Herkes korkuttu beni uzak dur diye flortumun burcu kova cıktı. Sadık degildir en basta dengesizdirler diyor kova icin astrolojiyle ilgilenen bi arkadasım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKova burcu sadıktır ben de kova burcuyum severse yalan söylemez ayrılmaz başkasına gözü kaymaz sürekli ilgilenir tatlı dillidir neşelidir ama sevmiyorsa küçük flörtleri olabilir ve ilk başta lovebombing yapabilir karşı tarafın ona aşık olduğunu anladığında da kaçabilir biraz gizemli olmakta fayda var canım
015 Yorumla
Soran+1 yılama sen kadınsın erkekle aynımısınız bilmiyorumki insallah erkek de sadıktır boyle. sevdigini nasıl anlıycam cunku belli etmiyolarmıs. simdilik tatlı dilli esprili ama kısa oz konusan biri bana karsı surekli konudan konuya atlıyor ama lovebombing yapıyor mu bilmiyorum surekli iletisim halinde benle.
Kova+1 yılKova burcu sevgilim olmuştu ama kısa süreliydi aynı burç olduğumuz için pek anlaşamadım çok gururluydu fedakar ve dürüsttü ama bu gururu egoya çevriliyordu ben de egoist kibirli ukala insanları sevmem o yüzden yapamadık ayrıldık zaten bir kaç ay sonra yeni bir sevgili yaptığını gördüm bu biraz da sana olan bağlılığıyla alakalı bir şey kadınları ise aşık olduğunda harika bir insana dönüşüyorlar ama erkekleri biraz egoist olabiliyor dediğim gibi sevdiğini anlamanın yolu seninle konuşurken ilgidir sıcakkanlıdır eğer kısa süreli ayrıldığınızda da aynı sıcaklığı samimiyeti görürsen bil ki seni seviyor bu çocuk
Kova+1 yılBurcum kova yükselenim akrep @tuğçera00
Soran+1 yıl@tuğçera00 ay yapmayın sadık degil mi yani kova
Kova+1 yılHer insan bir değil ben sadık biriyim aklımda biri varken başkasına yazamam konuşamam umut vermiş gibi hissederim hava burcu grubundan olan ikizler ve terazi sadık değil asıl kovalar sadık güven bana
Soran+1 yılben de egoist kaba insan sevmem ama bu nasıl bir egoydu gururdan dolayı bunu anlatabilir mısın yani örnek olarak merak ettim de :/ biz daha flort asamasındayız kısa sureli ayrılık derken ayrılcak bir durum yok zaten. ikizleri ben de hic sevemem yani eli gozu ayrı onuyor. ben terazi burcuyum iyi kibarımdır aslında
Kova+1 yılEgoist derken maçoydu yani baskın olmayı seviyordu benim ona hemen mesaj atmamı istiyordu söylediği şeyleri anında yapmam gerekiyordu kendinde suç bulmuyordu her zaman haklıydı kavga ettiğimizde alttan almazdı ya giderdi ya da geç cevap verirdi gıcık olurdum sürekli bir gerginlik vardı ilişkimizde her an her şey olabiliyordu yürütemedik öyle kısa süreli ayrılık dediğim de bir kaç gün yazmazsın buluşmazsın özletirsin kendini baktın hala sana olan tavırları değişmedi hesap sorup bunaltmadı o zaman seviyordur işte
Soran+1 yılayy onun yukseleni neydi aslan ya da koç falan mı biraz onlar da maço oluyorlar. belki yukselendendir o cunku kovalar cok rahatlarmıs kıskanmazlarmıs bile kıskansalar da belli etmezlermis. :/
