+1 yılKova gibidir içine koyarsan onu taşır dökene kadar 😅
110 Yorumla
İkizler+1 yılYok ya iğrençti bence 😅
İkizler+1 yılValla ben ikizlerim bilmem
Kova+1 yılİkizler burcu kadını zeka ve hızlı düşünmesi ile bilinir. Hızlı düşündüğü için hızlı konuşması ile bilinse de aslında ikizler burcunun pratik zeka durumundan kaynaklanır. Değişken bir ruh haline sahip ikizler burcu hem çok mutlu olup hem de bir anda mutsuz olabilir. İkizler kadınları problem çözmeyi de sever.
Kova+1 yılİkizler burcu kadını monotonluktan asla hoşlanmaz farklı şeylere yönelim gösteren ikizler burcu kadını farklı mekanlara gitmekten farklı yerler görmek hoşlanabilir. İkizler kadını espri anlayışı olan insanları sever. Sıkıcı ve komik olmayan birini etrafında da istemez. Entellektüellikten hoşlanan ikizler burcu zekadan da hoşlanır fakat hırsları gereği en zeki kendisinin olmasını ister bu yüzden etrafındakilerle ego savaşlarına da girebilir.
İkizler+1 yılYükselen başak ama 😅
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılKova burçları zekidir...
13 Yorumla
Terazi+1 yılBaşka özelliğe ne gerek var zeki olmaları yeterli...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekleri sorumsuz, kalpsiz, vicdansız, sözlerini tutamayan, iradesiz, pısırık olur. Kadınları baldır.
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe dediğini bilmez. Sorumsuz. Ailesiyle sevgilisinin arasını idare bile edemeyen, yeteneksiz, zeki ama zekasını kullanmayı bile beceremeyen insanlardır. Bir de kendilerini akıllı zannedip, boğa burcu sevgilisine rağmen komikçe çapkınlık yapmaya çalışır 😂 anca konuşur ama boşuna. Kısaca kızlar kova burcu erkeğinden koşa koşa kaçın.
Cevap sahibi+1 yılYoo ha bir de bakımsız olurlar. Aşırı.. eklemeyi unutmuşum. Hatırladım sayende. Bütüüüüüüüüüün negatif yönlerin hepsi ama hepsi kova burcu erkeklerinde. Bal olsa yutulmaz, evlat olsa sevilmez. Ki ailesi bile yadırgardı çocuklarının yaptıklarını 😅 ablası en son ablacım kaç kurtar kendini, çekme bunu boş ver dedi. Sen düşün 😌
Cevap sahibi+1 yılYooo iğrenç bir kova burcu erkeğiydi. Böyle bir hataya düşecek her kadını uyarıyorum. Sakın kova burcu erkeğiyle beraber olma, git pil kemir ama bunu kendine yapma diye. Pili kemerir bişey olmaz ama kova erkeği insanın ömrünü yer bitirir. Öğğk bir kere daha tiksindim 😅
Cevap sahibi+1 yılDönmez mi 😂😂 kapımda paspas oldu 😏
Cevap sahibi+1 yılBurçların tek bir insan karakteri olabileceğine inanıyorsun asıl bu daha komik 😂 abi tamam kova burcu da, burçlara di inanacak kadar komik olmayın. İnsanın iyisi olur, kötüsü olur. Kovası, akrebi osu busu olmaz.
+1 yılKova burcu Zeki çılgın
11 Yorumla
+1 yılBen varim ✋🏻
157 Yorumla
Kova+1 yılYapabilir bence, birbirini anlarlar, sıkmazlar ozgurluklerine duskunler.
Kova+1 yıl😃
Hayir bu konuda ayni degiliz :) ozgurlugume duskunum, ozgurde birakirim ama sevdigime sadigim.
Kova+1 yılaaa kova kadını başka galiba , mesela ufak seylerden nem kaparmısın , anında birinden sogurmusun , ve duygusallık , ben acıklı film izliyemiyorum aglıyom 🥴 veya zorda olan birine suya düşmüş bir minnacık sinege yardım etmeden asla gecmem, gecen sinegi sudan cıkarıyom oda sopaya binmiyor millet cins cins bana bakıyor , ölsün mü yani cırpınıyor suda
Kova+1 yılAninda birinden soguyabilirim evet, ozellikle bu kisi hayir dedigim birseye saygi duymayip israr ederse.
