Güncellemeler
+1 yıl
Yanına gitsem beni iticek biliyorum dün ne yaptıysamda kendine yaklastırmadı canımı yakıyor hem lafla hem fiziksel olarak ama ondan ayrı duramıyorum kafayı yicem su anda.. Birde tripliyken bana gelme diyip karsımda beni uzaktan izleyen bir dengesiz bu normal bir erkek değil ikizler erkeğinden konusuyorum bütün dengem onada söylediğim gibi altüst oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen adamı sevmemişsin ki yıpratmışsın ak, eskiden dönerdi diyorsun. Sen yine dua et ki sana 2.3. şansı vermiş. Oysa kalbi ve duyguları hassas olan ikizler asla 2. bir şans vermez. O şans verdikçe sen zçmaya devam etmişsin ak😏
İkizlermisin? Akrep kadınıyla oda beraber işte buda kolay bişey değil..
Köpek ettim onu özrünüde diledi tesekkürde etti ayy ağlattığıma yemin edebilirim sinirden ağladı içim gitti aptalsın sen dedi ama benimsin dedi yapıstı bana sımsıkı sarıldı. Sınırları var bana bende manipüle ediyorum sanırım onu fazlaca ve bende dominant ve sinirli biriyim iki asabi anlasıyoruz işte Allah'tan 3. Kişiler yok ben onu küçük kardeşini severken kıakanırken kabga ettim birde kız arkadası falan olsa ilişki kökten sarsılırdı..
İkizler Akrep ile hayatta geçinemez zaten. Kaç tane akreple ben de tanıştım ve hiç biri samimi gelmedi. Hepsi alaycı, yalancı, zaman hırsızı... Tek ortak nokta ise sx... İkizler sürekli besleyici bir ilişkisi olsun ister, inişli çıkışlı, tartışmalı durumları kaldırmaz
Neyse senin contalar yanmış, daha tam olarak net bir konu üzerinde bile duramıyorsun ak🤣
Cabuk baglanir daha cabuk sogur sansin yok banada biri yapti 1 aydir yazmiyorum
Dün defol dedi yine kovacaktı ama yağmur yağıyordu üşüyordum aldı içeri ve yağmur bitince git dedi ne yaptımsa bakmadı yüzüme
Birde çok sibei diliniz var yanlıs anlamayın herşeyi dırdır ediyorsunuz ben kadın olarak bunu yapmayan biriyim ve dırdırcı insanlardan kaçıyorum
Ayninbenzer olay kalbimi kirdi el ustunde tutuyodum vazgecilmez sandi kendinin oyle gormezden geldimki tabiri caizse varligininsorgulamak icin aynaya bakiyodur. Ve bizler icin iletisim zor degil herzaman herkes bukunabilir.
Basladı susmadı istemedi tam aldım çantamı gidicem gidersen birdaha sakın gelme sakın arama bak dedi durdum gittim yanına ağlıyordum ağlama sevmiyorum duygusallığı diyor ama neden bana iyi davranıyor bilmiyorum kızmıs sonuna kadar haklı ama baba kızını nasıl severse öyle sevip önemsiyor affetti dün ama akşamı benden kaynaklı yine tartıstık hala trip atıyor bana ve yine benim yüzümden
Birde en komik yanı su ağlasanda gel dedi orada sinirden bide güldüm yani çünkü ağlamama ainir oluyor sus bitir sunu diyor..
