Astroloji & Burçlar Kızlar hangi burç erkek favoriniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sorum bu sefer kızlara Güncellemeler+1 yıl Bir kişi de benim burcu yazsa keşke ahajshfnsj Kızlar hangi burç erkek favoriniz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Teraziler çok ilgili ama en ufak yanlışında büyük sorunlar çıkarıyorlar. Koç burcu aşırı klas geliyor 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% Balık +1 yıl Yengeç erkeği evlenilecek erkek diye biliyorum 😄 0 0 Yorumla
Geceliçe Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Koç +1 yıl Öyle bir burç erkeğim yok henüz ksksjd 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Geçmişe bak bii Yorumla Geceliçe Koç +1 yıl Geçmişe bakarsak aslan diyebilirim Yorumla Soran +1 yıl Yine beni yazan yok 😂 Yorumla Geceliçe Koç +1 yıl Ne ki burcun? Yorumla Soran +1 yıl Y a y Yorumla Geceliçe Koç +1 yıl Onlar da çok gezenti ya çekilmez 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gezenti ne Yorumla Geceliçe Koç +1 yıl Gezmeyi çok seven bir burç olarak söyleniyor ya o anlamda gezenti Yorumla Soran +1 yıl Ben çok sevmiyorum 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burçlarla ilgilenmeyen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte aradığım şaka şaka 🙂 Yorumla
hemencikicamsuan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Boğa +1 yıl Erkek kullanmiyorum 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Babanı düşün Yorumla hemencikicamsuan Boğa +1 yıl Ne ah alir ne umut veririm daha iyi Yorumla Soran +1 yıl İkisini de yapmamanin yolu var Yorumla hemencikicamsuan Boğa +1 yıl Ne o Yorumla Soran +1 yıl Biriyle görüşüyorsan bu durumu onunla konuşursun Yorumla hemencikicamsuan Boğa +1 yıl Yok kimse yok Yorumla Soran +1 yıl Hayır görüşürsen böyle şeyleri konuşursun hem daha 24sün gençsin olur birisi Yorumla hemencikicamsuan Boğa +1 yıl 20 yasindayim gorucu usulu daha iyi aşk zarat Yorumla hemencikicamsuan Boğa +1 yıl En ufak seyi cinsellige cekiyosunuz yild Yorumla hemencikicamsuan Boğa +1 yıl Yildim Yorumla Soran +1 yıl A bende 20 Yorumla Soran +1 yıl Valla ben kız eli tutmadım cinsellik vs evlilik sonrası olur bence Yorumla hemencikicamsuan Boğa +1 yıl Bence burcun kova ya da oglak Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil Yorumla hemencikicamsuan Boğa +1 yıl Neki Yorumla Soran +1 yıl Yay Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Teraziler çok ilgili ama en ufak yanlışında büyük sorunlar çıkarıyorlar. Koç burcu aşırı klas geliyor
Koç boğa yengeç akrep 😃
Akrep Kova aslan
Yengeç erkeği evlenilecek erkek diye biliyorum 😄
Öyle bir burç erkeğim yok henüz ksksjd
Geçmişe bak bii
Geçmişe bakarsak aslan diyebilirim
Yine beni yazan yok 😂
Ne ki burcun?
Y a y
Onlar da çok gezenti ya çekilmez 😂
Gezenti ne
Gezmeyi çok seven bir burç olarak söyleniyor ya o anlamda gezenti