Kova+1 yılBüyük ihtimalle yükseleni aslan ya da koçtur çünkü çekilmez bir tipti benim yükselenim akrep hafif kıskancım ve tutkulu biriyim normalde kova özgürlükçü rahat kıskanç olmayan kıskansa bile belli etmeyen bir tiptir bu doğru ama yükselen akrep olunca işler sarpa sarabiliyor ama kova burcu güzel bir burçtur sen de teraziymişsin anlaşırsınız teraziler kavga etmekten çekinen ortamı yumuşatan iyi huylu insanlardır kovayla anlaşacağını düşünüyorum
Soran+1 yılay akrep de fenadır ama kadınları daha iyidir :D evet kavgayı hic sevmem biri etrafımda kavga edince bile ben geriliyorum kotu hissediyorum ordan kacmak istiyorum ama cok alttan alırsam da birseyleri o zaman karsı tarafa bunu cok sivri dille soyluyorum hep ben yapıyorum diye o kotu huyum var :D
Kova+1 yılAkrep yükselen pek sorun çıkarmıyor da güneş burcu akrepse net uzak dur bütün kötü özellikler akrep burcunda toplanmış resmen hiç sevmem ben akrepleri sana şöyle söyleyim güneş burcum kova yükselenim akrep ay burcum da koç hepsinin etkilerini üzerimde hissediyorum özgürlüğü ve samimiliği kovadan tutkuyu ve libidoyu akrepten hırs ve azimi de koçtan almışım resmen 😂 teraziler evet çok sabırlı oluyorlar sonra dayanamayıp pat pat her şeyi söylüyorlar ama yine de kötü bir niyetleri olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılevet bütün özellikleri almışsın ahhaha ama iyi bence ortaya karısık hepsinin iyi yonleri var :D evet kotu niyetimiz yok da o sivri dilim bazen o kadar uzuyor ki sebebi aslında karsımdaki insan oluyor o beni cıgrımdan cıkartmasa benim o kadar sabrımı biraz görse bunlar olmayacak ama inanılmaz konusmaya baslıyorum o sinirim geldiginde sonsuza kadar konusabilirim karsımdaki de yeter allah adını verdim sus diye kacar :D e sen kendine don de bak senin karsında sabır küpünden daha büyük bir sabır kütlesi var kör müsün diye bagırmak istiyorum valla hahaha
Kova+1 yılKız sakin ol 😂 o yüzden hep derim bazı şeyler sıcağı sıcağına söylenmeli sabır sabır nereye kadar
Soran+1 yıltamam simdi sakinim ama yorumu yazarken bi yukseldim exim aklıma geldi o da koc burcuydu neyse o devir kapadı bitti :D benim arkadaslarım da bunu soyluyor ama benim narin bi yapım var ve kimseyi uzmek istemiyorum icime atıyorum sonra parlıyorum birden birikince boyle oluyor :D
En İyi Cevaplar
he adam s1kiyoruz burcumuz kova diye tüh ya neden şubatta doğmusum başka zaman doğsaydım dengeli olurmuşum oysa ki sırf şubatta doğup kova doğduk diye hepimiz aynıyız, mal mısınız oğlum siz ciddi ciddi inanıyor musunuz böyle şeylere
017 Yorumla
Soran+1 yılya dogru ama tutuyor gormuyor musun ben teraziyim birebir uyuyor diger herkesin de uyuyor.
Soran+1 yılkova burcu beyfendi kendinizi anlatır mısınız bana
Oğlak+1 yılilişki konusunda anlatırsam iki tane ilişkim oldu ikisi de toplamda 5 yıl küsür sürdü ikisi de uzun ve dengeli bir ilişkiydi ne kendim ne karşı taraf bir sadakatsizlik göstermedi en sonunda anlaşarak ayrıldık iki ilişkimde kavgasız bitti demek ki tutmuyormuş dimi, ayrıca tutuyor dediğin şeyler zaten toplumda kafanı nereye çevirsen görülen şeyler her 10 ilişkiden 8 tanesi dengesiz toksik ve sadakat içermiyor zaten bunu kovaya değil başka burca uyarla yine tutar, toplumu biraz iyi gözlemleyen biri zaten bir sürü şey hakkında tutacak bilgiler verebilir burçlara özel bir konu değil bu..
