Kova erkekleri aşık olur mu yoksa birine bir şey hissetmemek için elinden geleni yapar mı? Eğer olurlarsa nasıl davranırlar ya da nasıl belli ederler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılIyy evlenince vs bombok bir insana dönüştükleri kesin ketumlar yani eğer temas vs seviyorsan bunlardan vs incelik bekleme. Bir de eskisine bağlı olan kısım var büyümemiş annee bebeleri gibi yani kısacası başka burç erkekleri iste kovaların çoğu vasat.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy dur kafamı karıştırdın sorularım olcak sana😅 ketumluk konusu sorun değil ben de biraz öyleyim bu kotu bir şey değil sadece savunma mekanizması gibi ama diğer huyları nasıl kötü hiç ince değiller mi bana aslında tavrı kibar anlayışlı gibi geldi sadece gıcık ediyor dediğim dedik gibi biraz
Yengeç+1 yılGıcıklık hatsafha da Eveet bazen değil çoğu vakit kendi başlarının buyruğuna doğru giderler bunlara dikkat et
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElde edilmez bir karakterdir. Duygusal eksik kadınların en çok beğendiği zeki ve etkileyici tiplerdir. sekste çok başarılı ancak mental kararlılıktaki başarılarını duygusal kararlılıkta gösteremezler. Psikolojik olarak hep üstündürler.
029 Yorumla
Soran+1 yılEvet duygusal olarak digerlerinden daha kıt diyorlar baska yerlerde de. Elde edilemez derken bunlar aşık olmaz mı yani sevemezler mi?
Cevap sahibi+1 yılBu konuda bir şey diyemem, çünkü aşk duygusal bir rahatlama durumu değil, bağlılık durumu. Bu bağlılığa hazır gezmezler kadınlar gibi. Ama cinsel olarak evet dekokteden teşhirden etkilenirler.
Soran+1 yılduygusal rahatlama değil tabi ki ama sevme ve sevilme duygusu ihtiyacı ya da eksikligini hissetmezler mi yani bir kadın tarafından sevilme fikri iyi gelmiyor mu? cinsel yonden etkilenmesi kovaya özel bir sey degil ki o normal bir durum her erkek etkilenebilir ondan yani
Cevap sahibi+1 yılBir kova olarak kendime aşık ederim, deli gibi, saygısızlık etmem ama asla bağlanma içgüdüm yok. Aşık olmak gibi bir durum yapımda yok. Ama tüm kovalar böyledir diyemem.
Soran+1 yılsaygısızlık etmem derken genel olarak insanlara mı? nasıl kendine asık ediyorsun anlamadım yani görev gibi mi :D peki hiç karşıt cinsine karşı sevgi aşk vs hissetmedin mi niye hissedemiyorsun ya da biriyle kendini duygulasal olarak hayal etmiyorsun anlamadım kötü bir durum bu yani
Yengeç+1 yılAyrıca canım bol bol eskilerine takılıp hatırlarlar zavallı bir özellikte bu da.
Yengeç+1 yılSâlak olacak
Cevap sahibi+1 yılHer erkeğin yapısı aşık olmaya müsait değil. Kendiniz gibi düşünmeyin. Erkekler sadece cinsel olarak etkilenebilir ama aynı şeyi duygular için söyleyemem.
Cevap sahibi+1 yıl@Aybukedicik111 herkes hayatı kendi adına yaşar. Farklı bakış açılarına sahip olabiliriz bu beni yav he yapmaz ama seni bilemeyeceğim.
Yengeç+1 yılGerçekten tanıdığım çoğu kova böyleydi yazık yani acıyorum eskisini isteyen kişilere Allah doğru yola iletsin kimse kendinden ödün vermemeli. Yani umarım siz onlardan farklısınızdır bu arada yükselenim kova o yüzden yazmak da istedim kadınları çok zeki olur erkekleri o kadar değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Aybukedicik111 Bilmiyorum. Özgürlüklerine düşkündürler.
Soran+1 yılAşık olamaz diye bir şey yok o kişi çıkmamıştır sadece yani kalbine dokunan biri o kişiye denk gelmemiştir. Yoksa özellikle etkilenmeyen birinin psikolojik sorunları oldugunu düşünürüm. Sen hiç aşık olmadın mı birine?
