Kova burcu hakkında ne düşünüyorsunuz. Erkeği-kadını nasıldır. Hangi konuda diğer burçlara göre önde. En zeki ve özgürlükçü, kendine özgü burç olduğunu söylüyorlar. Sizce en belirgin özelliği hangisi. Şunu yapıyorsa kesin kova burcudur dediğiniz bir özelliği var mı kova burcunun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende kova kadınıyım biraz kendimi anlatıcam
Genelde yay, aslan ve terazi burçlarıyla anlaşırım , Yengeç ve boğa burçlarıyla kesinlikle anlaşamam.
Evet inatçıyım yalnız takılmayı severim hayatıma herkesi almam, fazla konuşmam pek kimseyi arayıp sormam.
Sevgilisine her zman sadık bir insanım. Hatta kafamı çevirip başka erkeğe bakmam bile eğer ilişkim varsa..
Flörtöz değilim, biraz odunum hatta.
Güzel kokmaya çok dikkat ederim
Bakımımı her zaman yaparım ama
Rahatima da çok düşkünüm
Bazen duygusuz olabiliyorum, ölüm kalım gibi şeylerde ağlayamıyorum
Ama genel olarak merhametli çok şefkatli iyi niyetli biriyimdir
Özgürlüğümün kısıtlanmasından nefret ederim
Özel şeylerimi herkese anlatmam bu yüzden çoğu insan beni dertsiz tasasız eğlenceli olarak bilir
Dışardan egolu ve gizemli biri olarak gözükürüm fakat aslında çok sempatik cana yakın biriyimdir
Dakik değilim genelde geç kalırım heryere bazen çok sakar olabiliyorum
Sevdiğim insanları çok önemserim ve hayatımdan çıkınca büyük bir boşluğa düşerim ama kısa süre sonra bunu dert etmem
Eğlenceye ve keyfime çok düşkünüm
gibi gibi62 Yorumla
Kova+1 yılDakiklik dışında aynısı kesinlikle. Bir de hep haklı çıkıyorum. Emin olduğum konuda hep görüşümü belirtirim ve haklı çıkarım. Sevgilimlede bir konuda iddia ederken hep haklı çıkmak gibi bir huyum var kendisi boğa burcu ve her seferinde yenileceğini bile bile iddiaya giriyor
En İyi Cevaplar
+1 yılGhostlama huyları yüzünden biraz negatifim onlara karşı. Genel olarak tatlı, yardımsever, kendine has tarzı olan marjinal insanlar ama ghostlama huyları çok bencilce geliyor. Şu huyları olmasa çok tatlı insanlar aslında.
113 Yorumla
Boğa+1 yılHayalet olup kacma. Yani habersizce ya da ona yakin bir sekilde aniden ortadan kaybolma. Mesela 1 ay mis gibi iliski yasamissindir, 31. Gunde iliskiye ilgisini bitirip de habersizce ya da kisa bir haberle ayrilabilir pat diye @Ferhat936
Boğa+1 yıl🙂
Boğa+1 yılRica ederim
İkizler+1 yılAaaa bu benim:) buna ghostlama mı deniyor:) çok iyi giderken ilişki iki sene bile sürse canımı sıkan bir şey olursa haber ve bilgi vermeden yok olup giderim.. resmen ben. Hım ama güzel bir hareket kendimden memnunum:)
Boğa+1 yılSenin basina gelse de memnun olur muydun? 🙂
Bence cok bencilce bi hareket. Elbette mutlu degilsen iliskiyi bitirebilirsin ama guzelce vedalasmak gerek. Onca zaman bir seyler yasanmis, bunun hatrina herkes aciklamayi hak eder.
İkizler+1 yılZaten benim başıma gelse ne derece bozulacağımdan yola çıkarak; onun başına bunu getiriyorum sürünsün pislik mantığıyla. Benim canımı sıkanın canını sıkarım… Ne vedasıymış, tek kelimemi bile göremez engeller yok olurum. Canımı sıkan hiçbir şeyi hak edemez.
