AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Balık ve tam benim rengim 😍😍
Çarpıcı bir renkmiş 💋👄
Sana kırmızı gider isteklisin zaten
İstekli olduğumu nerden çıkardın?
Zor değil ki bunu bilmek yaş 18 hormonların canlandığı filizlendiği dönemler ama öyle içine biriktirip duruyorsun gibi bu yaşta kısıtlıyorsun gibi
Tamam tamam senin dediğin 😃
Tabi benim gibi halka açık şekilde yazamıyorsun ama tam deli genç çağlarındasın bu yaşlar önemli bu yaşta da yapacaksan ne zaman yapacaksın bir daha bu yaşta olmayacaksın insan bi kere yaşar bi kere genç olur sen olgun olduğun zaman pişman olacaksın vay ne yapmışım ve doyumsuz olursun çünkü hiç yaşamayacaksın hasret kalacaksın yani şöyle evlensen biri sana yetmeyecek doymamışsın gençliğinde bu 40 yılın acısı evlenince canlayacak evli olduğu zaman gözün başkalarına kayacak
Yani ilerleyen dönemlerde yokluktan başka şeyler düşüneceksin burada yazamıyorum
Sen gel sana anlatacaklarım var burada konuşulmuyor
Eyvallah ama gerek yok
Bak merak etme sorun olmaz bir sey istemem ya da zorlamam bir şeye konuşacağız sadece
Sanırsın hotele çağırıyorum bu kadar kasmayn kendinizi 😄
Siz bu kafayla çürümeye mahkumsunuz diğer Kızlar gibi kendinize bunu yapacak bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz ama yanıyorsunuz
Niye sildin yorumu mu? 🤣
Ne yapmamı bekliyordun ki sana gel dedim gelmedin güvenmedin bana ve işine bak dedin sildim kendini ağırdan satıyorsun gibi
Aga bir şey konuşmak istemiyorum, gelmek zorundada değilim ayrıca siz kendiniz bu kafadan çıkın 😵
Tamam da neden ki her Erkek hakkında kötü düşünür diye mi öyle değilim diyorum beni herkes zannetmen komik senin gelmemen orta doğu kültürü ile alakalı ve Erkekler neler hissettiyor bilirim çekingen ondan kendini bu konuda baya frenlemişsin
Sende orta doğu kafasından çık aynı hesap
Agaaa sohbet sevmiyorum, sıkılıyorum. Bunun erkeklerle alakası yok bir anlamadın gitti pff.
Ne yani cinsellik konuşalım farklı şeyler yapalım desem gene aynı kalacaksın sen bi kere kendini bürümüsün bi odaya kapatmışsın kendimi herşeyimle kapatacağım tribi yaşıyorsun aksiyon sevdiğini biliyorum haraketli şeyler sevdiğini de ama ondan kararsız gibisin
Tamam gel cinsellik sorular soracağım nelerden hoşlandığını ne sevdiğini biliyorum
Bırak şu inadı gel 😂 kendini bu kadar bastırma birde yeni nesil olacaksın insan biraz özgür olur yahu son defa tkp attım gel üçüncü kez gelmem cidden gururumu hiçe sayıyorum
Tam tersi akrep kırmızı elbise 😍
Siyah
🖤woaooww
Başak pembe
Terazi
Hiçbiri burçlara uymuyor
Oğlak.
Hepsi çok kötü
Başak.
Aslan Burcu’yum rengi hoşuma gitti
Koç ❤
Mor oğlak