Astroloji & Burçlar Burcunuzu tahmin edeyim mi KS halkı? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bir bitmedi bu gün amma uzadı 😥 ne alakaysa artik asasads Burcunuzu tahmin edeyim mi KS halkı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Tabi ki de tahmin edebilirsin :) 1 4 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl aslan mi shsh u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Yengeçim ben sdfsdf Kadjdaks Akrep +1 yıl Bişey sorucam yengeçe niye ruh hastası diyorlar 😂 u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl Bilmiyorum zaten nedensiz nefret edenimiz çok 😂
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% Balık +1 yıl Olur buyrun 😅 1 4 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Akrep diyorum Yorumla Suskunnn_ Balık +1 yıl Sensin akrep 😅 ben balığım bir kere 😅 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Ben akrep zaten :D Yorumla Suskunnn_ Balık +1 yıl Biliyorum zaten isminin yanıda gösteriyor 😅 Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% Oğlak +1 yıl Ben ben bennn😁 2 1 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Yay olabilir mi 😂 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% Akrep +1 yıl Buyur et bakalım. 1 2 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Kova mi shshs Yorumla yasayanbjri Akrep +1 yıl Hayır akreppp Yorumla
clover0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl Olur. 1 5 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Balik mi 🙄 Yorumla clover0 Balık +1 yıl Evet ahahdjd Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Nasil da bildim ama ahahasj tek atis Yorumla clover0 Balık +1 yıl Ahaha beklemiyordum. d tebriklerr Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Tisikkirlerrrr 😌😂 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Boga Yorumla Sorusorandedektifkız Balık +1 yıl Yanlış balık Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% Aslan +1 yıl Et bakalım 💁🏼♀️ 1 1 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Koc mu
Kızılerik1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Hadi bakalım 1 3 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl ikizler Yorumla Kızılerik1 İkizler +1 yıl Müneccim misin 🤪 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Evet aajjjajs Yorumla
Sebine2003 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% Oğlak +1 yıl Evet 1 4 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Oglak Sebine2003 Oğlak +1 yıl Doğru ama burada burclar gözüküyor 😂 sizde akrep burcusunuz. Kadjdaks Akrep +1 yıl 😂😂😂sus caktirma Sebine2003 Oğlak +1 yıl 😂tmm
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% Koç +1 yıl Olur tabii 1 3 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl yay Yorumla DenizEge37477 Koç +1 yıl Hayır terazi 🙂 teşekkürler Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Ricalar Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Et hadi 😄 1 3 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Teraziye benziyorsun sen :D Yorumla HeartofFire İkizler +1 yıl ahsh tutmadı İkizler 😜🤘🏻 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Aaa ben bunu biliyordum nasil hatirlamadim 😂😂 Yorumla
TheLeydimm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% Yengeç +1 yıl evet 1 17 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Aslan Yorumla TheLeydimm Yengeç +1 yıl olmadı bir daha söyle hadi :) Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Kova shshs Yorumla TheLeydimm Yengeç +1 yıl Hadi son deneme başaracaksın :D Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Akrep mi 😥 Yorumla TheLeydimm Yengeç +1 yıl ipucu vereyim y ile başlıyor :) Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl yay ahah bildim 😂😂 Yorumla TheLeydimm Yengeç +1 yıl hayırrrrrrrrr diğeriiiiiiiiiii :) Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Yengec