Soran+1 yıl@Aybukedicik111 yani sadece bir kişiye mi takıntılı oluyorlar? Bana yazan bir kova var sürekli mesaj atıyor tanımaya yönelik sorular soruyor ya da goruslerimi falan soruyor ama cozemedim ben de
Yengeç+1 yılOnunla sohbet et sohbette girişkenler merak ederler ama eskisi var mı ona takık mı zManla anlarsın eğer öyleyse engelle kaç kalsın ortada ben öyle yaptım kova erkeklerinin çoğu bu yönden ruh hastası gibi.
Soran+1 yıl@Aybukedicik111 ay aklıma iş düşürme dur ben de zaten takıntılıyım ama aklımın kenarında kalsın eğer öyle bir durum konuşulursa ve varsa o zaman kaçarım😅 bu kişi 34 yaşında tanıştığımız gün biraz soguktu bastansonra ben ona bir şeyden dolayı yardım ettim hatta üstüne bir işi duserse diye yardım teklifi de ettim eğer sorun yaşarsan soorabilirsin bana her zaman diye ondan beni biraz yakın bulmuş olabilir acaba ondan mı sohbet etmek istiyor ilgi alanlarımı soruyor diye dusundum🤷🏻♀️
Yengeç+1 yılOlsun olsun et gitsin bir şey olmaz.
Soran+1 yılO tanıatıgımız gün vedalasırlen gözlerinin içi gülüyordu bunu hissettim gülümseyerek çıkana kadar el salladı. 2 aydır konusuyoruz böyle.
Yengeç+1 yılSeni severse tam sever devam et ama çok da bağlanma bağlat.
Soran+1 yıl@Aybukedicik111 demin ama kötü konustun simdi severse tam sever dedin kafam cok karıstı ben nasıl bilicem ne hissettigini yardım edin🙁
Cevap sahibi+1 yılHayır. Aşık olmadım
Cevap sahibi+1 yılKadınlar bir günde 4 mensimi yaşayabilen yaratıklardır. Nasıl güvenip aşık olacaksın. :)))))))))))))
Soran+1 yılHaha kadınlar daha şıpsevdi ama değerli biri olunca onda kalırlar genelde. Sen güvenmediğinden mi aşık olamıyorsun yani yoksa tamamen içinden mi gelmiyor😅
Cevap sahibi+1 yılBu sorunun cevabı yok. Belki dediğin gibi kadınlara farklı ve güvenilir geldiğim kadar bir kadını farklı ve güvenilir bulmuyorumdur.
Cevap sahibi+1 yılGüzel kadın sorun değil. Etraf Seksi, güzel kadınlarla dolu. Önemli olan karşılıksız, beklentisiz varlığını kabullenecek biri.
Soran+1 yılYani şunu öğrenmek istiyorum aslında biriyle birlikte olacaksam bu tek taraflı olduğunda bir manası olmaz bir de karsımdaki kişi ne olursa olsun beni sevmeyecekse bunun için emek harcamak istemem. Genelde kovalar için hissiz diyorlar ya bu benimle konusmaya calısan kova burcu erkekle aramda bir şey baslarsa ilerde beni de seviyormus gibi gösterip aslında benim ona karsı hissettigim gibi hissetmezse hayal kırıklıgına ugrarım o yüzden burclara da inandıgım için sordum bu kadar. Normalde çok iyi ve güvenilir biriyim bir ilişkiden beklentim uyumlu olmak ve karşındakinin de beni kırmayan ve duzgun sadık nerden nasıl davranacağını bilen biri olması ama bunu değecek biri için kullanırım işte. Eğer bu his tek taraflı olursa bir manası yok benim için o yüzden kova burcu bir ilişkide hisleri yüzeysel mi yoksa derin duygu olarak mı yaşar onu sormak istedim
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle ben ne dersem diyeyim sen burclara inancından vazgeçmeyeceksin. O yüzden bu konuda yorum yapmayacağım. çünkü çok saçma. Ama genel karakteristiği Kova burcunun duygularına hükmetmesi, hissettirmemesi diyebilirim. Aşık olmadığım için evet başka kovalarında aşık olma olasılığı düşüktür diyebilirim. ancak karşılıklı aşk planlayarak yaşanan bir şey değil. Bunu biliyorum. taraflardan her ikiside aşık olabilir ya da olmayabilir. Esas olan o andan ne aldığındır. Sana uygun olmayabilir ama, mesela benden 10 yaş büyük bir kadınla sinemaya gitmiştim. çok samimi değildik ama bir an etkilendik ve bacaklarını okşayarak onu öptüğümde çok zevk aldık o andan. sonra bir aşk olmadı ama o anın büyüsünde bunu yaşadık. Arkasında bir beklenti olmadı. Bir tekrarlama olmadı ama gerçekten güzeldi. Onu kullanmadım. saygısızlk yapmadım. hayal kurdurmadım. Ama o anı tekrar yaşamak isterdim.