Eskisi gibi olmaz sen ikizlerden uzak dur hep. uzulursun hayati en iyi sekilde yasarsin kotu oluncada yuksekten dusmus olursun boş ver bidaha bulasma
Bir ikizler olarak benim doğru insan olmadığımı mı düşünüyorsun sence? Akrep burcuyum ezelden beri anlasmıyoruz zaten o konuda katılıyorum size ama bir tutku uyum var gibide hissediyorum birbirimizi yiyoruz ama ayrılamıyoruz
Bak yanlis anlama ama Şu an bile bunaldim cocugu kim bilir nasil bunalttin. Yanlid olan sen degilsin yanlis olan soylr dusun son model. arac olur sana gore degildir ya da ya da sen cok iyi. sofordursun o arac sana gore degoldir
Aslında ağlamam hayata insanlara karsı çok dik baslıyım güçlüyüm ama ona yenik düşüyorum. Onunlayken kosup düşüp dizimi incitirken yaramı sarması gibi çok seviyorum onu o benim için çok kıymetli ama keske birde düzgün bir sekilde tartısma olmadan birde anlasabilsek.. Avm deyinimmdedi onu görmeyengidicem beni yanlıs anladı basmayamı geldin güven 0 dedi dediğim gibi herşeye bir anlam yüklüyor bense onun gözünde onu siklemeyen bir kızım ve onun tabiriyle götümü kaldırmış
Bunlatilmaya gelmez fazla. ustune dusme son taktik verim ise yarayabilir gizemli takil biraz merak etsin ederse istemesede yazar
İnsan ruhuna hitap eder ikixler etkilemis seni yapacak bisey yok ustune dusme haber alamasin istemsede yazar bi ihtimal
Öyleyim zaten kendisi asmak için sınırlarımı kendisş geliyo tartısmak istiyorum tak o telefon kapanıyor ama o sinirleniyo ağzına geleni söylüyor kalkıp gitsem gelme diyor duruyorum telefonu kapatsan arama diyor kapatamıyorum mesaj atmasam bu kadarmı sana birdaha yazanın diyor aslında adam kendi içinde bir çelişki yasıyor gel bulusalım dedim kapısına kadar gittim babamlayım gelme dedi evindeydi sonra tamam gel dedi evin önündeki parkın oradayım dedim 100 km mesafe var diyor adam parkın önündeymiş evdeyim diyor. Yani banada yazık değilmi? Dengem şaştı onunlayken
Sinirlenince asla ulasamam ama o yazmadığı sırada trip atarsam biliyorumki gururdan köpek olsa yazmaz ilk kez o gün bana söylememem gereken birşeyi söyledim beni evinden kovdu ve kafasında kesin bitirdiki yazmadı sabaha dek ben onun üzerine evine gittim yağmur yağarken göndermiceğini bilip en azından tartısırken araya mesafe girsin istemedim her tartısmada ilişkime sahip çıktım ona haklı olduğum yerde de çekip gittim özrünü dilediğinde uzatmadım çünkü senden ayrı kalmaya dayanamıyorum dedim
Annemde ikizler oldupu için karakteri biraz tanıdık geliyor bana annemlede kedi köpek gibiyiz bu arada yine anlasnayız ama soeumluluk var arada mecburiyetler var beni baskıladığı anda bana yaptığı seyin aynısını bende ona yaparım esitiz derim empati yaptırırım manipüle ederim çok fazla buda akrep içgüdülerime dayanıyor sanırım toksiğiz ama tutkuda bitmiyor
Peki sinirlenince ne yapmalıyım? Bemi alttan al kızım dedi. Sussam siklemiyon konuşsam karıdan beyer dırdır napim dedim bense bilmiyorum dedi of ağlıcam dedim birde gülüyor yine kavga ediyoruz su didişme me zaman beyaz bayrakları gösterecek bilmiyorum
Hayir gizemi bozma ustune gitme akil. oyunlarina yenilme. Simdide hic bi sekilde ulasmaya calisma senle. ilgili hicbiseyide goremesin meraklansin sana yazar
Her gün bulusmak istiyor benimle. Tamam tartısma var ama her morali bozuk olduğunda ya da sebep yokken bile gelmek istemesi bağlanmaya basladığını gösterirmi sizce?
Bak ikixler. dedigin zaten cift karakterdir yarin bigun alakasiz davrandiginda uzulme goklere cikartiyo ama yerin dibinede sokabilir yani bu durumlar seni uzmeyecekse sorun teskil etmeyecekse zaten problem yok hee diyosanki tutarli biseyler bekliyorum ozaman baska.