mi ya 😂 Yorumla TheLeydimm Yengeç +1 yıl bildin be helal olsun ama bir an sonsuza kadar gidecek sandım :D Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl 😥dalga gecme ama ssjsd😥 Yorumla TheLeydimm Yengeç +1 yıl sen bence bilirdinde tam odaklanamadın yoksaa ohooo tek seferde bilmiştin yanılıyormuyum :) Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl 😂😂tabi yani😅🥳🥳 Yorumla TheLeydimm Yengeç +1 yıl ama nasıl aldım hemen gönlünü :) Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Gönlüm kolay alinabilir evet icten olsun yeter ki🥰🤗 Yorumla TheLeydimm Yengeç +1 yıl cansın Allah şansınıda bahtınıda açık etsin güzel insan Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Amin can 🤗aynisi senin icin de dilerim Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% Aslan +1 yıl olur, 1 4 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl terazi mi Yorumla Çiçekaçmayankaktüs Aslan +1 yıl tutmadı, Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Aslan shshs Yorumla Çiçekaçmayankaktüs Aslan +1 yıl tebrikler, doğru Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% Akrep +1 yıl Olur 😄 1 6 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Aslan jajaja Aliasing26 Akrep +1 yıl Akrep 🦂 Kadjdaks Akrep +1 yıl Aaa burctasim cikti 😂 Aliasing26 Akrep +1 yıl Memnun oldum tarih kaç 😂 Kadjdaks Akrep +1 yıl 2 ben senin 😅 Aliasing26 Akrep +1 yıl 27 ekim 😄
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 Aslan +1 yıl Et bakalim. 1 2 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Boga Yorumla AltınYaprakS Aslan +1 yıl Yengeç. Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 332 cevap paylaştı. Et bakalım 1 0 Yorumla
_posedioNN Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Terazi +1 yıl Et bakim.. 1 1 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Oglak mi Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% Aslan +1 yıl Et bakalim 0 2 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Koc Yorumla Rossoneri2206 Aslan +1 yıl Yaklastin Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl Olurr edebilirsin 0 3 Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Akrep Yorumla sierravista Akrep +1 yıl doğru Yorumla Kadjdaks Akrep +1 yıl Bilirim :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tabi ki de tahmin edebilirsin :)
aslan mi shsh
Yengeçim ben sdfsdf
Bişey sorucam yengeçe niye ruh hastası diyorlar 😂
Bilmiyorum zaten nedensiz nefret edenimiz çok 😂
Olur buyrun 😅
Akrep diyorum
Sensin akrep 😅 ben balığım bir kere 😅
Ben akrep zaten :D
Biliyorum zaten isminin yanıda gösteriyor 😅
Buyrun, lütfen :)
Ben ben bennn😁
Yay olabilir mi 😂
Buyur et bakalım.
Kova mi shshs
Hayır akreppp
Olur.
Balik mi 🙄
Evet ahahdjd
Nasil da bildim ama ahahasj tek atis
Ahaha beklemiyordum. d tebriklerr
Tisikkirlerrrr 😌😂
Olur
Boga
Yanlış balık
Et bakalım 💁🏼♀️
Koc mu
Hadi bakalım
ikizler
Müneccim misin 🤪
Evet aajjjajs
Evet
Oglak
Doğru ama burada burclar gözüküyor 😂 sizde akrep burcusunuz.
😂😂😂sus caktirma
😂tmm
Olur tabii
yay
Hayır terazi 🙂 teşekkürler
Ricalar
Et hadi 😄
Teraziye benziyorsun sen :D
ahsh tutmadı İkizler 😜🤘🏻
Aaa ben bunu biliyordum nasil hatirlamadim 😂😂
evet
Aslan
olmadı bir daha söyle hadi :)
Kova shshs
Hadi son deneme başaracaksın :D
Akrep mi 😥
ipucu vereyim y ile başlıyor :)
yay ahah bildim 😂😂
hayırrrrrrrrr diğeriiiiiiiiiii :)
Yengec mi ya 😂
bildin be helal olsun ama bir an sonsuza kadar gidecek sandım :D
😥dalga gecme ama ssjsd😥
sen bence bilirdinde tam odaklanamadın yoksaa ohooo tek seferde bilmiştin yanılıyormuyum :)
😂😂tabi yani😅🥳🥳
ama nasıl aldım hemen gönlünü :)
Gönlüm kolay alinabilir evet icten olsun yeter ki🥰🤗
cansın Allah şansınıda bahtınıda açık etsin güzel insan
Amin can 🤗aynisi senin icin de dilerim
olur,
terazi mi
tutmadı,
Aslan shshs
tebrikler, doğru
Olur 😄
Aslan jajaja