Astroloji & Burçlar Burcuna göre ruj rengin nedir 💄🙂? MafyaPrenses-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 93 Yapay Zekaya Sor Benim ki siyahmış 🖤 en sevdiğim renktir siyah. 😍 Sizin ki nedir? Burcuna göre ruj rengin nedir 💄🙂? Cevapla Ruj Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkizler ne öyle koyu mor mu ksksjs 1 2 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Siyah sjsjs Yorumla u inciitanesiii İkizler +1 yıl Yok cano boğa siyah😀 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslanım ama bu renk bana hiç hitap etmedi ya. Siyah olmak isterdim. d 1 3 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Sen sürmesende çok güzelsin 🤭❤️ Yorumla dionysosjai Aslan +1 yıl Teşekkür ederim 🖤 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Rica ederim ❤️ Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% İkizler +1 yıl Endo'nun sık kullandığı renklerden biridir mor😍😍😍 en sevdiğim yakışır.😏😌❤️❤️ 1 1 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl 😎💜💜💜 Yorumla
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% Terazi +1 yıl Ben terazi burcuyum ama kimle sohbet etsem aslan mısın diye soruyorlardı bugün anladım içimde gizli bir aslan var 1 0 Yorumla
Verrücktes1Mädchen Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 94% Yay +1 yıl Bence YAY ile İKİZLER değişmesi lazım😄😃 2 4 Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Hayır asıl yengeç ya da oğlak ikizlerle değiştirilmeli. O iki burcun rengi daha çok ikizler gibi😌😏😂 Yorumla Verrücktes1Mädchen Yay +1 yıl Ben yay burcuyum koyudan yanayım😅 Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Ben ikizlerim her renk benim rengim😉❤️ Yorumla PrensesEdelweiß Yengeç +1 yıl Bencede cok koyu beğenmedim ahsjsj Yorumla
_Senior_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% Balık +1 yıl Ruj kullanmıyorum ama kadın olarak düşündüğün zaman kırmızı rengi severim 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesinlikle ikizler evet.. Bordo ve mürdüm arası.. 1 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% Akrep +1 yıl Kırmızı dışında kolay kolay başka bir renk sürmem o ne renk öyle iğrenç 1 0 Yorumla
sonergenbükücü Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 55% Boğa +1 yıl Koçum ve renk hoşuma gitti ama ruj kullanmıyorum. 😅🌸 1 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% Terazi +1 yıl bit terazi burcunun bu kadar zevksiz olmasının imkanı yok 1 0 Yorumla
heyacismeykyu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% Kova +1 yıl Turuncu ne yaa🤮 yanlış bu, siyah alıyım lütfen✍️🏻 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır ya Balık burcunun renginden alayım :D Boğa bana uymadı 1 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% Başak +1 yıl Benimki neden kırmızı ben de siyah istiyorum 🤣🤣🤣 1 2 Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Öyle deme kırmızı seni açacaktır😌😏 Yorumla nedenziz Başak +1 yıl @onlyteenage açtıkça sevebilirim 😊 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% Aslan +1 yıl Aslanın rengi ne oluyor, gül kurusu mu? Hiç sevmem 1 1 Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Hayal ettim ve tam senin rengin kesinlikle 😌😂😂 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% Yay +1 yıl Yay.. Aslan, koç ya da balık olabilirdi. :d 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl inanamam 😀 yay ; ikizler ve koçta gösterilen olmalı 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 554 cevap paylaştı. Teraziyim ama balık ve koçun sürdüğü ruju severim 1 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% İkizler +1 yıl Her ki ayrı yazılmaz prenses 2 1 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Tamam 🙂🙄🙂🙄🙂 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% Aslan +1 yıl Aslan jdjdj pembiş çıktı 2 17 Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Tam da bu yaşlarda ne yakışır ama😂😂 Yorumla theastro Aslan +1 yıl Hayır hayır hayır hayırrrhttps://hizliresim.com/e1m2pjg Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Hhahahha yes yes yeeeesss😉😂😂 Yorumla theastro Aslan +1 yıl No no no no no Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl 😂😂 yakışır aslanıma ssjjsj Yorumla theastro Aslan +1 yıl Öyle aslan mı olur jdkdjhd Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Ya nasıl olacaktı 😏 Yorumla theastro Aslan +1 yıl Dişiaslanlardiyarında olan sensin. Sen söyleyip biz dibleyecez 😏 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Başta "dişi" yazıyor, erkek değil. 😏 Yorumla theastro Aslan +1 yıl Kadın ve erkek insansa dişi aslanla erkek aslan da aynı jdjdjd Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Benim için değil 😉 Yorumla theastro Aslan +1 yıl Senle tartışmaya giremiyorum hep diyecek bir şeyin oluyoooo jdjdjd Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Aslan değil, dişi aslan olduğum içindir 😎 Yorumla theastro Aslan +1 yıl Be muhterem aynı şey değil mi jdjf Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Çünkü o bir ikizler burcu kadını 😏😎 Yorumla theastro Aslan +1 yıl Ne burcu bilmiyom ama sağlam argümanları var jdjfjdh Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl :) Yorumla
