Astroloji & Burçlar Kendi burcunuz hariç ilk önce hangi burçlara bakarsınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendi burcunuz hariç ilk önce hangi burçlara bakarsınız? Kendi burcunuz hariç ilk önce hangi burçlara bakarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Kova yengeç çıktı.. hayatımda çok kova tanımadım ama yengeç hariç kimseyle anlaşamazdım sanırım 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% Yay +1 yıl Valla burca baktığım yok benim ama bu aralar başakları çekiyorum nedense 😂 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Başaklara bakınıyon o zaman Yorumla _Elyise Yay +1 yıl Ben soruyu yine yanlış mı okudum ya 😂😂 ben hepsine bakarım genel olarak Yorumla Soran +1 yıl Boşuna yoruyon gözlerini 🙄 Yorumla _Elyise Yay +1 yıl Nedenmiş o 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben 1-2 burca bakarım diğerlerine bakmam 🤭 Yorumla _Elyise Yay +1 yıl Yay burcuna bakıyorsundur kesin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Söylemem oda bir sır 😒 Yorumla _Elyise Yay +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl her şey söylenmez büyüsü kaçar 😛 Yorumla _Elyise Yay +1 yıl Büyüleri sevmim 😅 korkarım ben Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% İkizler +1 yıl Hepsine bi anda bakıyorum bazende ilk başak bakıyorum 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Başakta ne var 🙄 Yorumla Edaaa97 İkizler +1 yıl Zıtlık var Yorumla Soran +1 yıl Pehh Yorumla Edaaa97 İkizler +1 yıl Nee peeehh 😄Var işte yalan mı senin burcun ne ki pehh diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Maymun benimki 🥹 Yorumla Edaaa97 İkizler +1 yıl Estağfurullah 😄 bide duygusalmış peehh Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Boğa +1 yıl Aslan burçları bencil biraz ya bir de fazla flörtözler sadakatsizler gibi. Almayım alana da mani olmayım😂 bizle yapamıyolar aynen 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendimden sonra akrepe bakıyorum sonra oğlak sonra yay 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı. Kendi burcum hariç başka bir burca bakmak aklıma gelmiyor 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% Oğlak +1 yıl Yükselenim olduğu için akrebe bakarım. Sadece bakarım ama. 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% Başak +1 yıl Bilmem hiç aklıma gelmedi ama genelde kendi burcum hariç hepsi olabilir kafasındayım🤣 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Sadece kendi burcuma bakarım.. 😄 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı. Hiçbirine 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kova yengeç çıktı.. hayatımda çok kova tanımadım ama yengeç hariç kimseyle anlaşamazdım sanırım
Valla burca baktığım yok benim ama bu aralar başakları çekiyorum nedense 😂
Başaklara bakınıyon o zaman
Ben soruyu yine yanlış mı okudum ya 😂😂 ben hepsine bakarım genel olarak
Boşuna yoruyon gözlerini 🙄
Nedenmiş o 😄
Ben 1-2 burca bakarım diğerlerine bakmam 🤭
Yay burcuna bakıyorsundur kesin 😂
Söylemem oda bir sır 😒
😂😂😂
her şey söylenmez büyüsü kaçar 😛
Büyüleri sevmim 😅 korkarım ben
Hepsine bi anda bakıyorum bazende ilk başak bakıyorum
Başakta ne var 🙄
Zıtlık var
Pehh
Nee peeehh 😄
Var işte yalan mı senin burcun ne ki pehh diyorsun
Maymun benimki 🥹
Estağfurullah 😄 bide duygusalmış peehh
Aslan burçları bencil biraz ya bir de fazla flörtözler sadakatsizler gibi. Almayım alana da mani olmayım😂 bizle yapamıyolar aynen
Kendimden sonra akrepe bakıyorum sonra oğlak sonra yay
Kendi burcum hariç başka bir burca bakmak aklıma gelmiyor
Yükselenim olduğu için akrebe bakarım. Sadece bakarım ama.
Bilmem hiç aklıma gelmedi ama genelde kendi burcum hariç hepsi olabilir kafasındayım🤣
Başka burçlara bakmıyorum
Sadece kendi burcuma bakarım.. 😄
Akrep, yükselenim diye.
Hayır başak oğlak tutmuyor
akrepmis
Hiçbirine 😂