Astroloji & Burçlar Anketteki burçlardan birine sır verecek olsanız, hangisine verirdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Akrep Boğa Oğlak Balık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Anketteki burçlardan birine sır verecek olsanız, hangisine verirdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% Oğlak +1 yıl Abi başak nerdee soruyu okur okumaz ilk o aklıma geldi... 2 0 Yorumla
goodgirlgonebaddy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% Başak +1 yıl oglaklara cunku igrenc insanlar olduklari icin hic arkadaslari yok, bu sayede sirrimi yayamazlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oğlak neden iğrenç ben yengecim ama anlaşırım hepsini sevmesemde bence en kötü aslan olabilir Yorumla goodgirlgonebaddy Başak +1 yıl aslanim 😁😁😁 sevmiyorum oglaklari iyi anlasamadigim herkes oglak cikti. yengecleri cok seviyorum herkes yengec olsa dunya harika bir yer olurdu Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sır mı?İllaha vermem gereken biri varsa ancak boğa olabilir kendi burcum ama yukselenide boğa olması lazım. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimseye sır vermem.. bugun dost yarin düşman oluyolar 1 0 Yorumla
jupiterdekiguluncani Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% Kova +1 yıl Karaktere bağlı bı durum ama bunu şimdi görmezden geliyorum. Oğlaklarin iyi sır tuttuğu söylenir 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 326 cevap paylaştı. Boğaya veririm, gözüm kapalı. 1 0 Yorumla
kalbisükûn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% Oğlak +1 yıl Akrepler iyi sır tutar. Onlardan iyi dost olur. 0 0 Yorumla
Ufuukkkk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Başak nerde 😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Başağı eklemiştim sildim Yorumla Ufuukkkk Başak +1 yıl Balık derim o zaman, sessiz sakin oldukları için Yorumla Angell20 Oğlak +1 yıl Yok bee balıklar çenee Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 566 cevap paylaştı. Boğa 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% Aslan +1 yıl kendi burcuma 0 2 Yorumla GüneyM Başak +1 yıl @varolmamaliydim mrt cern nero Yorumla varolmamaliydim Aslan +1 yıl ne o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abi başak nerdee soruyu okur okumaz ilk o aklıma geldi...
oglaklara cunku igrenc insanlar olduklari icin hic arkadaslari yok, bu sayede sirrimi yayamazlar
Oğlak neden iğrenç ben yengecim ama anlaşırım hepsini sevmesemde bence en kötü aslan olabilir
aslanim 😁😁😁 sevmiyorum oglaklari iyi anlasamadigim herkes oglak cikti. yengecleri cok seviyorum herkes yengec olsa dunya harika bir yer olurdu
Sır mı?
İllaha vermem gereken biri varsa ancak boğa olabilir kendi burcum ama yukselenide boğa olması lazım.
Kimseye sır vermem.. bugun dost yarin düşman oluyolar
Karaktere bağlı bı durum ama bunu şimdi görmezden geliyorum. Oğlaklarin iyi sır tuttuğu söylenir
Oğlak güvenilir bence
Boğaya veririm, gözüm kapalı.
Akrepler iyi sır tutar. Onlardan iyi dost olur.
Boğa.
Başak nerde 😄
Başağı eklemiştim sildim
Balık derim o zaman, sessiz sakin oldukları için
Yok bee balıklar çenee
Hiçbirine
Hicbirine
Oglak 😯
Yengeç
Balık
Balık.
Boğa