XxEsma_47 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% Boğa +1 yıl bogayim ve siyah cok dogru zaten en sevdigim renk 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 523 cevap paylaştı. O nasıl bir sarı ya hayatta sürmem 1 6 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Ha sarı olmasa süreceksin yani? 😂 Yorumla Asil-Bey Balık +1 yıl Yani pembe olsaydı sürebilirdim 😅 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Hemen alalım sana Trendyoldan 😂 Yorumla Asil-Bey Balık +1 yıl Tabi sonra urfada yaşatmazlar beni :D Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl 🙂😂🙂😂🙂 Yorumla Asil-Bey Balık +1 yıl :D :D Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Kova +1 yıl Kahverengi ruj. Hiç sevmem ya. 1 3 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Ben seni hep merak ediyordum, çok güzelmişsin 🤭❤️ Yorumla primadonna_girl Kova +1 yıl Önceden fotomu kapağa koyuyordum aslında😄 teşekkür ederim, o senin güzelliğin 🌸 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Hiç fark etmedim 😳😅 rica ederim. ❤️☺️ Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 455 cevap paylaştı. Başak pembe en sevdiğim🙂 1 4 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl :) Yorumla Cooldusunce Koç +1 yıl Niye güldün anlamadim Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Gülmedim "🙂" emojiyi koydum Yorumla Cooldusunce Koç +1 yıl Gülümseme emojisi oluyor iste Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% Akrep +1 yıl iyide biz erkekler ne arıyoz bu soruda 1 3 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Onu size sormalı :) Yorumla Punisher-34 Akrep +1 yıl soruyu erkeklerede açmışssın ama zaten eşcinselliğe bakış açım hiç hoş değil sitede o kişilerden mevcut Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Aga ne diyon 🙄 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% Balık +1 yıl Ah mafya ahh bi yazmadın bana gitti 1 1 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl :) Yorumla
Meltemnuryüz Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Yengeç +1 yıl Şansa bak ya siyah çıktı neyse bundan sonra gotik takılalımm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Vay be bir yaşıma daha girdim 🤭 1 5 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Ne çıktı? 🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir erkek olarak ruj kullanmıyorum ama mesleğim gereği ruj yapıyorum ve buradaki bazı renkler çok güzel hatta ve hatta geçen ay rujlarla ilgili bir makale yazdım inşallah yakın bir zamanda yayına girecek 😊 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Adına sevindim o zaman, hayırlı uğurlu olsun 😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Rica ederim 🙏🏻🙏🏻🙂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayy cırtlak pembe çıktı, hiç sevmem sjds. 1 2 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Sen ruj sürmesende güzelsin 😚❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim 💗🎀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Turuncu mu o ya😃 1 7 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Çok yakışır 😛 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana mı😮 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Evet 🙃💅🏻 🧡🧡🧡🧡 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siyah tercihim olurdu😏 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Iyy erkekleri rujlu hayal edemiyorum 😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende edemiyorum 😃 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl O zaman en iyisimi etmeyelim :) Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% Koç +1 yıl Nude istiyorum hatta glos lilayi sevmedim 2 0 Yorumla
