Biraz önce kendime mutlu olayım diye aşko kuşkolu kahve aldım ilk kez ve kahveyle alakası olmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam jskfllslsls ben eniştenize cortado ısmarlardım ☕️

Biraz önce kendime mutlu olayım diye aşko kuşkolu kahve aldım ilk kez ve kahveyle alakası olmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam jskfllslsls ben eniştenize cortado ısmarlardım ☕️

Onu da sert zift kara tatsız tuzsuz kahve içirmeye alıştırmaya çalışıyorum. Garip garip isimleri olan soğuk kahveler içiyor tadına bakıyorum bildiğin soğutulmuş nescafe 3 ü 1 arada :D
Aferin zift sevenler kulübüne bir üye daha kazandıralım 💘
ziftin pekini içsin 😏
Yanii espresso hslflflaşa
Cevap
13Cevap
Sevgilim olursa ona en çok sevdiği kahveyi ısmarlamak isterdim. ama şu an olmadığı için ısmarlayamam. bende çok severim kahve içmeyi
Olmayan manitama olmayan kahveyi ısmarlamak isterim.
Genelde sade filtre içen kız sayısı azdır o yüzden daha yumuşak bir kahve ısmarlardım diye düşünüyorum.
Ülkede sade filtre seven iki kişi var birisi sen diğeri de ben zaten
valla adam olana ancak tuzlu türk kahvesi ısmarlanır
Ahahahahahjaja true love
Lütfen gelecek aşkım çay bağımlısı olsun. Aldım kabul ettim 777 sjsj
Ben de kahveci isterim aldım kabul ettim 777 jskdllslslsl
dışardaki kahveler iğrenç kahve dünyasından 90 tl bir kahve almıştım yanında kaşıklı çikolata verdiler içtim iğrençti çöpe attım
Abla ben starbucksa hiç gitmedim ki yaa :( Hem cimriyim ben gitmem oralara, bu yüzden sevgilime kahve de ısmarlamam :(
Ben yumuşak içim severim. Sevgilime aynısı yerine hangisini seviyorsa onu ısmarlarım.
Kahve dedigin sade içilir. Sade nescafe, sade americano, sade filtre kahve
bana bi americano ısmarla ama sitarbaks olmasın, yapamıyorlar
Manitamla bir kahve içiyim de önce 🤣
Olmayan birine kahve ısmarlamam sjsj
Ay olsaydı dedik herhalde
Biliyorum şaka yaptım kızmayın 😄 ne istiyorsa onu ısmarlardım
Kızmadım aşko sakinim jskfllsl
Tamam o zaman sjsj
kımızmı bu gafası güzeldir
Yok kefir
mutlu oıldun mu peki
Olmadım
o yüzden mi iki bardak içtin :D
Onu ben içmedim
o zamann içene afiyet olsun. geçen gün ben de böyle bir kahveciden içip memnun kalmadım. en iyisi türk kahvesi
Hangisini isterse çünkü o benim bebekim 😂
Tercihine göre ısmarlarım, ne içmek isterse
Sana acil sevgili lazım anlaşılan
O bana ısmarlasın ahahah
ben Türk kahvesi seviyorum onu ısmarlardım
İçine tuz atcanmı
Hangisini severse✌️
Sıcak çikolata
manita yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar