yıllardır neredeyse çoğu gece bazen ardarda günlerce rüyalarımda ya cinler beni korkutuyor ya da erkek bi cinle ilişkim oluyor sevgili oluyoruz. böyle şeylere aşırı inancım yok ama inaniyorum
bir de bütün ilişkilerimde her şey harika gitse bile bir anda sebepsiz icimde bi his oluyor nefret doluyorum sevgilimle aramiz bozuluyor kavga ediyoruz aglma krizlerine giriyorum ben bile kendimi taniyamiyorum o an :(
bir de uykuya dalarken kulagima ismimin fısıldandığını duyuyor gibi oluyorum yani duyuyorum aslında ama boyle boğuk bi ses gibi uzaktan geliyor sanki ama çok yakından da geliyor
bilmiyorum ugrasiyor olabilirler mi yoksa benim psikoloji mi gidiyor dslslls veya bu ruyalarin bilincaltimda anlami var midir psikolojik olarak sizce
bir de bütün ilişkilerimde her şey harika gitse bile bir anda sebepsiz icimde bi his oluyor nefret doluyorum sevgilimle aramiz bozuluyor kavga ediyoruz aglma krizlerine giriyorum ben bile kendimi taniyamiyorum o an :(
bir de uykuya dalarken kulagima ismimin fısıldandığını duyuyor gibi oluyorum yani duyuyorum aslında ama boyle boğuk bi ses gibi uzaktan geliyor sanki ama çok yakından da geliyor
bilmiyorum ugrasiyor olabilirler mi yoksa benim psikoloji mi gidiyor dslslls veya bu ruyalarin bilincaltimda anlami var midir psikolojik olarak sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şöyle ki ben inanmıyorum direkt dkck ben de çok kabus görüyordum ve annem benden gizli tanıdığımıza söylemiş adam da incelemiş beni uzaktan ve musallat olduklarını vs söylemiş. Benzer bir durum olabilir belki tanıdığınız varsa güvenilir bir görünün diyeyim. (Ücretli yapan biri değildi, ve ben inanmam böyle şeylere yine belirteyim)
ben de hocalara inanmıyorum ya yani var dese de inanmam ki kanit yok dkdkkdd
Ya en fazla ne diyebilirki var der şu duaları oku yat falan der fkckdkfk 7kez okunan bi dua vardı onu oku öyle uyu bakalım öyle görecek misin kabus
arastırıcam tesekkurler :)
Rica ederim güncellersin soruyu merak ettim sonuç ne olacak
Bilinç altı değil psikolojik bir durumda değil gerçek olan vir durum
ama bizim ailede büyü olayları falan yok. hiç öyle musallat da duymadım çevremde. sadece küçüklükten beri çok korkarım belki o yüzden etkileniyorumdur
Etkilenmek değil bu aksine farklı bir güç yaşın ne? Anlatması zor şu an ama bu aslında iyi bir durum
19 yasındayim. neden iyi bi durum olsun ki böyle bir şey varsa bile istemezdim sanırım
Detaylı bakım yapabilirim.
falci misiniz hoca mi
Şifacı denebilir. Hüddam da.
hmm kusura bakmayin benim cok inancim yok bu tarz seylere dogru veya yalan bilemiyorum
Deneyimlemek çok da zor değil.
ama tabii ki ucret talep ediceksiniz bu zor dmfmfmfm
Hayır ücret istemiyorum