Miray_0003 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% Yengeç +1 yıl Aslan kırmızı olmalıydı bence. Vahşi 💋💥 2 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl İkizler'deki mor'un kaçıncı tonuysa o işte. 2 10 Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Sende mi brütüs sen de mi ikizlersin🙄 ama o renk sana yakışır bence bir dene istersen 😉😌😂 Yorumla XG10AV İkizler +1 yıl Sen de mi İkizlersin? Olur, kullanırım. Ama bana bulman lazım o rengi önce 🙄 Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Parasını ödersen dünyanın öbür ucundan bile getirtiririm😉😌😏😂 Yorumla XG10AV İkizler +1 yıl Parası neyse verildi bil sen, ürünü getir yeter ki. ^^ Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Bak maddi sukıntın varsa aynı renk bende de var. Adresini yazman yeterli 😉😏😂 Yorumla XG10AV İkizler +1 yıl Madem var neden paylaşmıyorsun benimle, bir de kalkıp dünyanın öteki ucundan aldıracak bana :D Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Ne var yani alsan? Hem şimdi alsanda tek ruj aldırmayacaktım ki başka renklerde alıcaktık, ikizlere her renk yakışır tatlım 😌😏😂😂 Yorumla XG10AV İkizler +1 yıl Anlaştık o halde, nerden alıyoruz, hemen adres, link ne varsa alalım. :D Yorumla onlyteenage İkizler +1 yıl Önce adres sonra ibana para yatırma sonra her rengin linkini atarım ben😉😌🤝 Yorumla XG10AV İkizler +1 yıl Olur, adresi uçuruyorum. :D Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% Balık +1 yıl Balık yanlış ya, ben şeftali tonlarını severim 1 0 Yorumla
gonegirl_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% Kova +1 yıl Pembe çıktı benim ama kırmızı olması lazımdı 😂 1 0 Yorumla
GGNNSS Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 58% İkizler +1 yıl İkizler.. ama hic sevmem koyu ruj :D 1 0 Yorumla
nazzww_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 45% Başak +1 yıl başak ama asla öyle bir renk sevmem 🙋🏻♀️ 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. akrepçok bi garip : ) 1 0 Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% Yay +1 yıl Mor rengini severim ama rujda değil jsjsjs 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% Oğlak +1 yıl Oğlak mor galiba ben bordo severim 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 747 cevap paylaştı. Siyah sürmem ben asla 😂 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% Akrep +1 yıl Akrep 🙄 o nasıl ruj rengi ya sşödlxhx 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% Aslan +1 yıl Nude tonlar her zaman tam benlik 1 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% Boğa +1 yıl Ben boğayım ama siyah ruj hiç sürmem 🙄 1 0 Yorumla
fineashell Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% Koç +1 yıl kirmizi 2 3 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Fiziğin çok güzel 🤭❤️ Yorumla fineashell Koç +1 yıl teşekkür ederiim Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% Kova +1 yıl Mat kırmızı nerde 😂 1 8 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Biri çalmış 🙄😂 Yorumla Diyarbakıırlı_21 Kova +1 yıl İnşallah başına bela olur kim çalduysa ne dim 😂 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl 🙄😂🙄😂🙄😂😂😂 Yorumla Diyarbakıırlı_21 Kova +1 yıl Ne oluyor la eror mu geçirdin sen ğülerken 😂😲😂😲 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Sanırım öyle oldu 😳😂😳😂😳😂😳😂😳 Yorumla Diyarbakıırlı_21 Kova +1 yıl Şöyle yap git yuzune su dök çay iç 😂 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Tamam 😀😃😄😁😆😅😂🤣😉🙃🙂😊☺️😌😏😴😪🤤😋😛😝😝🤪🤭😬😑😐😶🤐🤔🤫🤭😒🙄😓😟😥☹️😢🙁😨😕😧😰😧😦😠😮😤🧐🤬🤨🤬😱🤫🧐 Yorumla Diyarbakıırlı_21 Kova +1 yıl Aho kaçtım ben 😂 Yorumla
ysnydn Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 72% Terazi +1 yıl Saney 1 3 Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Aga, şu Türkçe'yi katletmekten bıkmadın mı? Yorumla ysnydn Terazi +1 yıl Ben edebiyatçı olduğum için toplumdan kopmamak adına hâlk diliyle konuşuyorum kuzum yoksa çok pis beyoğlu Türkçesi konuşurum Yorumla MafyaPrenses-_- İkizler +1 yıl Hihihi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İkizler ne öyle koyu mor mu ksksjs
Siyah sjsjs
Yok cano boğa siyah😀
Aslanım ama bu renk bana hiç hitap etmedi ya. Siyah olmak isterdim. d
Sen sürmesende çok güzelsin 🤭❤️
Teşekkür ederim 🖤
Rica ederim ❤️
Endo'nun sık kullandığı renklerden biridir mor😍😍😍 en sevdiğim yakışır.😏😌❤️❤️
😎💜💜💜
Ben terazi burcuyum ama kimle sohbet etsem aslan mısın diye soruyorlardı bugün anladım içimde gizli bir aslan var
Bence YAY ile İKİZLER değişmesi lazım😄😃
Hayır asıl yengeç ya da oğlak ikizlerle değiştirilmeli. O iki burcun rengi daha çok ikizler gibi😌😏😂
Ben yay burcuyum koyudan yanayım😅
Ben ikizlerim her renk benim rengim😉❤️
Bencede cok koyu beğenmedim ahsjsj
Ruj kullanmıyorum ama kadın olarak düşündüğün zaman kırmızı rengi severim
Kesinlikle ikizler evet.. Bordo ve mürdüm arası..