Kova+1 yılO bekarlik az once yazdigin 'capkin ruhlu' oldugun icin olmasin :)
Kova+1 yıloda var ama gerçekten doydum aile olmak için arıyorum bukezde karsıma flirt yapacak eglence arayan cıkıyor , bizde mi şans yok bilemedim , eskiden kızlar evlenek derdi ben kaçardım şimdi kızlar kaçıyor 🤪 alkol uyusturucu kumar yok dürüst sözünün eri maddi manevi dolu , biraz öveyim talip cıkar belki , ha birde kovalarda kendini övme var mı ben cok yapıyorum , insanlar beni konuşsun dikkat çekeyim istiyorum hava atma var bende
Kova+1 yılBilmemki ovmek kovaya ozelmi sana ozelmi :)
Yani bende yok o :)
Kova+1 yılKovalar yay burclariyla da iyi anlasir mesela :)
Onlarla nerdeyse ozelliklerimiz ayni :)
Severim ya gezmeyi sehir, ulke, birseyler gormek farkli kulturleri ogrenmek.
Mesela Isvicreye gitmeyi istiyorum, dogasi cok guzel gorunuyor, ama bir turlu olmadi gidemedim 😃
Kendim Hollandada yasiyorum.
Kova+1 yılvalla çözmüşsün burcu , çünkü geçen yay biriyle tanıştım antalyada o kadar etkileşim oldu aramızda ilk gece biz sevgili olduk , hayatımda bukadar benzer istekli görmedim , yay dı falına baktım seni övmeleri hoşuna gidiyor , biraz narsist ruhlusun , yardımseversin bir iki sıktım kız gözümün içine bakıyor al götür beni der gibi 😁 valla şaşırdım yay harbi deli dolu o anı yaşayan özgür ruhlu
Kova+1 yılDuisburg mu 😃 Hollandaya yakin ya hatta Dusseldorfden once Duisburg geliyordu dimi :)
Kova+1 yılHmm :)
Kova+1 yılOrdan ucmak daha ucuz ve ihmm nasil diyorlar, dusseldorfden direkt ucuslar daha cok. burada Turkiyedeki bazi sehirlere direkt ucuslar yok :)
Kova+1 yılEvet Faslilar cok burada :) hercesit varya Suriname de cok var ve Indonezler.
Kova+1 yılUyumustum evet.
Kova+1 yılGeldim ya 😃
Kova+1 yılHayir hayir :)
Bugun ise gec gidiyorum, onregelmatig calisiyorum ben, Turkcesini bilmiyorum ama bizde 1 ay oncesi calisma gunlerimiz ve saatlerimiz belirlenir.
Kova+1 yıldüzenli çalışma türkçesi , almanyada da öyle tatlım hatta planı alırım elime 2 frei 5 gün iş sonra 2 frei oldu gün patlatırım 5 gün krank raporu 9 gün izin yazarım kendime oracıkta 😁 geçen ne yaptım 2 hafta krank verdim geldim 1 gün çalıstım basdım 2 hafta daha krankı , hans arıyor sen o 1 güne niye geldin diyor 😁 dedim iyi oldumdu denedim yapamıcaö hala hastayım , neyin var diyor , doktora sor privat dedim 🤪🤪
Kova+1 yılKrank ben hic krank olmuyorum, buyuk konusmayimda :) en son coronada krank bildirdiydim kendimi oda tam iyilesmeden ise basladim, biraz workoholic im galiba ben :)
Kova+1 yıltatlım bizde olmuyoz ki , hollandada öyle degilmi doktora git ich bin krank de , wie viel tage yazayım diyor , sormuyor bile neyin var , yaz 2 hafta yaz diyom 😁 sizde krankçı pek yok galiba , almanya da sistem şu , çalışanlar kendi arasında anlaşıyor sen gel krank tan ben basacam 2 hafta diyor , öteki bizim tanıdın dügün var ben basayım bu hafta sen sonra 3 hafta bas diyor 😁 almanlar tabi sevmez Türkleri
Kova+1 yılYoo bizde oyle degil doktor yazamaz :) burada hasta oldunda isyerini ariyorsun, neyin var ve kac gun surebilir diye sorar. Eger rahatsizligin uzun surecek bise ise seni arbo cagirir. Oda isyerine ait bir doktor, arbo karar verir nezaman iyilesip ise baslicani. Kisa sureli hasta isende kendin karar veriyorsun. Ama genelde isyeri hergun veya iki gunde bir arar kendini nasil his ettini sorar, arbo isyerini buna mecbur kiliyor.
Sizinkisi sanki Turkiyedeki gibi orada da rapor aliyorlar :)
Kova+1 yılAma yinede seviyorum Hollandayi :)
Baska ulkede yasamak istemem.