Soran+1 yılhayır oyle degil burc özellikleri olarak aslanlar mesela inanılmaz övünüyorlar balıklar cok duygusal, yengeclere gereksiz ve inanılmaz alıngan, akrepler her seyi tutkulu yapar, koclar cok inatcı ve hırslı, ikizler resmen cıvık ayran gonullu, yay cok maceracı ve keyifci, boğalar çok çalışkan mükemmelliyetçi, başaklar çok titiz disiplinli mesafeli, oğlaklar soğuk nevaleler gibi yani bu tarz seyler uyuyor birebir. dikkat et incele biraz insanları.
ilişkilerindeki kişileirn burçları neydi özel değilse sevgili kovacım
Oğlak+1 yılZIRVAAAAAAAAAAAA kuzenim aslan hiçte öyle değil çok pasif karakterli biri annemde balık duygusallıkla alakası yok neyse burçlar kişiliği etkilemez diyorum konuyu kapatıyorum sen inanabilirsin. İlişkilerimde birinin burcu benim gibi kovaydı benden tamamen farklı bir kişilikti diğeri yengeçti.
Soran+1 yılaileden dolayı belki pasif kalmıs olabilir bilmiyorum gormeden diyemem ama demin biri geldi iste yanıma hem kendini ovuyo hem de anlatarak bize kendini ovduruyo aslan burcu, amcam aslan burcu surekli benim gibi soye insan benim gibi boyle bir insan diye ovunuyor, yakın arkadasım aslan surekli yaptıgı guzel seyleri anlatır durur. o dedigim amcamın esi balık dısarıdan duygusuz gozukur ama bir sey anlatınca yakınıysan hemen en ufak bir seyde sulugozdur yengem onun dısında balık arkadaslarım da cok naif ve kırılgan duygusaldırlar yani benim cevremde herkes uyuyor benim inanmamam cok tuhaf olurdu. ay kovayla kova uymazmıs zaten yengecler de her b. ka alınıyorlar cok sulugozler biraz gosteris yapmayı severkler yani kendilerini gosterirler sadıklardır
Soran+1 yılterazi biriyle olmadımı yakın iliskin flort de olabilir?
Soran+1 yılkovalarla iyiymis ben de teraziyim de ondan sordum. sen ilişkide nasıl bir karaktersin
Oğlak+1 yılKavgacı biri değilim alttan almayı bilirim baktım karşı taraf gergin ben daha çok germek yerine sakin kalırım gurur yapmam, baskıcı biri değilim, ilişkide olumsuz giden her şeyi söylerim içimde tutmam sonra birikince daha büyük sorun oluyor çünkü, kendime vakit ayırmayı seviyorum her saat biriyle konuşamam, neredeyse hiç kıskanç biri değilimdir ama büyük hataları asla affetmem anında silerim engelle mengelle bile uğraşmam birde en önemlisi karşı tarafın hayal gücü, dünya görüşü ve kültürel seviyesi kesinlikle benle aynı olmalı, adayları bekliyorum dermişim.
Soran+1 yılhahahahah tabi buradan hoşlanan kızlar varsa eklesinler. sen tam yazılan kova erkegini kendine yorumladın farketmeden bu arada :D aslında karakterini begendim guzel sadece bir iki sey sormak istiyorum. büyük hataları affetmem derken nasıl hatalar? bir de kıskanc olmamak iyi bir sey de kıskanc degilim derken hiç mi kıskanmazsın yoksa biraz kıskansan da belli etmemeye mi çalışırsın sorun cıkmasın diye?
Oğlak+1 yılKıskanç değilim derken ufak tefek kıskançlıklarım olabilir bunları da belirtirim saklamam ama bunlar kısıtlamak ve baskılamak gibi saçma şeylerden ziyade ikimizin arasında olan ufak tefek kıskançlıklar olur, büyük hatadan kastım da bunla bağlantılı zaten sırf karışmıyorum toksik derecede kıskanmayıp baskılamıyorum diye bunu kötüye kullandığını, veya beni değersizleştirdiğini fark ettiğim an silerim
Soran+1 yılUfak tefek kıskanclıklar olabilir normal peki ne gibi seyleri kıskanırsın ne istemezsin?
