Aşk İlişkileri İlk nereye bakarsınız? uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karşı cinste ilk neye bakarsınız Güncellemeler+1 yıl Guncell İlk nereye bakarsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
CemalEmreSehirli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Samimiyet, iyi niyet, hanım hanımcıklık, doğallık, çekingelik ve utangaçlık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Göz, dudaklar, dişler, popo, omuzlar, bakışlar, eller...Yok şimdi gelmiyim çünkü bana düşeceğinden eminim☺️ 2 6 Yorumla uslanma +1 yıl Gel düşmem kolay kolay ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki yarın😚 Yorumla uslanma +1 yıl Akşam bekliyorum seni Yorumla uslanma +1 yıl Benim o Uzak dur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kime dedin onu? tahrik oldum nerdeyse öyle demene😍😂😚iyi geceler Yorumla uslanma +1 yıl Senin için dedim gelip yaz artik Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Beynine...Benim için en önemli konu. 0 5 Yorumla uslanma +1 yıl Tabi yolda yürürken zaten beyin kontrol ediyoruz Yorumla obiralfa +1 yıl Yolda kadın mı tarıyorsunuz, bence biraz medenileşin. Yorumla uslanma +1 yıl Bak eminim yolda geçen her kadına bakan sensindir ya da kadınları obje olarak gören Yorumla obiralfa +1 yıl Size ilkokulda okuduğunu anlama yetisi kazandırılmış olmalıydı. Yorumla uslanma +1 yıl Laf soktuğunu sanıyorsun ama ben tartışmayı ve gereksiz polemikleri sevmiyorum size iyi günler Yorumla
Nisabnl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl diksiyonuna ve çenesinin yapısına 0 3 Yorumla uslanma +1 yıl Karşıdan geliyorsun nasıl diksiiyonuna bakicaz Yorumla Nisabnl +1 yıl Haa o anlamda mi slsks omuzuna o zaman ve çenesine Yorumla uslanma +1 yıl Tercihler güzel Yorumla
Anteros35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl beynini aktif şekilde kullanıyor mu ona bakıyorum 0 4 Yorumla uslanma +1 yıl Kardeşim ilk gördüğünde beyni nasıl anliyon Yorumla Anteros35 +1 yıl konuşma biçimi hal hareket mimik bence bunlar belli ediyor zaten Yorumla uslanma +1 yıl Karşıdan geliyorum anla bakım yanından gelip gecicem Yorumla Anteros35 +1 yıl bu cümlenden bile kullanım eksikliğini anlıyorum iyi günler size Yorumla
littleghost Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Saçı gözleri gülüşü kasları boyu dudaklari 0 0 Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Fiziği baştan aşağı suzerim göz ucuyla 😎👍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elleri dikkatimi çekiyor. 0 1 Yorumla uslanma +1 yıl Bı erkek olsan kendinin nerene bakarsim Yorumla
klfkekkskwşd Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl kıyafetlerine yani tarzına 0 1 Yorumla uslanma +1 yıl Bak güzel bakış Yorumla
mertburak01 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Net memelere 0 1 Yorumla uslanma +1 yıl Açık sözlü Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Giyimine tarz önemli 0 3 Yorumla uslanma +1 yıl Senin tarzın nasıl olmali Yorumla püskevitçay +1 yıl Ben genelde cesur ve şık bir tarza sahibim topuklu ayakkabılar dekolteler kombinlerim ben buradayım diye bağırır Yorumla uslanma +1 yıl Karşındaki nasıl giyinmeli Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. yuzune :) 0 0 Yorumla
__Historia Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Gülüş 0 1 Yorumla uslanma +1 yıl Hmm güzel gulmeli yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Popo yalan değil 3 22 Yorumla uslanma +1 yıl İşte gerçek ruh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dürüst degiller Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ondan önce başka bişey dikkat çekiyor Yorumla uslanma +1 yıl Tabiki beyin diyen vqr Yorumla uslanma +1 yıl Neymiş o dikkat çeken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En kontrolunuz dışındaki organiniz Yorumla uslanma +1 yıl O anca abazalarin kontrolü dışında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir karşıdan gelen birinde dikkat çekiciyse ilk farkettigim şey oluyo şahsen Yorumla uslanma +1 yıl Sen dikkat çekici misin ki kalksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kalkmasından bahsetmiyorum genetik şanstan bahsediyorum Yorumla uslanma +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük penisi diyorum ya saklanamayacak kadar büyük karşıdan gelen birinde gözüne ilişecek kadar diyorum kapış? Yorumla uslanma +1 yıl Ooo ben neden bol giyiyorum saniyorsun Yorumla uslanma +1 yıl Peki ben karsindan gelsem sence ilk nerene bakarim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet de sende karakter biraz sıkıntı oyuzden ilgi cekmiyosun pek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanka biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl B. arzosun* Yorumla uslanma +1 yıl Ne alaka kanka gördün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın ruhundan inceliğinde pek anlamiyosun nasıl yaklasilcagini bilmiyosun Yorumla uslanma +1 yıl Aslında biliyorum ama şu an yeri ve zamanı değil ve şu an gerçekten açım susuzum ve sigarasizim birde votkam yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyyoorrum o halde şansına küs. Yorumla uslanma +1 yıl Ağa be üzdün bak beni seninle Kızkulesinde şarap içebilirdik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Samimiyet, iyi niyet, hanım hanımcıklık, doğallık, çekingelik ve utangaçlık
Göz, dudaklar, dişler, popo, omuzlar, bakışlar, eller...