Kursu var maddi anlamda sıkıntıları var adam yarım saatten fazla o yolu yürüyerek dün yanıma geldi geri.. pek iyi değildi neselendiremedim belki ama hep yanındaydım zaten hepte yanında olacağımda bu adımlar bile benim için önemli iken beni sevdiğini gösterirmi? 1.5 aydır sadece 1 kere konusmadık o gecede bana asırı sinirliydi sabahı kovacağını bilmeme rağmen gittim yanına yoksa araya mesafe girer soğur kurar kafasında diye dayanamadım. Mesaja dönmüyor buluşmaya gelmiyor ayağına giderekten mesela o an yanlısmı yapıyorum sizce?
Yerin dibine her an sokuyor zaten iltifatlar etmiyor ama içte bir yerlerde beni sevdiğini biliyorum oraya tutuluyorum. O bile bana yeter öyle söyleyeyim
Bir travmamı yasadık evet barıstıktan sonra çok alakasız yerde yüzüme vuruyor bende küsüp gidiyorum peşimden geliyor
Fakat bende onu ağlattım sağlam sekilde evet zarar veriyoruz birbirimize ama bırakmıyor işin tuhaf yanıda bu. Birbirimize söylenmicek seyler söylüyoruz ama ayrılamıyoruz
Bak anlamadigin (bu arada burclardan sordun diye hep o istikamette yorum yapiyorum) bugun cok iyi davranan yarin alakasiz davranabilir ama aslinda bu seni sevmedigini gostermez sadece seni yipratabilir. Fazla onu sıkbogaz etme birde biseyler anlatirken can kulagiyla dinle kendinde yenilikci ol birde yasamayinda olduda bi tartismadan dolayi uzak yapiyo ozamanda gizemini koru merak etsin seni merak ederse ancak. ulasmaya calisir. Tabi bu taktiklerde biyere kadar aranizdaki bagi bilemem
Siz yuz goz olmussunuz ve bu hic iyi bisey degil tum. insan iliskilerindede boyledir
Mesela saçını boya ve kestir diyo ben 3 yıldır su saça emek verdim cesaret edemiyorum..
Oda canım sen robotmusun o senin sacin kimse icin istemedigin biseyi yapma bukadarda olmaz kendini agirdan sat suanki iliskin icin demiyorum kimseye okadar taviz verme seni tanimam etmem fakat hic bir kadinin uzulmesini istemem yinede sen bilirsin
Canim degil *geezeklami demistim duzeltmis
Evet sonunda da ilişki oluyor zaten sabahıda mutlaka kavga yeter dedi her gün tartısıyoruz hiçmi iyi günümüz olmaz dedi ama 1 senedir benden hoslanıp açılmadığı zamanda bu enerjiyi hep hissedip kaçıyordum ondan simdi yakınlasması onun sucu benim değil
Bence sen bos bir kafa ile dusun her ihtimali ile dusun ve kendince bi karar al ve o karara gore devam et
Anladım sorun değil zaten emek verdiğim için kıyamıyorum. 2-3 bin arası yıllık bakıma sadece veriyorum birde bekledim o kadar istediğim uzunluğa falan gelsin şöyle tuttu omuzuma burdan istiyorum dedi saçımın renginide hiç yapmadığım ton isteyince garipsedim bir an çekindim beni beğenmiyormusun dedim kızdım zaten
Valla yanlis yapiyosun kimse icin istemedigin biseyi yapma sen ondan bisey iste bakalim yapicak mi? Benzer bisey
Yapmazki
Ama bana ne yapma dese inadına yapar onu kızdırırım kendisinin düşüncesi olana dek uğrasır laf dinlemiyorum işime gelmediği sürece ve özürünüde dilettiririm yani kendimi sevme konusunda birazcıkta olsa sey var yani eleştirmelerine inatla sanane derim bana zaten azıcık kız gibi olsana dedi o kırıcı oldu ne yani ne demek istedin dedin kız değilmiyim dedim 😕
Anlamiyorum ki insan birbiyle kavga etmek icin iliski yasarmi aklim almadi
Burcu göre degerlendirme bu kendini affetme olayını
Içtenlikle konuş mesaj yaz bir seyler yap