Aaa nasıl yani kıskanmıyorsun diye ne yapıyordu ki başkasıyla mı görüştü yani
Oğlak+1 yılYok be hiç aldatılmadım ben olursa diye yazdım onu. Ufak tefek kıskançlıktan kastım da bir plan yaparım o gün onun kendi arkadaslarıyla başka bir şey yapacağı tutar ben biraz hevesli biriyimdir üzülebilirim ve doğal olarak bunu kıskanabilirim ama kavgaya dönüştürmem asla.
Soran+1 yılanladımm sanırım kovalar daha cok zamandan dolayı kıskanıyorlar yani sendense baskasına zaman ayırmasını kıskanıyorlar yoksa baske bir erkekle normal konustugunda ya da arkadasıyla bunları cok onemsemiyorlar herhale
Oğlak+1 yılYok başkasına zaman ayırsın bana fark etmez kendi planım olduğu zaman kıskanırım sadece, başka erkekle konusma konusuna gelince orada konu uzar ya çünkü devreye nasıl karakter ve kişilikte bir kızdan hoşlanırım ve sevgili olabilirim konusu dahil olur çoook uzun konular tek bildiğim bütün kovalar aynı değildir şu aşağıda ki kovalar ve onlarla ilgili yapılan görüşlerin hiçbirine uymuyorum neredeyse çok malca buluyoruö
Soran+1 yılha tamam sadece senle planın oldugunda anladım. ama bu da kıskanclık degil ki, senle planı varsa senle olması gerekir oteki turlu saygısızlık oluyor zaten. bu arada dedin ya, nasıl kişilikte bir kızdan hoşlanırım ve sevgili olabilirim konusu o ne demek anlamadım?
Hangi yorumlara uymuyorsun mesela asagıdaki dediklerinden
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
7Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılBunu yaşamadan bilemezsin gadası
03 Yorumla
Soran+1 yılgadası senin kova tanıdıgın var mı erkek
Boğa+1 yılVardır
Soran+1 yılanlat gadası
Evet dolar dolar boşalır milletin ne dediğine çok bakar aklın varsa uzak dur hayatını karartır pislik herifler
01 Yorumla
Soran+1 yılkova sevgilin mi oldu anlatır mısın biraz :( sen ne burcusun
Dengesiz olduğumuzu ilk defa duyuyorum. Sadakat konusunda sen sadıksan o da sadık olur. Değilsen boynuzu yersin ruhun duymaz
012 Yorumla
Soran+1 yılben sadık olurum da erkekleri icin diyorlar bunu sanırım kovaya
Soran+1 yılben teraziyi minnos bir burcum zaten bana dengesizlik ve sadakatsizlik yaparsa bitiririm onu :(
Soran+1 yılay ikizler erkegi benden uzak tursun tovbe hahaha. kovayla da yeni tanıstık bakalım insallah dedigin gibi iyi anlaşırız benim gibi melek birini incitirse artık bir melek olmam :)
Soran+1 yılyok benim tarz olarak da karsımdaki cok soru sorma huyum yoktur hatta eski sevgililerim cok sorup karısmıyorum diye onları sevmedigimi sanıyolardı ama bu guvenle alakalı oldugu icin cok kendimi de onları da yıpratmıyordum yoksa merak etmedigimden degil :D yok canım yok evladım yok bitanem yok yok yok ikizler yaklasmasın bana lütfen ikizleri toplasınlar onlar baska gezegende yasasınlar erkekleri icin diyorum tabi :/
Soran+1 yılbu arada bunaltmak derken nasıl bir bunaltma demek istedin? :D
Soran+1 yılkova ikizlerden iyidir aynı değiller dimi :D yani benzer olmasına bile tahammül edemeyebilirim o ikizler var ya o manyagın teki normal degil onlar sen de kac kurtar kendini benden tavsiye tesekkur edersin bana :)
