İkizler ekeğinin gönlü nasıl alınır?

Dün ona söylememem gereken birşeyi söyledim ve sinirlenip beni direkt kovdu yanından. Aramalarımı açmıyor telefonlarıma dönmüyor beni kısacası umursamıyor ama dünkü öfkesi ile bunu yaptığını biliyorum süründürmeye çalısıyor aklınca. Herşeyi bok ettin sen hep busun güzel olan ilişkinin yine içine ettin dedi. Sevdiğimi sakinleşince konuşmak istediğimi söyledim eskiden kendi haline bırakınca çok geçmeden dönerdi beni rahatsız etme diyor sabah annesini ararken aramıs sözde Beni seni aramadım diyip yüzüme kapadı 2 gün öncede gergindik zorla sarıldım affettirdim kendimi ama şimdi işin içine kovulmada girince gurur yapıyorum sadece sevdiğimi söyledim binlerce kez özür diledim onun gönlünü nasıl alabilirim? Kadınlığımda tutmaz toksik olduğumu biliyorum ama yemin ederim bu kez kavgamız kıskançlığım bile asırı saçma iken aptal bir cümlem yüzünden travmasını destim onu kaybetmek istemiyorum nolur bişey söyleyin..

Güncellemeler
+1 yıl
Yanına gitsem beni iticek biliyorum dün ne yaptıysamda kendine yaklastırmadı canımı yakıyor hem lafla hem fiziksel olarak ama ondan ayrı duramıyorum kafayı yicem su anda.. Birde tripliyken bana gelme diyip karsımda beni uzaktan izleyen bir dengesiz bu normal bir erkek değil ikizler erkeğinden konusuyorum bütün dengem onada söylediğim gibi altüst oldu
İkizler ekeğinin gönlü nasıl alınır?