Astroloji & Burçlar Burcuna göre hangi kahvesin? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Latte çıktı bana çok da severim 😄 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Burcuna göre hangi kahvesin? Burcuna göre hangi kahvesin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Yengeç cappucino çıktı ve oldukça da severim zaten benim için fark etmiyor her kahveyi seviyorum zaten 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 974 cevap paylaştı. Americano vay güzelmiş gadası 0 0 Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% Aslan +1 yıl Hiç sevmem böyle burcuna göre şeyleri. Burçlara da inanmam. 0 1 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Bizde inandgmz icn değil eğlence olsun diye paylaşıyoruz Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% Oğlak +1 yıl Türk kahvesi 😻😻 zaten kahveyle aşk yaşıyorum demek ki sebebi buymuş 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% Oğlak +1 yıl Mocha çıktı da böyle olunca bunların bi anlamı yokmu 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% Akrep +1 yıl Fakat White diyor ama bence Türk kahvesi çünkü Türk kahvesi bağımlısıyım. 0 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Koç burcu filtre kahve ama ben americano seviyorum 😒 0 0 Yorumla
Sasquatchh Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% Oğlak +1 yıl Türk kahvesi evet ek olarak filtre kahve de olur 😊 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 571 cevap paylaştı. Chai tea latte.Bu latte çeşidini hiç denemedim ilk fırsatta tadıcam bakalım doğru mu😀 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı. Ya bir yengeç olarak bende latte isterim ya😂😂tamam heosini severim ama onun kokusu daha güzel 0 1 Yorumla Malefiz1313 Yengeç +1 yıl Tüm kahveler için kavga ederim ya türk kahvesi de benim olsun😂🥺🤭 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% Oğlak +1 yıl Türk kahvesi ve Espresso gerçekten en sevdiklerim. 0 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% Koç +1 yıl Filtre kahve çıktı banada ama ben latteyi daha çok seviyorem :D 0 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% Balık +1 yıl Latte kahve çıktı balık burcuyum ama türk kahvesi ya da Nescafe seviyorum. 0 0 Yorumla
Sine09 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 32% Başak +1 yıl Frappe ömrümde iki kere bile icmisligim yok 😄ben Türk kahvesi insanıyım. 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 Oğlak +1 yıl expresso cıktı ama tam benım tarzım ya da sade turk kahvesı 0 0 Yorumla
NickimOlsaNolurKi Takip Et Xper 1 Yaş: 33 Yengeç +1 yıl Cappucino mu yapma dostum hiç sevmem. Iyi ki yükselenim Türk kahvesi 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 455 cevap paylaştı. Başak ilk defa duydum o kahve ismini 0 2 Yorumla Sarp8e Yengeç +1 yıl @Cooldusunce etkileşim için işte anlasana Yorumla Cooldusunce Koç +1 yıl @Sarp8e anlamadim Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% İkizler +1 yıl Burcum yok ki benim , anlatamadım gitti 😢 0 0 Yorumla
Neolduşimdi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Oğlak +1 yıl Kahve ile aram yoktur ama teraziyim 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 734 cevap paylaştı. Macchiato...😎 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Espresso olur severiz 0 0 Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% Balık +1 yıl Ne çok balık varmış yalnız değilmişim🙂 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% Başak +1 yıl bi tane mutlu balık burcu kadını yok 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 318 cevap paylaştı. Cappucino çıktı sevmem pek 0 0 Yorumla
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% Oğlak +1 yıl Latteymişim bende pek sevmem ama olsun 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% Başak +1 yıl Filtre kahveymiş anlamam kahveden 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 774 cevap paylaştı. Lette yatarkenmi içeceğiz 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı. koç , filtre kahve çok acı içemıyorum 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. türk kahvesi 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 518 cevap paylaştı. Filtre 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 324 cevap paylaştı. Americano pek sevmem 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 807 cevap paylaştı. Latte sevilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Yengeç cappucino çıktı ve oldukça da severim zaten benim için fark etmiyor her kahveyi seviyorum zaten
Americano vay güzelmiş gadası
Bu kadar doğru tesbit
Hiç sevmem böyle burcuna göre şeyleri. Burçlara da inanmam.
Bizde inandgmz icn değil eğlence olsun diye paylaşıyoruz
Türk kahvesi 😻😻 zaten kahveyle aşk yaşıyorum demek ki sebebi buymuş
Mocha çıktı da böyle olunca bunların bi anlamı yokmu
Fakat White diyor ama bence Türk kahvesi çünkü Türk kahvesi bağımlısıyım.
Koç burcu filtre kahve ama ben americano seviyorum 😒
Türk kahvesi evet ek olarak filtre kahve de olur 😊
Chai tea latte.
Bu latte çeşidini hiç denemedim ilk fırsatta tadıcam bakalım doğru mu😀
Ya bir yengeç olarak bende latte isterim ya😂😂tamam heosini severim ama onun kokusu daha güzel
Tüm kahveler için kavga ederim ya türk kahvesi de benim olsun😂🥺🤭
Türk kahvesi ve Espresso gerçekten en sevdiklerim.
Filtre kahve çıktı banada ama ben latteyi daha çok seviyorem :D
Latte kahve çıktı balık burcuyum ama türk kahvesi ya da Nescafe seviyorum.
Frappe ömrümde iki kere bile icmisligim yok 😄ben Türk kahvesi insanıyım.
expresso cıktı ama tam benım tarzım ya da sade turk kahvesı
Cappucino mu yapma dostum hiç sevmem. Iyi ki yükselenim Türk kahvesi
Başak ilk defa duydum o kahve ismini
@Cooldusunce etkileşim için işte anlasana
@Sarp8e anlamadim
Latte hiç sevmem
Chai Tea Latte
Filtre kahve sevmem ki ben
Burcum yok ki benim , anlatamadım gitti 😢
Bol köpüklü kremalı mocha gibiyim
Hakiki bir Türk kahvesi
americanoymuşum