Boğa+1 yılBugune dek hangimiz hata yapmadik ki? Ben de sen de hatalar yaptik, herkes yaptı. Her hatamızda yoksayılsaydık etrafimizda kimse kalmazdı.
İkizler+1 yılBen birkaç kez ikaz ederim sonrasında bu dediğimi yaparım ve yaptım. İnan bu yaptığım hareketten dolayı da çok mutluyum kimsenin egosunu ters cevabını çekmedim çok sevdiğim için ve yok oldum işte.
Boğa+1 yılAma şöyle düşün, muhakkak sen de bir seylerde uyarilmissindir bugüne dek. Her söz dinlemediginde böyle terk edilsen kötü hissetmez miydin?
İkizler+1 yılEvet ama o terk etmedi. Fakat ben terk ederim çünkü dediğim yapılmazsa huzursuzluk çıkarırım.
+1 yılKova burcu eleştiriyi asla kabül etmez. Hatta kendisine laf söylettirmez. Duygusaldır yeri geldiğinde ama güclü karaktere sahiptir.. Mesela ben kovalarla anlaşamam. Çünkü kovalarla anlaşabilmek zor.
34 Yorumla
Soran+1 yılDoğru. Ama tatlı dille eleştirirseniz ve en önemlisi mantık kelimesini kullanırsanız kovayı ikna edebilirsiniz.
Başak+1 yılDoğru mantık. Ben de senin gibi düşünüyorum. Benim ki aşk ilişkisi değil bu konuda.. Kardeşlik. :)
Soran+1 yılBenimkide tabiki arkadaşlık kardeşlik
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
18Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKova burcu iyidir
12 Yorumla
Soran+1 yılEyv
u +1 yılNe demek reis
Gizli Üye(30-35)+1 yılkova burcuyum + kova stelyumum +yay yükselen. Aşırı muhalif, inatçı, özgürlüğüme düşkünüm. Soğuk, mesafeli, gizemli bir havam var. Kültürlü, nazik, bilgili insanlar beni çeker. Sevdiğim insanlara bağlıyım ama bağımlı değil. Her zaman insanlarla aramda bir karış yalnızlığım vardır. Sessizlik ve dinginlik huzurumdur. Canım isterse farklı ortamlar ilgimi çeker. Düzenim önemlidir. Aile olarak gördüğüm insanlar azdır.
20 Yorumla
+1 yıl- İçine çok atar
- Dik kafalı
- Tek doğru onun bildiği
- Hediyeleri sever
- Sürpriz fikirleri sever
- Çok sosyal
- Fazla özgürlükçü
- konuşkan
- ufak şeyleri takmaz (ayrıntıları)
- Dağınık
- Gezmeyi sever
- Küslüğü uzatmaz
- Genelde cana yakın
24 Yorumla
Kova+1 yıl@zeunspsuf Umarım uzun süreli ilişki yaşarsınız
Kova+1 yıl@zeunspsuf inşallah
+1 yılKova erkeğinden bahsedeyim onlar çok narin insanlardır başkasının üzüldüğü konuya onlarda üzülür çok tatlılardir o yuzden kendileri gibi tatlı sevecen insanları severler ama bir kere kustuler mi ölsen bakışmazlar çok iyi sır tutarlar kovalar iyidir kovaları sevin yaa 🥰😹
10 YorumlaValla ben burçlara inanmıyorum kova burcuyum yani ben hiç bı burcun özelliklerini taşımıyorum bence çok saçma geliyor bana ama eğlenceli maceralı bı kızım
00 Yorumla
+1 yılAsla kimsenin peşinden koşmam yazmam hep yalnız takılırım egolu ve ön yargılısın diyenlerim çok olur mesajlara sevmediğim kişiyse çok geç bakarım birini seversem asla ihanet etmem her konuda benden hep fikir alırlar.
