Burcum akrep yükselenim de akrep sanırım KSDHSSJDSGDSKDGDJ
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılakrep burçları benden uzak nereye yakın olurlarsa olsunlar hayatımda onlar kadar iki yüzlü dengesiz ve sinsi insanlar görmedim saf kötülükten yaratılmışlar
112 Yorumla
Kova+1 yılanlamadım mantıksız olan nedir? konu burca göre insan yargılamaksa konuyu açan sizsiniz, konu akrep burçları hakkında yazdıklarımsa benim tanıdıklarım böyleydi bunlar kendi görüşlerim söylediklerimin de arkasındayım. Tanıdığım tüm akrep burçları önce tatlı diliyle insanları etrafına toplayan sonrada ikiyüzlülükleri yüzünden yalnız kalan insanlardı kıskanç ve kötü kalpliler herkesi küstürüp kendilerinden nefret ettiriyorlar
Kova+1 yılemin ol kimseye kötülükle yaklaşmam yaklaşmadım da zaten hiçbir akrep burcunu hayatıma sokmadım ilk bakışta iterler beni sonradan akrep burcu olduklarını öğrenirim çevremdekiler de ilk başta ısınıp arkadaş olup sonradan illalah edip bitiriyorlar ilişkilerini herkes aynı olacak değil ama benim tanıdıklarımın hepsi aynıydı
Kova+1 yılya ben neden bunları düşünüp çekeyim hayatıma oturup aa akreplerin de hepsi böyle kötü diye burçlara kafa patlatacak değilim karşılarıma bunlar çıktı sonradan da akrep burcu olduklarını öğrendim bunları söylüyorum aşırı boş konuşuyorsunuz şu an kendinizi aklamak için böyle değilseniz ne mutlu size
Kova+1 yılemin ve kesin mi? anlamamı mı beklemiyorsunuz? bir tarafımla gülerim ben bu konuşmaya konumuz burç farkındaysanız ne eminliği ne kesinliği tanıdıklarımı söylüyorum hala bomboş konuşuyorsunuz bir de üstüne çok akıllıymışsınız da ben sizi anlamıyormuşum gibi davranıyorsunuz ortada anlaşılacak bir şey bile yok burçlar herkese uymaz zaten bininci kez falan söylüyorum bunu da ama inatla siz anlamıyorsunuz bunlar benim tanıdıklarımdı ama siz aklınızca akrep burçları aslında böyle değil sen kötü düşündüğün için böyle çekiyorsun kötü olan sensine getiriyorsunuz yani basbaya kendinizi ve akrep burçlarını aklamaya çalışıyorsunuz her burcun iyisi kötüsü vardır herkes tamamen burcunun özelliklerini taşıyacak diye bir şey yok öyle olsaydı dünyada 12 tip insan olurdu zaten siz böylesiniz demedim olayın içinde mantık arıyorsanız bunu burç konusu içinde yapmayın lütfen çünkü burçlar başlı başına mantığa uymayan şeyler
Kova+1 yıl@slmncftci akrep erkekleri değil zaten kadınları böyle
En İyi Cevaplar
+1 yılBen balık burcuyum. Bir ara araştırmıştım, hangi burçlar ile uyumluyumdur diye, toprak grubundan akrep ve boğa uyumlu olduğu burçlar yazıyordu. Bu bilginin doğruluğunu hiç deneme fırsatım olmadı ama.
00 Yorumla
+1 yılAkrep kadını Aslan erkeğiyle olur ama akrep erkeğiyle Aslan kadını olmaz
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
28Cevap
+1 yılBen bir akrep kadını olarak iziler erkeği ile anlaşamıyorum su buruclari ile iyi anlaşıyorum koç ve aslan da sıkıntı olabiliyor ancak ikizler kadar değil
00 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşlarım akrep , terazi, yengeç, aslan yay ben de akrep burçlar pek alakası yok anlaşma veya anlaşmama için karakter önemli
01 Yorumla
+1 yılHayatımda akrep burcu kadar sinsi, içten pazarlıklı birini tanımadım. Hepsi aynıydı kimseyle de anlaşamazlar. Bana uzak allaha yakın
11 YorumlaAkrep burcuyum başak burclariyla iyi anlaşırım ama balık burclariyla pek anlaşamam
11 Yorumla
+1 yılBelki tuhaf gelcek ama ikizlerle anlaşır ikizler de akreple çok iyi anlasiyor👻manyak bir burç bide Akrepler
01 Yorumla
Boğa+1 yılAma uzun sürmez bu ilişki bu kısmı da var
+1 yılBende Akrep burcuyum!
Yengeç Balık Kova bunlarla iyi anlaşıyoruz10 Yorumla
+1 yılAkrep kimseyle anlaşamaz nerden biliyorsun diye sormayın 😌
10 YorumlaBir akrep olarak söylüyorum kolay kolay hiçbir burçla anlaşamaz 😬 Anlaşabileceği insan sayısı sınırlı ve kolay da olmaz bu ama genelde anlaşabildikleri iki üş tane burç oluyor bunlar da Oğlak yengeç balık boğa
02 Yorumla
Oğlak+1 yılVe ben oğlak burcuyum.