Kırmızı dışında kolay kolay başka bir renk sürmem o ne renk öyle iğrenç
Koçum ve renk hoşuma gitti ama ruj kullanmıyorum. 😅🌸
bit terazi burcunun bu kadar zevksiz olmasının imkanı yok
Turuncu ne yaa🤮 yanlış bu, siyah alıyım lütfen✍️🏻
Hayır ya Balık burcunun renginden alayım :D Boğa bana uymadı
Benimki neden kırmızı ben de siyah istiyorum 🤣🤣🤣
Öyle deme kırmızı seni açacaktır😌😏
@onlyteenage açtıkça sevebilirim 😊
Aslanın rengi ne oluyor, gül kurusu mu? Hiç sevmem
Hayal ettim ve tam senin rengin kesinlikle 😌😂😂
Yay.. Aslan, koç ya da balık olabilirdi. :d
inanamam 😀 yay ; ikizler ve koçta gösterilen olmalı
Teraziyim ama balık ve koçun sürdüğü ruju severim
Ben koçum ve yanlış her zaman koyu renk surerim ikizler ve boga
Her ki ayrı yazılmaz prenses
Tamam 🙂🙄🙂🙄🙂
Aslan jdjdj pembiş çıktı
Tam da bu yaşlarda ne yakışır ama😂😂
Hayır hayır hayır hayırrr
https://hizliresim.com/e1m2pjg
Hhahahha yes yes yeeeesss😉😂😂
No no no no no
😂😂 yakışır aslanıma ssjjsj
Öyle aslan mı olur jdkdjhd
Ya nasıl olacaktı 😏
Dişiaslanlardiyarında olan sensin. Sen söyleyip biz dibleyecez 😏
Başta "dişi" yazıyor, erkek değil. 😏
Kadın ve erkek insansa dişi aslanla erkek aslan da aynı jdjdjd
Benim için değil 😉
Senle tartışmaya giremiyorum hep diyecek bir şeyin oluyoooo jdjdjd
Aslan değil, dişi aslan olduğum içindir 😎
Be muhterem aynı şey değil mi jdjf
Çünkü o bir ikizler burcu kadını 😏😎
Ne burcu bilmiyom ama sağlam argümanları var jdjfjdh
:)
bogayim ve siyah cok dogru zaten en sevdigim renk
O nasıl bir sarı ya hayatta sürmem
Ha sarı olmasa süreceksin yani? 😂
Yani pembe olsaydı sürebilirdim 😅
Hemen alalım sana Trendyoldan 😂
Tabi sonra urfada yaşatmazlar beni :D
🙂😂🙂😂🙂
:D :D
Kahverengi ruj. Hiç sevmem ya.
Ben seni hep merak ediyordum, çok güzelmişsin 🤭❤️
Önceden fotomu kapağa koyuyordum aslında😄 teşekkür ederim, o senin güzelliğin 🌸
Hiç fark etmedim 😳😅 rica ederim. ❤️☺️
Başak pembe en sevdiğim🙂
Niye güldün anlamadim
Gülmedim "🙂" emojiyi koydum
Gülümseme emojisi oluyor iste
iyide biz erkekler ne arıyoz bu soruda
Onu size sormalı :)
soruyu erkeklerede açmışssın ama zaten eşcinselliğe bakış açım hiç hoş değil sitede o kişilerden mevcut
Aga ne diyon 🙄
Ah mafya ahh bi yazmadın bana gitti
Şansa bak ya siyah çıktı neyse bundan sonra gotik takılalımm
Koç burcu kesinlikle benn
Vay be bir yaşıma daha girdim 🤭
Ne çıktı? 🤭
Bir erkek olarak ruj kullanmıyorum ama mesleğim gereği ruj yapıyorum ve buradaki bazı renkler çok güzel hatta ve hatta geçen ay rujlarla ilgili bir makale yazdım inşallah yakın bir zamanda yayına girecek 😊
Adına sevindim o zaman, hayırlı uğurlu olsun 😎
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🙏🏻🙏🏻🙂
Ayy cırtlak pembe çıktı, hiç sevmem sjds.