Kova burcunun bana göre bir çekiciliği vardır herkes ulaşamaz ulaşılamayan insan da haliyle hep arzu edilen insan olur Burcu mu seviyorum:)10 YorumlaKovaları dünyadan yok etmek istiyorum hep aşık pluyorum hep te ghostluyorlar ne sevmeyi biliyorlar ne sevilmeyi Allah belalarını versin ölüp bitiyordum bir kova burcuna öp öp doyamiyordum beni hiç sevmedi hadi ordan olup engelledi sonra her yerden inşallah rüyasına girerim
12 YorumlaHer kova burcunda değişiklikler olabilir. Mesela ben özgürlüğüme çok düşkünüm. Ailem haricinde bana bir kişinin karışmasına, kısıtlamasına gelemem ve anında silerim. Zekilik konusunda bu biraz insan görüşüne göredir çünkü şimdi ben zekiyim desem egolu gibi görünürüm. O yüzden kovalar canım değil en azından onu söyleyebilirim.
10 Yorumlaben kova burcuyum genellikle cok inat bir yapiya sahibim bir sey diyorsam odur otesi olamaz elestiriye gelemem umursamaz tavirlarim vardir ama cok sakin biriyimdir her zaman mantikla hareket ederim cok planci ve duzenci olur kova burclari hemen her sey olsun isterler ve sabirsizlardir
20 YorumlaBoğa yükselen kova olarak kendimle bile zor geçiniyorum çok zıt bi konum. Gizem severim akıllı olduğumu söylerler ama tamtersi hep hata yaparım umursamaz sadık inat ve ghostlarım 6. Hissim çok kuvvetli bi insana baktığımda hemen ne olduğunu anlarım kova özellikleri var sanırım yükselenden dolayı erkeğini sadık bulmazlar ama kadını baya bi sevilir
10 Yorumla
+1 yılBir boğa burcu gözünden bakınca kova burcu dünyanın en soğuk en her şeyi ben bilirim diyen Burcu gibi duruyor. Dışardan bakınca en soğuk gördüğüm burçlar genelde kova çıkıyor
10 YorumlaKova burcu kadınını her erkek taşıyamaz.🫠 dürüst .. başarılı.. cana yakın samimi.. dakik.. özgürlüğüne düşkün
10 YorumlaArkadaş olarak çok severim. Dygusal değiller, genelde açık fikirli, muhafazakar olmayan, özgürlükçü insanlar ve eğlenceliler.
10 Yorumla
+1 yılKova burcu çok inatçıdır. Her konuda kendi burnunun dikine gider her zaman o haklıdır çok gururludur
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ben burnumun dikine gitmeseydim bazi şeyler asamazdim ama. Birde inatcilikla dogru orantili olan okb hastaligi var :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki kova tanıdım ikisi de farklı kişilik birisi sevecen sakindi diğeri otoriter gülmeyi pek sevmez bir tipti. Ama genel olarak dobra oluyorlar ve tuttuğunu koparır
20 YorumlaYukarida yazdiklarina katiliyorum bende kova burcuyum genelde pozitif olurlar enerjik
00 Yorumla
+1 yılYay burcu kadini yani benimle çok iyi anlaşır 🤗🤗adeta birbirimizb için yaratilmisiz.
00 YorumlaDahi burçtur deli doludur bazense çok durgun ruhsuz gibi anlatılmaz yaşanır bir burçtur.
Me:♌00 YorumlaBöyle burçlarla değerlendirme yapılıyorsa ne mutlu size.
