Eğlencesıne tarot bakmamı ısteyen var mı? Çok canım sıkıldı ya :/ İsteyen olursaa 1-78 arası sayı söylesın
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yarın mahkemem var bakalım ne çıkacak iyi bak dayı oğlu sayım 1 😳
eğlencesıne bakıyom ya eğlencesıne kardeşim :D Sana değnek ıkılısı cıktı. Senın karsında bir zorluk var ustesınden gelip çabaladıgın surece basarılı olucaksın. Değişime gitmek ıstedıgınız yolu ıyıcene planlıyorsun. Dıkkatlı adımlar atıp polanına uyarsan basarıya kesınlıkle ulasacaksın. şu an bır karar asamasındasın gibi riske girmek ıstemıyorsun o yuzden bıraz sezgilerine guvenmende fayda var.
Teşekkür ederim 🤝 zorluk var evet hayatımı tamamen değiştiriyorum
76 bayağı olmuş yazalı ama belki bakarsın ☺️
32 bakArsan çok mutlu olurum
Çıkan kart Kılıç Kraliçesi. Bu kart gerçekçi, seçici veya şüpheci olduğunuzu gösterir. Aynı zamanda açık fikirli olmayı ve kendine güvenmeyi de temsil edebilir. Aynı zamanda geçmişten artakalan bir acıyı veya üzüntüyü bastırıyor olabileceğinizi de gösterebilir. Kılıç Kraliçesi, konuşkan, ilginç, destekleyici, olgun bir kadın veya kadınsı kişiliği temsil eder. Bu kadın hava grubundan ( Kova, İkizler veya Terazi) burcundan biri olabilir.
Teşekkür ederim
60 aklıma geldi zahmet olmazsa :)
Erkeklerin bu kadra tarota meraklı olduklarını bılmıyordum ya :D Sana çıkan kart Kılıç Altılısı. Bu kart mutsuz ve pişmanlıkla dolu olan bir geçiş evresinde olduğunuzu anlatır. Bu kart hissettiğiniz üzüntüyü gösterir, ancak uzun sürmeyeceğini hatırlamanız gerekir, bu nedenle önünüze bakmalısınız.
Sadece sayı mı söylememiz lazım
ya zaten eğlencesıne bakıcam bakmayıda bılmıyom ki az eğlenek dersen sayı söylemen yeterli :D
16 olsun ilkokul numaramdı
Kupa dörtlüsü kartı cıktı. Sen hayal kırıklıgını ugramıs olabilirsin yasamdan sıkılmıs ya da olumsuz şeylere çok fazla odaklanıyorsun. Bu odaklanma yuzunden yasam tutkunu ve motivasyonunu kaybetmıs olabilirsin. Sana sunulan veya sunulucak fırsatlar teklıfler var ama Şu an ki ruh halınle redetme olasılıgın yuksek. Ama kabul edersen yasamında senı sasırtıcak derece de olaylara şahıt olucaksın.
Yavrum ya bu benim tamamen zıttım. Hayatı çok seviyorum ve olumluya odaklanıyorum :))))
ne güzel işte :D zaten cıddıye alınmaz bunlar bende dediğim giibi eğlencesıne bakıyom :D
Hadi o zaman bir teklif sun bari 🫠😂
25 te ne cıkacak acaba
73 bakabilir misin 😅
Kupa beşlisi cıktı sansına. Bu kart yas ve kederi temsıl ediyor. Yakın zamanda bır uzuntu yasadıysan o yansımıstır karta. Aynı zamanda yasadıgın bir öfke pişmanlık üzüntü hayal kırıklıgı da yasanmıs olabilirsin. Kendini bu yuzden yalnızlastırıp somutlastırmısın. AMa yıne de işler ne kadar kötü görunsede her zaman başka bir alternatıfın oldugunu unutma.
burada bile şans yok vaybe sağlık olsun😅
olur ben isterim 58 bakar misin
Sana çıkan kupa onlusu ve en güzel kartlardan bırı bu. Artık zor zamanlar sona ermeye herseyın daha ıyı olucagına ısaret edıyor bu kart. Aile içi ilişkilerinde duygusal mutluluk ve nese memnunıyetı temsil ediyor. Bırbırınız tadır edip desteklıyorsunuz.
beni kötü günler bekliyor gibi hissediyorum ama hadi bakaklım umarım kartta cıktıgı gibi olur🥹👍
Şu an olmasa bile sonrasında illakı olur.