Akrebim başak, boğa, balık burcuyla çok iyi anlaşıyorum. Amma onlarda bir kere yalnıs yaparsa bana arkama bakmadan çekip giderim. Bu huyumuda sevmiyorum çünkü o insan istemeyerek yaptıysa da affedeme. Önceki gibi olamam maalesef
00 Yorumla
+1 yılAkrep burcu değilde bence kimse akreple ve akrep yükselenli biri ile anlaşamaz. Babam Akrep burcu ve yükseleni de akrep oradan biliyoeum belalılar biraz
00 YorumlaBir ikizler olarak anlasamazlar tespit edildi onaylandi kavga gurultuyle kizdan ayrilma olayi gercekelsdi
09 YorumlaOglakla anlasıyorum
Aslanla anlatırsam çok iyi anlaşırım ama kavga edildiği zamanlar çekilmez olur
Yengeçle anlasırım
Teraziyle10 Yorumla
+1 yılTerazi , koç Aslan burcuyla anlaşabilir ama ikizle ve oğlak anlaşamaz ( çevremdeki insanları gözleyerek elde ettiğim sonuç)
00 Yorumlaboğayla anlaşır ben boğa burcuyum akreplerle anlaşıyorum
10 YorumlaBaşak boğa oğlak anlaşır
21 Yorumla
+1 yılBalık yani ben balık burcuyum ve tanıdığım tüm akreplerle anlaşmıştım
00 Yorumla
+1 yılBoğa aslan ve kova anlaşır
Terazi ve balıkla anlaşamaz00 YorumlaYine kendi grubu olan su grubuyla anlaştığını gördüm bir de kova burcu kadınları.
00 Yorumla
+1 yılBoğa kasını akrep erkeği başa baş asla bir evde kalmamalı bence jdkedkedkdkdkdmd
00 YorumlaBurçlara göre kişileri yadırgamak yakıştırmak kadar saçma bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılAnlaşılır ama fazla libdolari yüksek bazen bu rahatsız edebilir
00 Yorumla
+1 yılakrep hiç kimseyle anlaşamaz burçla alakalı değil akrebin kendisi sorunlu ablamdan biliyorum
00 Yorumlaaslan, denendi onaylandı
11 Yorumla
+1 yılBoğa
11 Yorumla
+1 yılBoğayla asla anlaşmaz
01 Yorumla
+1 yılBoğa ile anlaşır
01 Yorumla
+1 yılTüm burçlarla anlaşabilir bence
03 Yorumla
Yay+1 yılKarakteri anlaşabilir diyorum zaten
Kesinlikle ikizlerle anlaşır😂😂😂👍
03 YorumlaAcaba akrep akreple anlaşabilir mi
05 Yorumla
+1 yılbildiğim kadarıyla balık
01 YorumlaZaten tehlikeli bir burcuz
00 Yorumla
+1 yılKimseyle anlaşamaz onlar egoist
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslan anlaşır xd
01 Yorumla
+1 yılKoç burcu
01 Yorumla
+1 yılbasak ve oglak sanirim
02 Yorumla
+1 yılBalık burcuyum en iyi anlaştığım başak akrep
013 Yorumla
Balık+1 yılBalıklar ileri derece duygusal onu törpüler ise anlaşılıyor
Balık+1 yılBende o pek kalmadı yontuldum için iyi anlaşıyorum diyelim 🤣
Balık+1 yılOnu ben ne anlayım be naptın 🤣
Balık+1 yılBi ara baktım yay idi uyumlu biriyim yani genelde de ama bu benim içinde sıkıntı olabilir herşeye uyumlu olunmaz
Balık+1 yılAynen bide özel bir durumum var o yüzden ekstra sıkıntı
Balık+1 yılÖyle yaniiii
+1 yılbır akrep burcu olarak boga aslan sanırım sen
07 Yorumla
Akrep+1 yılakrep sence nasıl
Akrep+1 yılcok farklıyız bence
Akrep+1 yılbıraz acık gorusluyum her konuda sen
Akrep+1 yıltanımak ısterım senı
Anlaşılır ya niye anlaşılmasın
10 YorumlaEn iyi anlaştığı boğadır👍🏻
10 Yorumlaİkizlerle biraz zor (ikizlerim)
10 YorumlaFotoğrafa öldüm bittim
00 YorumlaKoç burcu ile
00 Yorumla
+1 yılSena sen aslann burcundan ne ara akrebe döndün
00 Yorumla
+1 yılBenim de
00 Yorumla
+1 yılAslanla çok iyi anlaşıyor
00 Yorumla
+1 yılKoçla anlaşamaz bence
00 YorumlaBoğayla iyi anlasiyorm
00 Yorumla
+1 yılŞahsen akrep yükselende akrep herseyime akrep
00 YorumlaAslanla Anlaşamaz Net Annem Benle Anlaşamiyo
01 YorumlaKova ile akrep tam kilif
00 YorumlaAkrep burçları kimseyle anlaşmasın.
00 YorumlaKoç ile anlasamaz da..
00 Yorumlaİkizler
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle yengeç le ve balıkla
00 Yorumla
+1 yılTerazi burcuyla dengesiz bi iletişim olur
00 YorumlaKoçla anlaşamaz o nettt.
00 YorumlaBence kesinlikle yengeçç
00 Yorumla
+1 yılAy ben akrebim kimseyle anlaşamıyorum 😂
00 YorumlaKesinlikle balık ve boğa
00 Yorumla