00 Yorumla
+1 yılÇapkın yavş*k ve yalancıysa kovadır derim kova ve ikizlerden hiç hoşlanmam
01 Yorumla
Kova+1 yıl😀çok açıklayıcı oldu ezdin geçtin kovaları naptın
Kova iyidir. Yay'ın kankasıdır. Bu benim için yeterli 👍
10 Yorumla
+1 yılBen kova burcuyum ama kızlar beğenmiyor genelde burcumu direk bir önyargı var anlamadığım
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu durumu 2 kere yaşadım. Kendimizi oldugumuz gibi gostermiyormuşuz. Doğru bence. d
Kova burcunun erkeği. Çok inatçıdır hep kendi haklı olcak illa. Hiç anlaşılmaz bir burç aslında iyi yönleri var sadık ve samimidirler ama bazen çok umursamaz oluyorlar. Merhametli , özgür ruhludur, sinirleyken çok kabalaşabiliyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYay burcu kadını ile çok güzel bir ikili olurlar :)
00 YorumlaErkek arkadaşım maalesef Kova. şu zamana kadar ettiğimiz hiçbir kavgada asla haklı çıkamadım haksız olduğunda bile bir şekilde manipüle ediyor haklı olduğuna ikna ettiriyor. Kova erkekleri kapatılsın
01 Yorumla
Kova+1 yıl😀 vay arkadaş nie bütün kovalar aynı kefeye konuluyo gel bi aebepten kavga edelim tartışalım sen haklı çık
+1 yılBen kova burcuyum aşırı özgür ruhlu, yardımsever ve çoğu cümlemde biliyorum olur.(Aynı zamanda Z kuşağıyım)😎
01 Yorumla
Soran+1 yılZ kuşagini boş ver. Biliyorsam kimse karışsın istemem. Bilmiyorsamda bilmiyorum derim ama. Evet asiri ozgur ruhluyuz. d
+1 yılKENDİM KOVAYİM ZEKİYİM İNATCIYIM DUYGUSALIM MERHAMETLİYİM VE SADIĞIMDIR COK SÜKÜR BURCUMU SEVİYOR HER ÖZELLİĞİNİDE TASIYORUM
00 Yorumla
+1 yılKova burcu kadınları aşktır dobradır içinde tutmaz sürpriz yapar arkadaşatır dosttur candır kandır heyecandır adamsınız be
00 Yorumla
+1 yılBen yay burcuyum kova bitane arkadaşım var, gayet iyi anlaşıyoruz eglenıyoruz yanyanayken olumsuz bişeyini görmedim
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi hiç düşünmezler çok özgürlüklerine düşkünler ama kalpleri çok yumuşaktır
Tabi yükselen burcu da bu noktada önem taşıyor01 Yorumla
Kova+1 yılO fakir kovalar için geçerli 😀
+1 yılKova burcu uzak durman gereken bir burçtur. Manipülasyonu çok sever. Kendinj olmadığı gibi gösterir ve insanları kullanır.
00 YorumlaErkeği çok çapkın. Kadını Harika bir arkadaş. Genel olarak da çok zeki..
21 Yorumla
+1 yılTam bir hayat kadını. Adam falan değiller. Ömrümde gördüğüm en * burçtur. Uzak durun.
00 Yorumla
+1 yılAynı burclu erkek ve kız aynı özeliklere mi Sahibtir
00 YorumlaKova burcu benim zaten genelde inatçı akılcı ve duygusalim
00 Yorumla
+1 yılSevgilim kova burcu, gerçekten çok inatçı bir burç, ve manipüle etme yeteneği çok yüksek
00 Yorumla
+1 yıl😀😀genelde astroloji sayfalarında sona bırakılan bi burç memur burç gibi düşünebilirsin
00 YorumlaValla kadını bilmem de erkeği bok gibi :) kendimden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılAldatırlar, sevmeyi bilmezler, kıymet bilmezler kovalar sadece arkadaş olarak iyidir
00 Yorumla
+1 yılKovalarken nefret ediyorum ikisinden de Red yedim iğrenç huyları var , sakın ilgilenme o kişiyle
00 Yorumla
+1 yılgenelde arkadaşları ve sevdikleri kisiler disinda soguk bir tavirda oluyolar
00 Yorumla
+1 yılKova burcu olan bir arkadaşım vardı sürekli cinselik istiyordu
00 YorumlaPek bilmem ama 2 tane kova sevgilim oldu çok sert *
00 Yorumla
+1 yılKova burcuyum burcumun özelliklerini sürekli unuturum
10 Yorumla
+1 yılEn zeki burç Başak bu arada.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKova Burcu şişirilmiş bir balondur.
Bütün arkadaşlarım kova ordan biliyorum.
Zeki değiller ama zeki görünmek için yırtınıyorlar.01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzgür yapıları, genelde travmalarını saklamak için bir kalkan. Aslında sevdiklerinde köle oluyorlar.