44 diyesim geldi 😂
Çıkan kart Tılsım Onlusu. atmış olduğunuz sağlam temelleri, güvenliği ve mutluluğu temsil eder. Bu kart genellikle parasal olaylara işaret ettiği için mali anlamda iyi sonuçlar çıkar. Bunun yanı sıra ailevi sorumluluğu, aile değerlerini ve desteğini temsil eden bir karttır. Tılsım onlusu kartı genellikle birlikte hareket etmeyi, evlilik öncesi anlaşmaları ve evliliği ifade ettiği için pozitif bir karttır. Zengin bir aile ile evlenmeyi de temsil edebilir. Bu kart, sizin ve ailenizin geleceği için bir ev satın almak, bir emeklilik fonu oluşturmak veya vasiyet gibi olayları ifade eder. Bekarsanız hayatınıza yeni bir aşkın gireceğini gösterebilir. Bu kişi, uzun vadeli ilişki kurabileceğiniz biri olabilir.
Aşk ilişki ve ben çok tutarsız şeyler ama olursa yakın zamanda seni bulur yazarım artık 😂
eğlencesıne vbakıyom ya :D
Anladım yaaa o kadar değil 😁 onun için öyle dedim bazıları ciddi bir şekilde bir inanç gözüyle bakıyor bu tip konulara öyle düşünsem agresif gelirdim 😅😇
17 diyorum
Sana çıkan kart Tılsım Ası. Bu kart genel anlamda yeni başlangıçları ve refahı temsil eder. Tılsım Ası tarot kartı, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazır olduğunuzu gösteriyor. Bu kart, hedeflerinizi belirlemek, hayallerinizi gerçekleştirmek ve potansiyelinizi keşfetmek anlamına geliyor. Motive olacaksınız ve meydan okuyacaksınız!
Bekarsanız, aşk açısından yeni bir başlangıç yapacağınızı gösterir. İş aracılığıyla yeni biriyle tanışabilirsiniz. Bu kişiyle yaşayacağınız ilişki size güvenlik ve istikrar duygusu verecektir.
Eğer bir ilişkiniz varsa, bu kart bolluğu ve istikrarı temsil ettiği için iyi bir karttır. Tılsım Ası Aşk anlamı olarak ilişkinizde kutsanmış ve güvende hissettiğinizi söylüyor.
Kariyer açısından yeni bir başlangıcı temsil eder. Bu bir promosyon, yeni bir iş veya yeni iş fırsatı şeklinde olabilir. Durum ne olursa olsun, tılsım ası iyi bir haberdir ve beraberinde büyük finansal ödüller getirebilir.
18 bak bakalim
Sana çıkan kart değnek dörtlüsü. Bir mutluluk veya kutlama yasayacaksın. Gurbetteysen veya sevdiğin gurbetteyse bi mutlu bulusma yasanabilir. Ya evcil bir insansın. Kartta arkada bır ev gözüküyor anlamı; Ailene evine duskunlugun var ya da ev almak veya baskay yerde yasamak gibi planın var. Hızlı bir buyume donemindesın vbeya donemine gireceksın neye cabalıyorsan bu kesınlıkle meyvesını verecek.
Olurrrrr
59 hadi bakalım
Sana çıkan kart İmparatoriçe. Bu kart Kendinize iyi bakmanız için bir işarettir. Bekarsanız yeni bir ilişkiye hazır olun, çünkü imparatoiçe gerçek aşk ve romantizmin yakında size uğrayacağının işaretidir. Eğer bir ilişkiniz varsa, daha derin, daha sevgi dolu bir ilişkinin göstergesi olabilir.
İmparatoriçe ayrıca cinselliğin göstergesidir. Romantizmden hoşlananlar için bu kart mükemmel bir karttır.
Aman knk kalsın aşk maşk bana göre değil cinsellik olabilir
1 bakabilirmisin
Sana çıkan kart kılıc dokuzlusu ve ne yazık ki çokda ıyı bır kart değil. Bu kart senın korkulareın ve endişelerinle alakalı bir kart. Travma geçirdiysen yakın zamanda o da yansımıs olabilir karta. Senı bır sey rahatsız ediyor ve basına gelebilecek her turlu olasılıgı dusunuyorsan ne kadar doğru Şu an baktıgım bilmiyorum ama gerçekten bır sorun varsa yakın gördüğün bir insanla konusmanda yarar var.
6 olsun ;)