Soran+1 yılÇok saçma derken hangisi için dedin anlamadım. Aşk tabi ki planlayarak yaşanılan bir şey değil ama karşımdaki kişinin birliktelik anlayışını merak ediyorum yani bir ilişki olsana olur olmasa da mantığındaysa o zaman ben de onun hayatında olup olmamamın bir önemi yoktur o yüzden değmeyecek biri için hayatımda uzun süreli yer vermek istemem ona göre hareket etmeye çalışırım bunu öğrenmek istedim ben şu anda öylesine bir ilişki aramıyorum onun için tonla hatta daha iyi görünüşlü erkek ya da kadın herneyse bulunabilir ama bu kişi hayatımda olursa uzun süreli olur ancak ve bu kişi gitti geldi kova çıktı😂
Cevap sahibi+1 yılBurç takıntın konusunda demiştim. Burca dayalı olarak bu şekilde ilişkinin sürekliliğinden emin olamazsın. Belki kendini değerli hissedersin ancak sonuç farklı çıkabilir. Ya da hiç evlilik düşünmeyen ama seni ciddiye alan aynı zamanda cinselliğinde dibine kadar tadını almış olabilir. Şu an kadınlar ilişki için daha fazla istekli erkeklere göre ve erkekler bunu iyi kullanıyor. Söylediklerin endişelerin kelimelerle anlatılınca sonuçlanacak şeyler değil. Yaşayacaksın, gerekirse acı çekmeyi göze alacaksın.
Soran+1 yılyok ben genel olarak sordum karakteri illa ki etkiledigi icin. ben evlilik olarak bakmıyorum ki olaya genel olarak hislerini anlamak istiyorum. yani ilişki falan önemli değil ilişkide ne hissettiği önemli
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
Biraz sevgisini fazla belli edemeyen bir burç.
Ama sevdiğine çok değer veren, evcimen bir burç.04 Yorumla
Soran+1 yılevcimen mi cidden? ben özgürlük düşkünü sanıyordum öyle yazıyor insanlaaar :o
Soran+1 yılaaaa kovayla evlisiiin o zaman birkac sorum olacak :D
Soran+1 yılsenin burcun nedir bu aradaaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ona adım atmazsan çok beklersin, bende kovayım ve net olmayı seviyorum
016 Yorumla
Soran+1 yılnet olmayı seviyorum derken sen istersen belli etmez misin net oldugun icin iste niye karsındakinden bekliyorlar anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılBelki o senden emin olmayı bekliyor bu yüzden adım at ki o da içindekini sana ifade etsin.
Soran+1 yılo bana mesaj atıyor ara ara yani ara ara dedigim sık sık ama arkadasca konusuyor ben de emin olamıyorum ondan. ayrıca nasıl adım atmalıyım?
Cevap sahibi+1 yılKendi duygularını ifade edebileceğin bir ortam oluştur
Soran+1 yılnasıl yani ben de biraz cekingen yapılıyım ilk adım atma konusunda nasıl yapacagımı bile bilmiyorum genelde ilk adımı erkegin atmasını daha kibar bulurum bi de ama nasıl olucak bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOrasını bende bilmem valla
Soran+1 yılsen kova burcu musun mesela
Cevap sahibi+1 yılEvet 17 Şubat
Soran+1 yılo da 16sında. şöyle bir soru sorcam bir de, sen ne tarz birine aşık olursun ya da aşık olur musun yoksa senlik bir şey değil mi aşk meşk boş iş mi dersin
Cevap sahibi+1 yılBen kolay aşık olmam. Olursam da sırılsıklam olurum. Beni bu konuda etkileyen şeyler bana karşı yapılan incelikler. Mesela ben kendi arabamı çok seviyorum doğum günümde kendi arabamın maketi hediye edildi bana. Maddi değeri 100 katı olan başka bir hediye alsam bu kadar mutlu etmezdi beni. Başka bir örnek verecek olursak hasta olduğumu öğrenince öğlen arasında yemek yememeyi göze alarak eczaneye gidip bana tylolhot alması... Bunun gibi ince düşünülen şeyler üst üste yapılınca insanın ister istemez kalbinin ritmini değiştiriyo karşındaki. Güzelmiş çirkinmiş zayıfmış şişmanmış uzunmuş kısaymış bunların hiçbirini gözü görmüyor insanın.
