Bence samimiyet göstergesi. Gayet iyi zaman geçirdik ama arkadaşlarım kıroluk dedi.
samimiyet göstergesi
kıroluk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence samimiyet göstergesi. Gayet iyi zaman geçirdik ama arkadaşlarım kıroluk dedi.
Bence onu en iyi yine sen tanıyorsun mesela benim sevgilim beni kokoreççiye götürürse bana samimi gelir çünkü kıro biri olmadığını biliyorum ancak sevgili veya flört artık bu her kimse dediğim gibi onu en iyi yine sen tanıyorsundur Eğer genel olarak zaten kıro biri değilse samimiyetinden götürmüştür ancak kıro tarafı da varsa kıroluktan götürmüştür
kıroluk. Samimiyetle ne alakası var. Her şeyin yeri ve zamanı vardır. Görgüsüz ayı bu bildiğin. İlk buluşmada hiç hoş değil. Ayrıca herkes sakatat yemekleri sevmeyebilir. Sormadan etmeden bide. Onunla ömür mü geçer dediğim tiplerden cidden.
Senin için ne ifade ettiği önemli sonuçta senin arkadaşının sevgilisi değil ya senin sevgilin senin için samimiyet göstergesi ise bu güzel bir şey bence de samimiyet göstergesi yani
Demek ki adam onu seviyormuş ama sana da sorması lazım dı bence samimiyetten geldi bana zaten siz yan yana mutluysanız mekanın lüksün ne önemi var önemi olan beraber olabilmek😌🙂
Cevap
26Cevap
Ahahhaha samimiyet hatta direkt ciddi ilişki göstergesi bence
Maçoluk bu.
ne kıroluk ne de samimiyet derim. ilk buluşma bu evet daha salaş bır yere gıdılebılır ama herkesın seveceği bir yer olmalı. mesela ben kokoreç yemiyorum. benı oraya goturse hanzo derım. tabi sen daha onceden kokoreçi sevdiği soylediysen iş değişir
Çocuğu sen tanıyorsun samimiyettenmi değil mi bilmelisin sana öncesinde kokoreç severmisin diye sorduysa sende severim dediysem samimiyetten götürmüş ama kokoreç ile ilgili bişey demeden götürdüyse kroluk
Sana sordu mu peki ne yemek istersin diye? Sormamissa o şekilde goturmusse dusuncesizlik ve kabalık yapmış. Üstelik bu ilk buluşma. Ama mutluysan da boş ver.
Erkeklerin en büyük hatası, bir kıza sorulur her zaman nereye gidelim , ne yemek istersin , nerede yiyelim diye sormamalarıdır..
Aslında buna yorum yapmak çok mantıklı değil ki, karşındaki kişi iyi mi, eğlendiniz mi? En önemlileri bunlar.
Sana sormadan goturduyse saygısızlık, ama daha önce muhabbeti olmuşsa seviyorum falan dediysen orasida güzel yapıyorsa jest diye düşünmelisin
kokoreç kaç para olmuş parasina kıyıp götürmüş üstelik güzel de zaman geçirmişsiniz kıroluk falan değil bence
Gittiğin yerin öneminden çok o an neler yaşayıp hissettiğin önemli
boş ver arkadaşlarını bunu sen yaşadın sen bileceksin
çocuğun kendisi diğer tavırları kıroca değilse samimiyettir.
Arkadaşlarını s. et. Önemli olan senin kokoreçi seviyor olman ve nasıl vakit geçirdiğin.
Allah aşkına arkadaşların şunum bunum ne der düşüncesinden kurtulun
Saraya falan mı götürmesi lazım? Erkeklerden ne bekliyorsunuz cidden? Biz bankamatik, banka değiliz.
Subliminal mesaj vermis olabilir. Bagirsaklara kadar!
Evlenmeden once kontrol et
Bogazından doğru düzğün bir şey geçsin istemiş çocuk
Kokoreç ve bira efsanedir gayet samimi bulurum ben.
Bir kisi deger verdigi veya sevdigi bir seyi sana ismarlarsa, degerli biri oldugun anlamina gelir.
Kokoreç seven erkek bulmussun kacirma😂ah be nasip olur mu
İnsanlar için değil kendin için yaşa sen mutlu isen gerisi boş.
Karşılıklı konuşup ortak bir yer seçilmeliydi
:D Seviyorsanız Samimiyetin dibi sevmiyorsanız Kroluk Oluyor
İkisi de değil. Daha pahalı yemekler satan bir restorana götürseydi samimiyetsiz mi olurdu? Kokoreççiye götürmesi damak zevki ve bütçe ile alakalı.
oy kullanmayı tercih etmiyorum maksat keyifli vakit önemli olan olay ne yaptığın değil nasıl ve kimlerle yaptığın
B. k yemeye gitmişsin dua et ya başka bir şey yemeye götürseydi.
yarım kokoreç kaç kira haberin var mı :) şlkgşlkdlgşkdş zenginlik göstergesi
Lukse gerek yokta kokorec ne allahina piif ://
ne kadar güzel ya 😀
Size göre nasıl olduğu önemli
Samimiyet kokoreç deyip geçme😇😅
Ortak karar alınabilirdi
Neden bilmiyorum ama içimden kıroluk demek geldi.
Arkadaşların çok bilmiş
Kıroluk yapan şu an sensin farkındaysan
Yemek yemenin neyi kıroluk
Ben severim 😄
Samimiyetle
Pardon samimiyet
Demek öyle istemiş.
tercihim olmazdı ilk datede kokoreçiye gitmek
bilemedim şimdi
Saçma bir hareket kesinlikle.
İçtenlik.
kıroluk