Sen ruj sürmesende güzelsin 😚❤️
Teşekkür ederim 💗🎀
Turuncu mu o ya😃
Çok yakışır 😛
Bana mı😮
Evet 🙃💅🏻 🧡🧡🧡🧡
Siyah tercihim olurdu😏
Iyy erkekleri rujlu hayal edemiyorum 😑
Bende edemiyorum 😃
O zaman en iyisimi etmeyelim :)
Nude istiyorum hatta glos lilayi sevmedim
Aslan kırmızı olmalıydı bence. Vahşi 💋💥
İkizler'deki mor'un kaçıncı tonuysa o işte.
Sende mi brütüs sen de mi ikizlersin🙄 ama o renk sana yakışır bence bir dene istersen 😉😌😂
Sen de mi İkizlersin? Olur, kullanırım. Ama bana bulman lazım o rengi önce 🙄
Parasını ödersen dünyanın öbür ucundan bile getirtiririm😉😌😏😂
Parası neyse verildi bil sen, ürünü getir yeter ki. ^^
Bak maddi sukıntın varsa aynı renk bende de var. Adresini yazman yeterli 😉😏😂
Madem var neden paylaşmıyorsun benimle, bir de kalkıp dünyanın öteki ucundan aldıracak bana :D
Ne var yani alsan? Hem şimdi alsanda tek ruj aldırmayacaktım ki başka renklerde alıcaktık, ikizlere her renk yakışır tatlım 😌😏😂😂
Anlaştık o halde, nerden alıyoruz, hemen adres, link ne varsa alalım. :D
Önce adres sonra ibana para yatırma sonra her rengin linkini atarım ben😉😌🤝
Olur, adresi uçuruyorum. :D
Balık yanlış ya, ben şeftali tonlarını severim
Kırmızı bana çok yakışıyor
Pembe çıktı benim ama kırmızı olması lazımdı 😂
İkizler.. ama hic sevmem koyu ruj :D
Yay tamamen beni yansıtmış
Hiçbirini sürmem açıkçası
Ooo vişne bayılırım
Yay güzelmiş… 😅
Koç burcum…
başak ama asla öyle bir renk sevmem 🙋🏻♀️
Mor benimde en sevdiğim renk mor
akrep
çok bi garip : )
Mor rengini severim ama rujda değil jsjsjs
Oğlak mor galiba ben bordo severim
Terazi evet tam rengim
Siyah sürmem ben asla 😂
Akrep 🙄 o nasıl ruj rengi ya sşödlxhx
Nude tonlar her zaman tam benlik
Akrep ama hiç benlik değil
Ben boğayım ama siyah ruj hiç sürmem 🙄
Doğrudur bu renk
Ruj rengı olmaz numarası olur
kirmizi
Fiziğin çok güzel 🤭❤️
teşekkür ederiim
Rica ederim.
Oooo bordo renge bayılırım 😍
Mat kırmızı nerde 😂
Biri çalmış 🙄😂
İnşallah başına bela olur kim çalduysa ne dim 😂
🙄😂🙄😂🙄😂😂😂
Ne oluyor la eror mu geçirdin sen ğülerken 😂😲😂😲
Sanırım öyle oldu 😳😂😳😂😳😂😳😂😳
Şöyle yap git yuzune su dök çay iç 😂
Tamam 😀😃😄😁😆😅😂🤣😉🙃🙂😊☺️😌😏😴😪🤤😋😛😝😝🤪🤭😬😑😐😶🤐🤔🤫🤭😒🙄😓😟😥☹️😢🙁😨😕😧😰😧😦😠😮😤🧐🤬🤨🤬😱🤫🧐
Aho kaçtım ben 😂
Saney
Aga, şu Türkçe'yi katletmekten bıkmadın mı?
Ben edebiyatçı olduğum için toplumdan kopmamak adına hâlk diliyle konuşuyorum kuzum yoksa çok pis beyoğlu Türkçesi konuşurum
Hihihi
Sarı ne başka renk mi kalmadı