Soran+1 yılanladımm. ince düşünülmesi seni önemsemesi bunun gibi seylerden mi etkileniyorsun sadece bu asık olman icin yeterli mi? bir de sırılsıklam asık olmak derken ne yaparsın mesela karsındaki icin bunu nasıl gosterirsin?
Cevap sahibi+1 yılİşte onu göstermede yeteneğim yok
Soran+1 yılpeki asık oldugunu bilmez mi karsındaki nasıl oluyor o iş?
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki belki bilir fakat aşık olduğunu belli etmekte zorlanır
Cevap sahibi+1 yılBelki belli edemez
Soran+1 yılPeki birine nasıl açılır yani istediğinkişi elinden gidecek olsa bile mi açılmaz belli etmez anlamadım
+1 yılKovayım şahsen sabit biri olsun isterim ayran gönüllü olmayı sevmem
016 Yorumla
Soran+1 yılaslında kovalar ayran gonulludur aksine senin yukselenin nedir? peki asık olman zor mudur ve olursan nasıl belli edersin?
Kova+1 yılAşık olmak basit mi herkese seviyorum ayağı yapmam aşık olursamda söylerim burçlara takılmam önem vermem 😊
Soran+1 yılAma aşık olabiliyorsun değil mi yani öyle bu işlerle işim yok benim diyen insanlardan değilsin?😂
Kova+1 yılİnsanım sonuçta aşık olabiliyorum 😂
Soran+1 yılPeki ne tarz kişilere aşık olursun 🤔
Kova+1 yılAmacım sevilmek değil ilk önce anlaşılmak isterim beni anlayan kafa yapım da uygun görüyorsa neden olmasın 😊
Soran+1 yılHmm anladım. Anlaşıldığın ve rahat konulabildiğini birine mi bir şeyler hissedersin yani? Dış görünüş ya da başka bir özellik vs yok mu
Kova+1 yılDış görünüş o kadar önemli mi sence yaşlanınca dışın pek bi önemi kalmıyor maalesef bana göre böyle
Soran+1 yılAma yaşlanmayı düşünüyor kimse şuna gözüne hoş gelen birini istiyorlar genelde. Yani başka bir özellik yok mu hiç kafanda bu kesin olmalı dediğin
Kova+1 yılKilolu ve kısa olmasın
Soran+1 yıl161 56 nasıl
Kova+1 yılGüzel bende 185 70 kiloyum 😊
Soran+1 yılO da iyi. Kısa değil yani 160 dimi
Kova+1 yıl150 altında değilsin 😂
Soran+1 yılRvet cok şükür 😂
Kova+1 yılEklemek istersen ekleye bilirsin tanımaktan şeref duyarım 🙏🏻
+1 yılburçlara inanmayı bıraksanız mı artık
011 Yorumla
Soran+1 yılolsun sen yine de anlat :)
Kova+1 yılhiç anlamam burçlardan
Soran+1 yılsen ne burcusun
Kova+1 yılyengeç
Soran+1 yılcok duygusal ve manipulatif :D
Kova+1 yılbirini sevince aşırı bağlanıyorum kopamıyorum yıllarca aklımdan çıkmıyo sonra takıntıya dönüşüyo sanırım dkcmksfjowksmdmdfns
Soran+1 yılo kadar da degil hagdfgghj ama olaylardan daha derin etkilenirsin ve insanları biraz kandırabilme ozelligine sahipsin duygusal olarak :D
Kova+1 yılbak kandırma konusunda doğru dedin şaşırttın beni
Soran+1 yılşaşırtmama gerek yok eğer sen bir yengecsen cabuk ustune alınan kendi kendine olayı buyutup bir anda hic yoktan gizlice sulugoz olan ve insanları kolay manipule eden birisin
Kova+1 yılburca olan inancımı arttırdın diyebilirim sen neymişsin be kahin falan mısın dkncksjowkwjd
Soran+1 yılyok sen yengecsin
ateş grubuysan aşık edersin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok teraziyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKovayım ben
037 Yorumla
Soran+1 yılGel gözünü seveyim, cevapla sorumu kardeş
Cevap sahibi+1 yılOlmaz olur mu oluyo mesela ben hayatımda bikez aşık oldum
Soran+1 yılbiraz anlatır mısın ne hissettin yani gecici miydi heves gibi mi yoksa baglımı hissettin ve nasıl davranırdın o kisiye :)