+1 yılKova burcuyum ama özelliklerini pek bilmiyorum.
024 Yorumla
Soran+1 yılDogum gunun ne zmn peki
Kova+1 yıl15 Şubat
Soran+1 yılİyi bende 6 Şubat .
Soran+1 yılSen nasıl 20 sin 😯
Kova+1 yılNiye öyle dedin ya😄
Soran+1 yılDaha büyük duruyosun , şaka şaka.16-17 gibisin.
Kova+1 yılKüçük duruyorum doğrudur.
Soran+1 yılBen kaçım sence ,20 degilim yanlis isaretledim
Kova+1 yıl19 - 25 arası
Soran+1 yılBu aralıkta degilim desem
Kova+1 yılİpucuu
Soran+1 yıl20 yaşındayımda , sen 25 e çıkaran ne olduki o kadar neyim varki büyük gösteriyorum.
Soran+1 yılSeni 25 e çıkaran ne oldu*
Kova+1 yıl25 e kadar genç görünen var ondan.
Soran+1 yılOkuyomusun üni falan
Kova+1 yılEvet
Soran+1 yılNe okuyosun bölüm ne. Bende sınava girdim. Tercihlerde kararsızım
Kova+1 yılMatematik öğretmenliği. Tercihlerden ben de hiç anlamıyorum ya. Benimkileri başkasına yaptırmıştım sjdfs
Soran+1 yılNzjsh ilerde yapicagin meslegi baskasi nasil secti zjxhdhdh.
Kova+1 yılBirkaç tane belirledim. Onlar sıraladı.
Soran+1 yılNerede okuyosun, nerelisin?
Kova+1 yılÇok soru soruyorsun sanki
Soran+1 yılHayır taksit taksit soruyorum diye sana oyle geliyor. Sende cok itiraz ediyosun
Soran+1 yılBen okudugun yer ve evin uzakmi diye merak ettim cunku benim ailem sehir disinda okuma diyorlar. Sirf yasadigim sehir olsun diye puanim yetmezse istedigim yere sinir krizi geciririm
+1 yılMukemmelim💅🏻💅🏻💅🏻
11 Yorumla
Aslan+1 yılOhaa dogum gunumuz ayniymis seninle ajabana
Kiskanctir dogru mu
00 Yorumla
+1 yılKova Burcu kadını en nefret edilecek kadın tipidir
00 YorumlaKova burcu erkek arkadaş olmadıki
00 Yorumla
+1 yılKova erkekleri aldatır yazın kenara aldatır!!!
10 YorumlaTek bildiğim en güçsüz burç oda gerçek mi bilmiyom
00 Yorumla
+1 yılİleri görüşlü dedikleri doğru çıkar genellikle
00 YorumlaKadinları çok iyidir en iyi arkadaşım kova
00 Yorumla
+1 yılzeki, soğuk, mesafeli
10 YorumlaCapkın zeki başına buyruk
10 Yorumla
+1 yılçok kararsızlar ya
00 YorumlaKendini çok beğenen bir burçtur erkekli kadınlı
10 YorumlaGenellikle çapkın olarak biliyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba değerli Kızlar soruyor takipçileri 🌸 Yorumcumuz Alev Seçkin sizler için sorunuzu yanıtlıyor.♒
https://www.dailymotion.com/video/x8lyh0hBen de Kova burcuyum. Yükselenim Yengeç.
Burçdaşlarımın söylediklerine ilave olarak bende değişik bir bağımlılık algısı var.
Kişilerden bağımsız söylüyorum, herhangi bir görüşe, fikre, cami-cemaat olaylarına, siyasi akıma asla itaat etmem. Biat olayı ise bildiğin SIFIR. Senenin 10 ayı sigara içmem 2 ayı paşalar gibi içerim. Sonra pat diye bırakırım. Alkol de aynı. Masaya oturdum mu sanırsınız her akşam içer bu adam, ama bazen de aylarca hatta yıllarca ağızma sürmediğim olur. Bu duruma alışamayacağım galiba.