Alışveriş & Hediyeler Bahşiş verir misiniz, kimlere verirsiniz? Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bahsis veririm Bahsis vermiyorum Bazen bahsis veriyorum bazen vermiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Paraniz olsa verir misiniz Bahşiş verir misiniz, kimlere verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır vermem 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 393 cevap paylaştı. Bir çok kuruluş bahşiş ile çalıştırdığı için her seferinde yüklü bahşiş veririm bana hizmet ede garson ve komiye 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Vermem kendim kazanamiyom zaten elaleme niye verim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu devirde ne bahşişi ya 0 8 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Verenler var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zengin olursan neden vermeyesin Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Zaten para almiyor mu isini yaptigi icin? Ben niye ekstra vereyim ki? Diye dusunuyorum bazen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanii jest yapmak hava atmak için veriyor zenginler Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Anladim sagol. Gereksiz bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Paran yoksa evet 😂 Yorumla Isimsizx0000 +1 yıl Param varsa da gereksiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tercih meselesi tabi Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. Bana verin. d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır vermem
Bir çok kuruluş bahşiş ile çalıştırdığı için her seferinde yüklü bahşiş veririm bana hizmet ede garson ve komiye
Vermem kendim kazanamiyom zaten elaleme niye verim
Bu devirde ne bahşişi ya
Verenler var
Zengin olursan neden vermeyesin
Zaten para almiyor mu isini yaptigi icin? Ben niye ekstra vereyim ki? Diye dusunuyorum bazen
Yanii jest yapmak hava atmak için veriyor zenginler
Anladim sagol. Gereksiz bence
Paran yoksa evet 😂
Param varsa da gereksiz
Tercih meselesi tabi
Veririm genelde sanayideki kardeşlerime
Vermiyorum çünkü param yok olsa verirdim
Bana verin. d