AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ruyamda yükseldiğimi görmüştüm. gozlerimi araladigimda yapraklar gördüm. sonra her yerin mermer olduğu çok yüksek bir yer vardı. evler mermerden ve evin kapılarıda beyaz betondandi Arapça yazılar yaşıyordu.
Uyandığımda ilk kez duydugum bir kelime geldi aklima sidretul munteha.
Ve buna benzer hatirimda kalan rüyalar görüyorum ve tesirinden cikamiyorum
Şimdi senin Allah izin verir yapacağın güzel şeyler var istediğin fakat evdekiler buna engel oluyor ama senin düşünecekten yapiykr tahminimce göre baban yapıyor seni engelliyor bi konuda ama senin iyiliğin için olduğunu düşünüyor ama halbuki engel olmasa daha iti olacak
Korkularımı yenmek için né yapmalıyım?
Kôtú rruyalar goruuyom? Kötü rüyalar görmemek için ne yapmalıyım mesela? Bir rüya tabircisi olarak buna bir cevabın var mıdır acaba?
Bunun tamamen bilinçaltı ile alakası var meditasyon yap uyurken uyku meditasyonları dinle ve güzel şeyler düşün
Öncelikle kötü rüyaların temeline inip nedenini bulmak gerekir ben sana bazı nedenleri söyleyeyim elinden geleni yaparsın. Öncelikle gece yatmadan yağlı yemek kesinlikle yeme yağlı yemek vücudu ağırlaştırır kan akisini yavaslatir kabusa sokar sırt üstü yatma kan akışını zayıflatır
Mesela 2gün dinazor gördüüm gerçek sandımm
Bu kadar mı
Ahahahzhshhzhw bukadar😾
Napiyorlardi dinozorlar 😃
Çok dinazor izliyiyorim ondan
Ruyamda soyadm farklıydı
Ayrıca 77 numaralı bir yolcu otobusndeydm yanmda ata demirel oturuyordu
Yolculk 4 saat sürecekms filan
Bana kahve söyledi
Rüyada karşımda oturmuş efkarlı efkarlı bir şey okuyuyan bir hanfendi…. Masanın altından elini tutmaya çalışıyorum parmaklarının ucuna dokunuyorum sadece … çok efkarlı hüzünlü ama …
pek rüya görmem bunu görmüştüm
Boşanma sürecindeyim 6 aydır daha mahkeme görülmedi her gece eşimi rüyamda görüyorum barışıyoruz ama oluru yok neden istemediğim halde böyle oluyor
Oluru olmadı için başka detay ruya vs verebilir misiniz
Demkki bilinc altında istiyorsun seviyorsun içten ice
Çok mantıklı ya ndmdkdk
Daha aydınlatıcı olamazdın
Benimki iyi daha iyidi yorum olarak :)
Ne sevicem ya sevsem yanında olurdum gitmezdim
Tabirci çözemedi durumu dznjdjsj
Tamam ama olmayan birşeyler var seni bitiren yıpratan duzelse olacak gibi ilgi eksikligu
🤣🤣🤣
Hayır ruya sembol dili gerçekten çok farklıdır baristiginizi görmüşsünüz burada ruya size sunu anlatmis kafanizda acava barisirmiyiz diye bir dusunce gecmis ruya size cevap olarak barisamacaginizi soylemis
Ne bileyim ben ya
Mutlaka bir soru isratetinjz var ki bu rüyayı görmüşsünüz
Ne yani kocakarı hurafesi gibi rüyanın tersi mi olur diyeceksin
Cevap sahibinin de kafası karışık
Aynen bencede
Ya ne alaka rüyada barışıyoruz diyorum tabirci olmaz o zaman diyor bu demek oluyor ki rüyanın tersi çıkar bunu babannemde diyor mk
Olm bilinç altında duzelse olur diye kuruyorsun ondan acikliyorum ya
La sen değişik misin rüyanın tabiri bu inanmıyorsan baktırmak bazı rüyaların tersi çıkıyor doğru bak işine haci
Yaw get şuradan Google tabiri senden daha kapsamlıdır mk
Sen bir gelsene
İnatçıbikkoç'un dediği daha mantıklı geldi şu an mk
Sen gel hele hı gel
Nereye geliyim be
Benim profil e soracagim var
benim rüyalarım cok karışık
Dinliyorum çözeriz Allahin izniyle
Ben ✨️
Dinliyorum
Ruyada ölünce gercekte de olebilirsin deniyor. Bu dogru mu? Cunku bazen nasil olsa ölemem diye cilginliklar yapiyorum. Camdan atlamak, arabayi dükkana sürmek vs gibi. Yanlislikla ölür müyüm?😅
Öyle bir şey yok 🙂ruyada olum görmek çok iyidir
Yok ruyada olum gormuyorum ama gercekte olsa olebilecegim seyler yapiyorum eglenmek icin 😀
Nasıl
Dinliyorum
Yürüme engelli arkadaşımı görüyordum bir ara çok özlemiştim
Sen önceden zor zamanlar yaşamışsın ama o zor zamanlara rağmen güzelmiş hayatın şu an da o günlere geri giymek istiyorsun Allahin izniyle
Rüya tabircisi misiniz?
Evet @ruyaadasii instegram sayfamıza da bekleriz
Instagram kullanmıyorum buradan yazayım o halde. Rüyamda eski sevgilimin tekrar benimle iletişime geçtiğini, mesajlaşıp konuştuğumuzu hatta sonrasında yüz yüze geldiğimizi, bir kızımın olduğunu ve onu bir arabaya bindirip bir yere gönderdiğimi sonrasında onunla bir bahçede tekrar konuştuğumu hatırlıyorum. Rüyalarıma girmezdi uzuncadır ama iki gündür çok giriyor neden sizce? Ne yorumu yapabilirsiniz buna?
O çocuk seninle iletişime gecicek Allahin izniyle buluşma isticek senden
İki gun önce yollarımızı tamamen ayırmıştık ama 😅