Yok şimdi gelmiyim çünkü bana düşeceğinden eminim☺️
Gel düşmem kolay kolay ben
Belki yarın😚
Akşam bekliyorum seni
Benim o Uzak dur
Kime dedin onu? tahrik oldum nerdeyse öyle demene😍😂😚iyi geceler
Senin için dedim gelip yaz artik
Beynine...
Benim için en önemli konu.
Tabi yolda yürürken zaten beyin kontrol ediyoruz
Yolda kadın mı tarıyorsunuz, bence biraz medenileşin.
Bak eminim yolda geçen her kadına bakan sensindir ya da kadınları obje olarak gören
Size ilkokulda okuduğunu anlama yetisi kazandırılmış olmalıydı.
Laf soktuğunu sanıyorsun ama ben tartışmayı ve gereksiz polemikleri sevmiyorum size iyi günler
diksiyonuna ve çenesinin yapısına
Karşıdan geliyorsun nasıl diksiiyonuna bakicaz
Haa o anlamda mi slsks omuzuna o zaman ve çenesine
Tercihler güzel
beynini aktif şekilde kullanıyor mu ona bakıyorum
Kardeşim ilk gördüğünde beyni nasıl anliyon
konuşma biçimi hal hareket mimik bence bunlar belli ediyor zaten
Karşıdan geliyorum anla bakım yanından gelip gecicem
bu cümlenden bile kullanım eksikliğini anlıyorum iyi günler size
Saçı gözleri gülüşü kasları boyu dudaklari
Fiziği baştan aşağı suzerim göz ucuyla 😎👍
Hoşuma gidiyormu vefası var mı
Elleri dikkatimi çekiyor.
Bı erkek olsan kendinin nerene bakarsim
kıyafetlerine yani tarzına
Bak güzel bakış
Net memelere
Açık sözlü
Giyimine tarz önemli
Senin tarzın nasıl olmali
Ben genelde cesur ve şık bir tarza sahibim topuklu ayakkabılar dekolteler kombinlerim ben buradayım diye bağırır
Karşındaki nasıl giyinmeli
Yuzune
yuzune :)
Gülüş
Hmm güzel gulmeli yani
Popo yalan değil
İşte gerçek ruh
Dürüst degiller
Ama ondan önce başka bişey dikkat çekiyor
Tabiki beyin diyen vqr
Neymiş o dikkat çeken
En kontrolunuz dışındaki organiniz
O anca abazalarin kontrolü dışında
Olabilir karşıdan gelen birinde dikkat çekiciyse ilk farkettigim şey oluyo şahsen
Sen dikkat çekici misin ki kalksin
Ben kalkmasından bahsetmiyorum genetik şanstan bahsediyorum
Nasıl yani
Büyük penisi diyorum ya saklanamayacak kadar büyük karşıdan gelen birinde gözüne ilişecek kadar diyorum kapış?
Ooo ben neden bol giyiyorum saniyorsun
Peki ben karsindan gelsem sence ilk nerene bakarim
Evet de sende karakter biraz sıkıntı oyuzden ilgi cekmiyosun pek
kanka biraz
B. arzosun*
Ne alaka kanka gördün
Kadın ruhundan inceliğinde pek anlamiyosun nasıl yaklasilcagini bilmiyosun
Aslında biliyorum ama şu an yeri ve zamanı değil ve şu an gerçekten açım susuzum ve sigarasizim birde votkam yok
Anlıyyoorrum o halde şansına küs.
Ağa be üzdün bak beni seninle Kızkulesinde şarap içebilirdik