Soran+1 yılha anladım napıyorsun nediyorsun kimesin diye sorarım spontane ama oyle didiklemem sonucta sevgilisi olarak da ne yaptıgını sormamda bir sakınca yoktur herhalde :D
+1 yılKovayim. Hovardayim özgürlükcuyim. baskiya gelemem ilgisizliği gelemem ayarim kaçtı ise veririm yolu
013 Yorumla
Soran+1 yılbaskı ve ilgisizlik ikisine de gelemiyosun nasıl olucak
Soran+1 yılhovarda derken evlisin ve esini aldatır mısın
Kova+1 yılHerşeyin kararı olacak
Kova+1 yılAldattigimida baskasinile aldatirim
Soran+1 yılterbiyesizzzzz hic begenmedim seni güle güle
Kova+1 yılSeni beğenen kim ki evde kalmış terbiyeli
Soran+1 yılsana ne sana sorduk mu begeniyor musun diye musmula surat
Kova+1 yılSus kiz sarkık memeli kaybol ortadan iş güvensiz gizli ezik şişko a sosyal
Soran+1 yılsen kimsin ki benim muthis fizigime laf ediyosun keltoş şişgo göbeği sarkık sabah aksam tantuni yiyerek bi tarafıma dönmüşsün az ye de begendir birine kendini bari
Kova+1 yılBuradaki Muthisler genellikle sarkık. memeleri altı terleyen selülitten gecilmeyem kalçalar bacaklarda dolu oluyor. Hadi sarkık memeli öteye
Soran+1 yılevet 165 boyuma 57 kilo her gun spora heryerim sarkmıstır jgdfsjgfsjkh hadi yürü kartolos
Kova+1 yılHalen cevap yazıyor evden bakkala gidemeyen sarkık.
Soran+1 yılSusun arkadaşlar, deli konuşuyor. Konuş deli.
- Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılBir terazi erkeği kadar olmasa da kendi çapında kovada pişmanlıktır
08 Yorumla
Soran+1 yılben de teraziyim niye gomdun ki :(
Terazi+1 yılKız bende teraziyim ama erkeğine benim lafım jfhfhfh
Soran+1 yılhaa hjsdgfha ay yarıldım. terazi erkegi flortum de oldu ama ilerlemeden bitti onlarda flortu iliskiye tasıyamama ozelligi var bizimki arada derede kaldıgı icin bende sıkıldım bıraktım :D seninki nasıldı
Terazi+1 yılKız ben nikahı bastırdım şu an evliyiz fhfhfhk evlilikte eglenceliler ama miskin ve tembellikleri devamke fhfhfh
Soran+1 yılneeee hahahah o kadar konusunca ben de yolladın hayatından sandım :D e iyi o kadar da kotu degilmis hala berabersen biz ılımlı insanlarız gerci :D evet biraz tmebel oluyorlar dogru bu hahjgh
Terazi+1 yılŞaka bir yana ne kadar flortozde olsak biliyorsak sevince bizden sadigi yoktur hfhfhf
Terazi+1 yılBiliyorsun dicektim ayy hahah
Soran+1 yılhahah evet iyiyizdir biz :)
Evet maalesef aik insnı değiller. Venüsü de kovaysa kaç derim jsosjs
07 Yorumla
Soran+1 yılayyy yapma ya daha bakmadım o kadar henuz baslangıctayız yeni flortlesiyoruz ilerlerse sorarım ancak :(
Koç+1 yılErkeğin haritasında venüs nasıl bir kadından hoşlandığı ve kadınlardan beklentisi anlamına gelir. Venüs kovaysa kadından çok da bir şey beklemiyor kullan at kafasında yüzeysel ilişkiler yaşıyor anlamına gelir. Etkilenirse sadece Sapyoseksüel'likleri var. Yani ancak zekadan etkileyebilirsin. Entellektüel görünmeye çalış. İlgi duyduğu söylediğinde şaşırtacak bir konuyu yanında konuş. Tavsiyelerim bu kadar.
