Her şey yerle bir olacak, ilişkiler bitecek.
Ben astrolojiyi pek takip etmiyorum.
Umarım bir şey olmadan atlatırız!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

1 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşen Yengeç burcu dolunay, Yengeç burcunun ev, aile, duygusal ilişkiler ve geçmiş ile ilgili konularına odaklanıyor. Bu dolunay, bu konularda önemli kararlar alınmasına, yeni başlangıçlara ve köklü değişimlere işaret ediyor. Yengeç burcu dolunayının etkileri, Yengeç burcu olanlar ve yükselen burcu Yengeç olanlar için en belirgin olacak. Ancak, tüm burçlar için de bu dolunayın etkileri hissedilecek. Yengeç burcu olanlar için Yengeç burcu dolunayının etkileri: Ev ve aile ile ilgili konularda önemli kararlar almak isteyebilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde yeni bir döneme girebilirsiniz. Geçmişle ilgili konuların gündeme gelmesi ve çözümlenmesi gerekebilir. Yeni bir yaşam tarzı veya kariyere yönelebilirsiniz. Diğer burçlar için Yengeç burcu dolunayının etkileri: Ev ve aile ile ilgili konular gündeme gelebilir. Duygusal ilişkilerde değişimler yaşanabilir. Geçmişle ilgili konularla yüzleşmek gerekebilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Yengeç burcu dolunayının genel etkileri: Bu dolunay, hassasiyet, duygusallık ve içe dönüklük gibi Yengeç burcunun özelliklerini ön plana çıkarıyor. Bu dönemde, duygularınıza daha fazla odaklanabilir ve iç dünyanızı keşfetmeye çalışabilirsiniz. Duygusal ilişkilerde daha fazla hassas ve özenli davranabilirsiniz. Ev ve aile ile ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.
Yengeç burcu dolunayında dikkat edilmesi gerekenler: Bu dönemde, duygusal olarak daha kırılgan olabilirsiniz. Kendinizi duygularınızın esiri olmaktan koruyun.
Aşırı tepkilerden kaçının. Duygusal ilişkilerinizde daha dikkatli olun.
Yengeç burcu dolunayını olumlu bir şekilde yaşamak için neler yapabilirsiniz: Bu dönemde, duygularınızı ifade etmekten korkmayın. Sevdiklerinizle yakın ilişkiler kurun.
Evinizde vakit geçirin ve kendinizi rahat hissedin. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarın.
Yengeç burcu dolunayının, tüm burçlar için olumlu ve dönüştürücü bir süreç olmasını dilerim.
Cevap
5Cevap
Dolunay beni mahvetti
Kabuslar aglama krizleri bu ne ya
Çok fena şeyler olacağın kesin son dönemlerde haraket eden gezegenler hayatımızı olumsuz etkiliyor
kurtlar kurt adam olacak
Normal devam edeceğiz hayatımıza
Astroloji yi takip etmiyorum!!
Bu sıra çok kabus görüyorum ilgisi var mı acaba
Yine hiçbir şey olmayacak
Aynı şeyler olacak nolacak
Ben astrolojiyi pek takip etmiyorum
Ben astrolojiyi pek takip etmiyorum.
Farklı bişey olmayacak
Noluyo ki dolunay olunca 😄 ne anlamı var
Dolu (n) ay oluyor bence hamile bayanlar önce boş sonra dolu oluyor ya🤔
Hoşuna gitti ha vay @gokxnur sevindim adına