Cevap sahibi+1 yılAlamadım onu kaç yıldır içimde
Cevap sahibi+1 yılAşıktım ona yemeyip içmeyip yüzüne kaksam keşke
Soran+1 yılpeki baska birine niye asık olmadın takıntı haline mi getirdin yoksa asık olacagın baskası cıkmadı mı
Cevap sahibi+1 yılTakıntı haline geldi
Cevap sahibi+1 yılNe yaptıysam ondan vaz geçemedim
Cevap sahibi+1 yılşu an 38 yaşımdayım hala nunu düşünüp hala onu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılEvliyim ama onu unutamadım
Soran+1 yılaaa cok degisik ona takıntılı olarak baskasıyla neden evlendin ki o kisiyi neden takıntı haline getirdin ne ozelligi vardı senin icin
Cevap sahibi+1 yılOnun benim için herne aklına gelirse o özellikler bardı
Cevap sahibi+1 yılOnu hep üstün gördüm hem ellerden hem kendimden
Cevap sahibi+1 yılBunu anlatamam öylesine bir tutkuyduki hala kalbimde öyle kalbime kazmışımki benim dünya o olmuş
Soran+1 yılPeki o kişiyi düşündüğünde en sevdiğin 3 özelliği neydi ondan etkilendiğin
Soran+1 yılNeden öyle tutkuluydun yani o özelliğini merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSaçları gözleri birde bakışları başkaydı tabi kulaklarımı okşayıp çekmesi her şeyinin bende çok deyeri var
Soran+1 yılKulak çekmesi mi😂 Dış görünüş müydü çoğunlukta yani? Öyle anladım saç göz görünüş vs?
Cevap sahibi+1 yılTabi dış görünüşü var herkesten herşeyi farklıydı diyomya
Soran+1 yılYani çoğunlukla dışından etkilendiğin için takıntılı kaldın demek istedim yoksa iç güzelliği hakkında bir takıntın var mıydı tavrı davranısı bu özelliğini unutamıyorum dediğin
Cevap sahibi+1 yılVar tabi endamı tavırları ilgisi benim için başkaydı işte
Soran+1 yılİşte tavrını sordum ben de hiç yardımcı olmuyorsun ama🙁 ne yapıyordu nasıl davranıyordu ya da senş mutlu eden aklında kalan cümleleri var mı mesela
Cevap sahibi+1 yılDeli dolu bi kızdı
Soran+1 yılBaşkaaa🙄
Cevap sahibi+1 yılÇalışkan akıllı
Soran+1 yılAnladım ama en vurulduğun özelligi görüntüsüydü
Cevap sahibi+1 yılSiyah saçları belinde olması örüklüydğ ve kulaklarında küpeleri yay gibi kaşları dudakları ağzı hepsi bi paraişte
Cevap sahibi+1 yılKova burcu birinimi seviyon
Cevap sahibi+1 yılOna hep şaka yapardım kızdırırdım tokatlardı kulaklarımı çekerdi kulağımı tutup yaklaştırıp öperdi fısıldardı
Cevap sahibi+1 yılİsmide Ayşegül idi
Cevap sahibi+1 yılBuda Ençok sevdiyim kız ismi oldu
Soran+1 yılAnladım güzelmiş aranız onla neden olmadı peki?
Ben kova burcu biriyle konusuyorum o daha çok baslattı konusmayı devam ettirmek istedi konuşuyoruz işte. Hemen hemen her gün konusuyoruz ama çok arkadasca konusuyor arada gıcıklık yapıyor işte kendi sevdiği seyleri anlatıyor falanbama ne hissediyor anlayamadım bir türlü
Cevap sahibi+1 yılOnun sevdiklerini sana söylemiş sende sevip yapasın diye
Cevap sahibi+1 yılAilesi vermedi bana
Soran+1 yılAa neden vermediler kız istemiyorsa yazık olmuş 🙁
Nasıl yani mesela kayak yapmayı sevdigini kampa gitmeyi sevdigini soyledi ben de mi yapıyım diye mi anlamadım birde kçhoslantı var mı yoksa arkadaşça mı yazışıyor anlayamıyorum farkı
Cevap sahibi+1 yılVardırki yazıyo olmasa yazarmı
Soran+1 yılYa arkadaşça yazıyorsa? Haftada 4 5 gün konusuyoruz 3 ay oldu
+1 yılOlur
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olur tanıdıklarınız var mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?