Maji öğretisinde ilk kural susmaktır, o yüzden gizli kullanıcı olarak soracağım. Çevremdeki insanlar da bu yönümü bilmiyor. Maji öğretisi bilinen bir öğreti olduğu için de buraya yazıp sormakta bir sakınca görmedim. Benzer şeyler yaşayan insanlar varsa deneyimlerini öğrenmek isterim.
Ergenlik çağından beri anlamı olan rüyalar görüyorum. Bir süre önce rüyamda beni yaşlı bir adam bir yokuştan yukarı çıkarıyordu ve karşımıza çıkan yaşlı bir kadın bize engel oldu, yaşlı kadından çok korktum ve o esnada uyandım.
Bu rüyayı ben şöyle yorumladım. O yaşlı adam ruhsal rehberimdi ve beni spirutuel yolculuğuma çıkarmak istiyordu. Bilmediğim bir sebeple o yaşlı kadın engel oldu.
Geçen yine transa geçmiş bir haldeyken yaşlı bir adam yüzü gördüm gözlerim kapalı... Ama hiç korkmadım ve içime huzur doldu.
Şimdi de maji öğretisiyle ilgili bir kitap okuyorum. Kitabın yazarı bir filozof ve o da bir gün karşısında 2 varlık görmüş, birini kötü olan birini ise iyi olan taraf olarak yorumluyor. Tabi ki tamamen kurgu da olabilir.
Aklıma gelen şu, o yaşlı adam yüzünü zamanı gelince onu seçmem için mi gösterdi? Onun iyi taraf olup olmadığını bilemem bu arada..
Benzer deneyimler yaşayanlar var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim yorumlamam yaşlı kadın iyi adam kötü. Belkide hayatında seni farkında olmadan koruyan şeyler vardır
Belki de yaşlı kadındır iyi olan
Belkide ikisi de kötüdür yol başarıdır böyle de bakabilirsin
Kesinlikle var. Başıma gelecek kötü olaylar önceden bana haber veriliyor. Önceden bu mesajları dinlemedigim için başıma kötü şeyler geldi. Kaza vb.
Bana bunu biraz öğretsene
Belki de... bilemiyorum. Çok ilginç şeyler oluyor, deprem olacağı zaman dahi önceden içime doğuyor. Bence bu psişik yeteneğimi insanlığın iyiliğine kullanmam için bir işaret bunlar.. iyi güçlerin beni yönlendirdiğinin bir işareti
Öncelikle hangi alanda sezgisel olduğunu keşfet. Rüyaları başlangıç noktası olarak al. Rüyalarını hatırladığin kadarıyla yaz ve psikolojine göre yorumla.. yani mesela rüyanda kırmızı bardak gördün, ama günlük hayatta Nescafe bardağı görmüştün diyelim, o zaman bu bilinçaltı rüyasıdır. Bu şekilde yorumla. İnternetteki genel yorumlara bakma, onlar rüyayı yorumlamaktan çok uzak. Sonra zamanla rüyalarında sana mesajlar geliyor mu yaşadığın olaylarla birleştirerek anlayabilirsin. Ahah seni öyle yönlendiriyorum ama ileride kötü tarafa geciyormussun ve Voldemort ile Potter gibi karşılaşma yaşıyormuşuz birbirimizle 🤣
Bir kere de biz giriş katta yaşarken evde kedimiz vardı ve sürekli dışarı kaçıyordu. Benim odamın kapısı da açıktı cam da açıktı ve ben kardeşimin odasindaydim. Sonra aniden ayağa kalktım gözlerim fal taşı gibi oldu, odama gittim, kedi perdeyi aralamış dışarı bakıyordu. Hemen gittim ve elimle alıp yere bıraktım.. bana saldıracak sandım ama kaskatı kesilmişti kedi. O kaskatı kesilmesini ben mi yaptım yoksa kedi mi korktu bilmiyorum ama korkup dışarı da ziplayabilirdi sonuçta. Ama sonuç olarak maji budur. İnsan ya da başka varlıkların duygularını etkileyerek yapacakları hareketleri bile yönetmek.. kediyi yere koyup cami kapattim ve saldırmadi
Benimde hep rüyalarım çıkar ve tekrarlar
Tekrarlayan rüyalar çözmen gereken bir psikolojik sorunu işaret ediyor olabilir.
İnanma hacı, boş işler bunlar. Rüyaları bırak, hayata dön.
Yaşadıklarımin gerçekliğini bir ben biliyorum. Bu gece rüyanda beni göreceksin. Gizli kullanıcı olman bir şeyi değiştirmiyor.
Şizofrenler de olmayan şeyler görüyor, gördüklerini gerçek sanıyorlar hacı.