knka senin giderin var yani Allah vergisi u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkür ederim kanka 🙏 KaderGkn 1 yıl Gerçekler reis
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Adımı listenin en başına altın harflerle yazalım adaş :D 0 2 Yorumla KaderGkn 1 yıl Adın kader mi 😅😅 mine13 1 yıl Evet :D
Gizli Üye (18-24) 1 yıl +1 olarak ben varım 3 3 Yorumla Dermanbendecnm 1 yıl -1 yazalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Dermanbendecnm sevgilim olmamasını bir kayıp olarak görsem belki olabilirdi Yorumla Dermanbendecnm 1 yıl 😑 en azından arkadaş olalım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 6 tane flörtüm var ama sapım jsjsjdj 0 4 Yorumla KaderGkn 1 yıl Nasıl bir tür sün Cevap sahibi 1 yıl Hahahahah şaka yapıyorum be KaderGkn 1 yıl Umarım sakadir Cevap sahibi 1 yıl Şaka 😹
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen mi sayiyorsun 0 4 Yorumla KaderGkn 1 yıl He Yorumla omurcancan 1 yıl Baya oldu heralde Yorumla KaderGkn 1 yıl Sayi artıyor Yorumla omurcancan 1 yıl Baya var heralde Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bizlerv 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. benide yaz 0 0 Yorumla
Dermanbendecnm Takip Et Xper 4 Yaş: 110 1 yıl Öyleyim naber 0 1 Yorumla Dermanbendecnm 1 yıl Delal bana were Yorumla
demir89x Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Beni de yaz 0 3 Yorumla KaderGkn 1 yıl Abi sen pek inandırıcı gelmedin Yorumla demir89x 1 yıl Sebep Yorumla KaderGkn 1 yıl Öyle sezdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
ben sapım
Sen nasıl sapsin ya
Neden
Knka senin giderin var yani Allah vergisi
Teşekkür ederim kanka 🙏
Gerçekler reis
Adımı listenin en başına altın harflerle yazalım adaş :D
Adın kader mi 😅😅
Evet :D