Kova+1 yılhollandanın en çok yollarını sevdim , almanya gibi zırt bırt 30-50-60 yok , cogu yer 80 bas geç , ha kokocu falan olan için hollanda tam yaşancak yer adamlar sigara içer gibi esrar içiyo , bende sigara alkol yok , ondan hollanda pek güzel gelmiyor ,, ama görüyorum tarım konusunda çok iyiler tarlalarından çiçek böcek elma armut fışkırıyor , orada olsam çiftçilik yapardım heralde 😁 ve cok saglıklı yaşıyorlar yer gök bisiklet , Türkiyede sıçmaya bile arabayla gidenler iyi okusun 😉
Kova+1 yılBende kullanmam sigara alkol, ama dogru esrar icen cok, ve yasak yok yani. Icmek yasak degil ama uzetinde belirli gramdan fazla tasimak yasak :)
Ve evet bisiklet ulkesi, onde arkada cocuklari oturturlar birde alisverisleri koyarlar. Hollandalilar tutumlu ve saglikli yasamayi sever :)
Almanlarda burada tatil yapmayi sever :)
Gecen pazar hava sicakti Zeelanda denize gittiydim. Full Alman camper ve arabalariyla dolu :) orada campinglerde de hep Almanlar var, chalet almislar yazin ve tatil gunlerinde orada kaliyorlar hatta her haftasonu gelen bile var :)
Kova+1 yılSen antalyalara gidiyorsun ama ben kapi dibinde 1 pazar gecirince.. iyi gezen ben oluyorum 😃
Kova+1 yılKapi dibi dedigim yine 1.5 saat 😃
3 gunluk yol degil yani :)
Kova+1 yılEhliyet araba var mı? yok deme kova ya yakışmaz kova özgürdür kimse muhtaç olmaz 💪 siyah-inci seni acayip merak ediyom valla , hiç kova bir erkekle çıktın mı? kova erkek kova kız nasılki ilişkide çok olur gibide , ama çatışırlar mı ki , ikiside aynı krakter çatışma cıkar mı 😉
Kova+1 yılEhliyet arabam var tabi, kimde yokki :)
Beni merak etme yahu, siradan biriyim 😃
Iliskilerde nasil olurda bilmiyorum, uyarlar diye dusunuyorum ama tecrubem olmadigi icinde bise diyemem.
Kova+1 yılöyle deme bilmiyorum orada nasılda , almanyada çok kız var ne ehliyeti var ne arabası , alma git sonra evine bırak bunu hergün her ay yıl yapınca biyerde diyorsun canım yap bi ehliyet, izne uçacam havalimanı bırakamıyor alamıyor 😬 dedim ehliyetsiz kızla bidaha birlikte olmucam , bıkıyorsun ya şöför gibi , benimde tecrübe yok ötekileri denedik olmadı da bir kova aslan oglak kaldı , benim nasibim bunlardan birinde biliyom 😁 ilanı aşk ediyorum gibi olduda genel konuşuyorum , senlik degil
Kova+1 yılUzerime alinmadim zaten 😃
Yoo burada genelde herkesin cocukken yuzme diplomasi alir, buyudunde ehliyet/araba. Yani benim etrafimda olmayan yok.
Kova+1 yılAferim bu hollanda iyimiş , yüzme derken benim kadar yüzeni bul yüzüme tükür , tam bir yüzme hastasıyım ya , antalya ondan sık giderim , almanyadada see lerden çıkmam , havuz pool benlik degil hijyenik bulmuyom cocuk işer kadınlar adet madet girer , kıl dolu 😬 kurbagaların içinde see de yüzerim ama natur mis gibi kurba poku 🤪🤪🤪
Kova+1 yılYuzmek icin Antalyaya gitmek, is een dure zaak 😃
Kova+1 yıl😃😃
Ya birak ne bicim dilmis Almanca Hollandaca benzesiyorlar sadece Almanca sanki daha kaba geliyor kulaga :)
Hem 80 90 euroya nerde bilet buluyon ozaman sen hoog seizoen de gitmiyorsundur.
Kova+1 yılvalla hochsaison bile 100 euro verdim tek gidiş, dönüş şimdi 90 temmuzda 85 verdim altarnatif cok , corendom sun expres pegasus condor thy freebird star birçok firma uçuyor , uçagı dolduramayan indiriyor , sen bilet alcan zaman ilk bana sor benden ucuza kimse bulamaz , airportta çalısandan daha iyi kim bilir
Kova+1 yılSchön tag :)
Kova+1 yılSelam iyi gidiyor. Birsey ormuyom 😃
+1 yılAnlamam ben kovalardan
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım