Kova çok bilmiş tuhaf
Balık aşırı duygusal manipülatif
Yengeç dengesiz ve değişik
Açıklamalı olarak yazar mısınız?
Kova çok bilmiş tuhaf
Balık aşırı duygusal manipülatif
Yengeç dengesiz ve değişik
Açıklamalı olarak yazar mısınız?
Yengeç Burcu olarak söylüyorum deme öyle deme öyle incindimmmm 😂
Ensevimsiz burç bana göre yay _ çok özgür ruhlu ve duygusuz oluyorlar başına buyruk hareket eden bir burç
Kova _ çok farklı bir bakış açıları var ve kendi bildiği doğrulardan vazgeçmiyorlar
Balık _ çok duygusal ve hassas oluyorlar
Yengeç bir arkadaşım yüzünden sevmiyorum sadece merak etme ama kova ve balık konusunda hemfikiriz gerçekten kova insanı için doğru dedin hani balık bazen çekilir de kova hayır çok farklı bir kafa yapıları var zaten en uyumsuz burç oymuş
Ben burç ilişkilerine çok inanırım astroloji de yakından takip ediyorum ben yengec burcuyum yay , kova , aslanla hiç anlasamam
Yengeç çok vefalı sempatik fedakar , uysal , kimsenin kötülüğünü istemeyen başkanının mutluluğundan ruhunu besleyen çok duyarlı ve duygusal merhametli bir burçtur ama dediğiniz gibi dengesiz bir burctur ani değişen ruh haline sahiptir ve duygularını çok yoğun yaşarlar herşeye nur anlam yüklerler ve çok hassas ve alıngan olurlar
Ya kovalarla anlaşan zaten bordo berelidir hiç sevmiyorum gerçekten 😂😂✌️
😂😂
Benim kızım kova burcu maalesef 😂
@fesfs aynen yengeç erkeğiinin anı iniş çıkışları vardır sinirli olurlar narsist bir kişiliği vardır ama evcimen bir erkektir evi ve düzeni sever
@fesfs yengeç erkeği çok sever ama üzerek sever inciterek sever çok gariptir ama sevme şekilleri bu
@fesfs amann erkek milleti degilmi işte , erkeğin en iyisi mezarda derler 😂 al birini vur ötekine 😂
Teşekkürler Bi'bot kardeş 😂😂
Cevap
5Cevap
Aslan :çakma liderlik havaları
Akrepler: libidolarindan başka ovunecek şeyleri olmamalı
Başak :her b. ku elestirmelsri
aslan: onlardan iyi dost olduğunu düşünmüyorum karşıdakine tepeden bakıyorlar
terazi: gizli egoları var merhametsiz geliyorlar herşeyi dengede tutmak olmaz
üçüncü yok galiba boğalarla iyi anlaşıyorum yengecim
Aslan samimi bir burç aslında tam tersi ama birazcık kendi kendine ahım şahım havalanıyorlar terazi de birkaç arkadaşım var tam tersi bir hasta olayım hemen arıyorlar
Boga paragoz
Balik mıy mıy
Oglak ruhsuz meymenetsiz
Bence balık hepsini kaplar abi çok uğraştırıuorlae ya aşşşşşoırıı duygusallar sevgilim haricinde kimseyi çekemem
Vallahi ben tanıdıklarımdan çıkarak yorum yaptım çok takıntılı oluyorlar hiç tarzım değil hiç çekemem sevgili olsan bile çekemezsin bence
Ben Ağrı olsa bile çekemem
Ağrı vücutta oluşan ağrılar hani diyorsun ya insanlara sinirlenince ağri olsan çekemem seni diye o bakımdan yani
Asla balık burçları gibi olamam balık burçları da bizim gibi olamaz ben neysem oyum kimseyi manipüle etmem ☹️☹️✌️
Hayır bilemedin Başak burcuyum 😂✌️
Balıklar öyle düşündüğünüz gibi duygusal ve çekilmez olmuyorlar.
Ben o bakımdan duygusallar demedim ki fazla alınganlar O manada duygusallar yoksa kırılgan bir burç olduğunu düşünmüyorum aksine çok fena
Bir balik olarak soyluorm
-ikizler
-aslan
-terazi
Nedenlerini yazar mısın
Aslan aşırı egoist koç aşırı agresif
Yengeç
Başak
Akrep
Yengec sanırım.
Yay, kova, ikizler
Çoğunluk kova diyor gerçekten tesadüf olamaz nedense hiç şaşırmadım
@Atlas_du kız yavaş seni başkaları övsün bırakta 😂😂
@Atlas_du size söylemiştim ben bunu shsjjsjsjs
Mesela balık hangi konuda manipülasyon yapıyor
Her konuda anlayamazsın
Vallahi manipülasyona gelebilecek insan değilim adamına göre değişir tabii ama ben çekemem kimsenin nazını manipülasyonunu yol veririm gider 🥴🥴😂
Çok fazla flörtüm oldu bende balık burcuyum kimse bana yol vermedi, yol veren olduysada ona hediyeler aldım iltifat ettim geri barıştım sonra kendim ayrıldım 😂 hatta bir rivayete göre flört ettiğim kadınların yüzde 90ı onları neden engellediğimi bilmiyor. Akşam hahah hihi sabah engelli
Neden engelledin ki anlayamadım evlenmek mi istemiyordum sahte damat 😂😂
Mesela en sonuncusundan örnek vereyim. Kız dediki ben çok tatlıyım her erkek benim gibi birini ister falan. Bu lafı diyince dedim bu boş insan. 1 ay daha eğlendim sonra bastım engeli. Ona kalsa ortada bir şey yokken engelledim sohbeti bitirdim, ama asıl neden 1 ay önce söylediği laf😃
kova yay terazi
Yay ve terazi neden
Kısaca nedenlerini yazar msn
Terazi çok s**** oluyor yalan söylemeyi bile beceremez
Kurnaz mi yani
İkizlere takılmayı teraziye takılman
İkizler ve terazi aynı hemen hemen genellikle ikizler derlerdi ben de başak burcuyum yükselenimle onu bile bilmiyorum
Ama tutuyor
İkizler akrep balık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?