Soran+1 yılanladım peki o zaman o da kovaysa arkama bakmadan kacarım, tesekkur ederim :) benim venüz terazide bu ne demek oluyor karsıyla ilgili bir seyi etkiler mi
Soran+1 yılvenüs*
Soran+1 yılyok o kadar da degil hahah özgüvenimi tavan yaptırdın :D erkekler ilk basta uzak duruyorlar yani cekinir gibi mi bilmiyorum genelde ben ilk basta mesafeli oluyorum tanımadıgım icin sonra konusmaya baslayınca buzları eritiyoruz karsımdakiyle genelde samimi guzel konusmalarım olur ama ne kadarı etkileniyor ya da bu kova burcu ne kadar etkilendi bilemiyorum genelde o mesaj atıyor bana
Soran+1 yılbu arada dogru asık olmayacaksa niye iliskide olalım diye yorumlarım :)
+1 yılKova erkegi cok aldatir yakalansa bile bi sure durur sonra devam dur durak bilmez hep aldatir
19 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilin miydi bu bir olay var mı bunla ilgili sorsam :/
Balık+1 yılEwet
Soran+1 yılyukselen burcu neydi onun biliyor musun bu arada? ve aile yapısı nasıldı :)
Balık+1 yılKendi yapisi yokdu birak aile yapisini 😅
Soran+1 yılhashdjajdfsdfkshdfkhsdkfhjsdgfjsdgfj sorun ondan kaynaklanmıs o zaman
Balık+1 yılYani amann. boş ver
Soran+1 yılben biraz konusup bakıcam yanlısını gorursem de arkadasız derim ben bir sey hissetmiyorum derim
Balık+1 yılEmn ol gorursun yanlisida
Soran+1 yılyaa :/ baskaları anlasırsınız dedi ama ben teraziyim bu ikisi anlasırmıs :(
+1 yılKova burcu adamın dibidir
17 Yorumla
Soran+1 yılsadık degilmis uydurma
Akrep+1 yılKim uyduruyor?
Soran+1 yılSen adamın dibi dedin
Akrep+1 yılEvet öyleler zaten
Soran+1 yılKanıtla!
Akrep+1 yılKova borcu tanıdıklarım var çok iyiler; efendi, dürüst, anlayışlılar.
Soran+1 yılböyleyse iyidir. efendi erkek çok severim ama şüpheciyim ben hemen güvenemiyorum. sadakat konusunda kovaya guvenme diyorlar bu ne kadar dogru
+1 yılKovanın gözü dışarıda olur
112 Yorumla
Soran+1 yılallah onu bildigigibi yapsın
Oğlak+1 yılHanımefendi, bahsettiğiniz kişinin yükselen burcunu biliyor musunuz? Yükselen burç da büyük etken.
Soran+1 yılyok bilmiyorum ama ogrencem kısa zamanda
Soran+1 yılne olsa iyi olur yukseleni
Oğlak+1 yılDoğum saatini bilmiyorsa öğrenemezsiniz. Yengeç erkekleri ilişkide daha sadık olarak bilinir diğerlerine nazaran.
Soran+1 yılay ben yengecle anlasamadım degisik egoist insanlar onlar :(
Oğlak+1 yılO zaman kovaya şana verin… Belli olmaz bu işler🙂
Soran+1 yılinşallah sadıktır yani korkuttular beni ben terazi burcuyum kibar bi insanım terazşye biraz dengesiz derler ama ben dengeliyimdir umarım o da öyledir :)
Oğlak+1 yılAaa teraziler melek gibidir. Pozitif insanları çok severim. O zaman iş değişti biraz🙂 ikinizin de elementi hava, uyum yakalarsınız.
