Yengeç kadını olan veya ilişki geçirmiş/geçiriyor olanlar bana bi açıklasın nasıllar
2 ay
Yengeç kadını nasıl olur?

Kıskanç...
Eğer senden hoşlanır ise ve ya aşık olur ise. Kısıtlamayı sevmeyen bir insan isen lütfen git cinsiyet değiştir o derece.
Ama takılacaksanız "senin burcunu bilmiyorum" o sana aşık olur ise sıçtın. Gerçekten sen onun duygularından emin olur sevdiğine ve ya aşık olduğuna inanırsan inan bana sevildiğini hissedersin. Ancak kıskançlık durumu fena. Sosyal ve bilgili oluyorlar. Benim karşılaştıklarım genelde bilmediği konu hakkında da yorum yapardı ama mutlaka bilmiyorum AMA diye başlardı :D
Duygusal zekaları da iyidir. Yalan kolay kolay söyleyemezsin. Ancak onlar çok rahat söyleyebiliyor ruhun bile duymaz.
Bu kadar
Bir Yengeç olarak söylüyorum her şeyi uç noktalarda yaşar bu hem çok güzel hem çok yıpratıcı hem onun için hem karşıdaki ama neşeli enerjik pozitiftir ama düşük olduğunda da bezdirir
Cevap
5Cevap
kıskanç ve kısıtlayıcı
Uzak dur kafayı yersin netim bu konuda
Ya oldu 2 3 kez oldu bunlar seri üretim gibi gerçekten sinirliler ruh hastaları hep haklılar ormanı yaksalar ateşi suçlayacak insanlar o yüzden dene istersen psikolojin bozulursa beni hatırla ilk iyi gözükürler böyle masum cennetten düşmüş gibi gözükürler ama şeytan da cennetten düştü o yüzden ben kaç kez boşuna kavga ettiğimi biliyorum sırf uyudum diye ya da 1 dk geç aradım diye yani o kadar boştu ki herşeyin sonu ayrılıktı herşeyi kırdım sinirle bu kadar olamaz diye psikolojimi bozdu bir tanesi diğerleri de aynıydı bunlar ne istediğini bilmiyor ve bencilin önde gidenleri
katılmıyorum yengeç burcuyum ve hiç böyle biri değilim. Aksine fazla empati gösteren ve karşıdaki mutlu olsun diye çabalayan biriyim. Çoğu şeyi olgunlukla karşılar anlayış gösteririm. Kıskanç mıyım evet ama bunu darlama noktasında yapmam mesala.
Sapına kadar hem de
Duygusal tripnaz
İyi olmaz
Yan yan gider işte
olmadı
En İyi Cevap