Seçim zamanı geldiğinde onu seçmem için mi yüzünü bana gösterdi?

Maji öğretisinde ilk kural susmaktır, o yüzden gizli kullanıcı olarak soracağım. Çevremdeki insanlar da bu yönümü bilmiyor. Maji öğretisi bilinen bir öğreti olduğu için de buraya yazıp sormakta bir sakınca görmedim. Benzer şeyler yaşayan insanlar varsa deneyimlerini öğrenmek isterim.

Ergenlik çağından beri anlamı olan rüyalar görüyorum. Bir süre önce rüyamda beni yaşlı bir adam bir yokuştan yukarı çıkarıyordu ve karşımıza çıkan yaşlı bir kadın bize engel oldu, yaşlı kadından çok korktum ve o esnada uyandım.

Bu rüyayı ben şöyle yorumladım. O yaşlı adam ruhsal rehberimdi ve beni spirutuel yolculuğuma çıkarmak istiyordu. Bilmediğim bir sebeple o yaşlı kadın engel oldu.

Geçen yine transa geçmiş bir haldeyken yaşlı bir adam yüzü gördüm gözlerim kapalı... Ama hiç korkmadım ve içime huzur doldu.

Şimdi de maji öğretisiyle ilgili bir kitap okuyorum. Kitabın yazarı bir filozof ve o da bir gün karşısında 2 varlık görmüş, birini kötü olan birini ise iyi olan taraf olarak yorumluyor. Tabi ki tamamen kurgu da olabilir.

Aklıma gelen şu, o yaşlı adam yüzünü zamanı gelince onu seçmem için mi gösterdi? Onun iyi taraf olup olmadığını bilemem bu arada..

Benzer deneyimler yaşayanlar var mı?

Seçim zamanı geldiğinde onu seçmem için mi yüzünü bana gösterdi?
Cevapla