Soran+1 yılaaa tesekkur ederim, o zaman cok iyi :) dengesizlik yapmaz umarım bana ve sadık olur cunku bu ikisi icin kovaların adı cıkmıs :/
Oğlak+1 yılRica ederim. Mutluluklar 💜✨
Soran+1 yıltesekkurler :) :)
+1 yılNe ettik size nedir bu ön yargılarınız :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSen söyle ne yaptınız karakter özelliklerin neler😂
+1 yılEvet kovalara öyle denilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin tanıdıgın var mı erkek hiç
+1 yılYıl olmus 2023 hala burclara inanan var
01 Yorumla
Soran+1 yılÇÜNKÜ DOĞRU :)
+1 yılKOVA çok alındım valla
016 Yorumla
Soran+1 yılneden
Kova+1 yılBende kovayım sadece özgürlükcü bir yapımız var Sevgimizi fazla belli etmeyiz okadar
Soran+1 yılkarın var mesela aran bozuldu diye aldatırmısın
Soran+1 yılsadık degilmis
Soran+1 yıldogru umu
Kova+1 yılgidip çevremle kimseye anlatmam burada evlenmeyin diye yazıyorum çünkü kimse kimseyi tanımıyor tertleşme açısından ama çevremden kimseye anlatmam
Kova+1 yılEşimle anlaşamıyorum ama boşanmıyorum 2 tane çoçuğum var bana göre sadık biriyim
Soran+1 yılanlaşmadıgın halde etrafa belli etmiyosun dogrumu anladım iyi gibi davranıyosun
Soran+1 yıloda senle aynı dusuncedemi ve hic aldatmadın mı ayrı gibi olmanıza ragmen
Kova+1 yılAynen sen kimsenin dediğine bakmamalısın bence. herkes aynı olacak değil Ona göre bakarsan her burcunda iyisi ve kötüsü var. Genel konuşursak burçlar bahane kişi ailesine göre şekillenir. İyi günler dilerim
Soran+1 yılailesi duzgunse kendide sadıkmıdır o zaman?
Kova+1 yılGenelde aile yapısına bağlıdır ama kesin değildir
Soran+1 yılnasıl anlarız bunu :)
Kova+1 yılhayat görüşünü sorgulayabilirisin hayattan beklentileri ve hayattaki çizgilerini sorabilirsin
Soran+1 yıltamam tesekkurler :)
Kova+1 yılrica ederim :)
+1 yılLan erkekler sadık falan olmaz, gec.
01 Yorumla
Soran+1 yılboğalar oluyor
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
024 Yorumla
Soran+1 yıldetay verirmisnn
Aslan+1 yılDengeleri yoktur pek ayarları bozuktur terazi burcu değilsen uğraşma derim
Aslan+1 yılBir ikizler bir bu burç dengeyi sıradayız kaydirir
Soran+1 yılterazi burcuyum ben ama yine de dengesizse kotu
Soran+1 yılniye ayarı bozuk naparlar mesela
Aslan+1 yılAnyaya Konya derler sen sinema dersin o tiyatro der sen süt içelim dersin o aslan sütü içmeye kalkar zıt karakterle anlaşması zordur
Soran+1 yılalla alla senin tanıdıgın mı var iliskide nasıl olur delirmem dimi
Aslan+1 yılDelirirsin çıldırırsın tımarhaneye olursun benden demesi ha karakteri öyle olmayabilir her şey burç değildir
Soran+1 yılyani simdi konusyorum yeni flort benle ilgilendigini hisseidyorum esprili biri ilgisiz durmuyor soruyor benle ilgili seyleri normalde ilgisiz diyolarya. ama dengesiz mi onu bilmiyorum daha
Aslan+1 yılOnu öğrenmek için daha fazla flortunle iletişime gecmen lazim konuşmaya devam etmelisin
Soran+1 yıltamam devam ediyim ben yine kendi ailesinden bahsediyo bazen esprili seyler soyluyo komik olmaya mı calisiyo yoksa zaten oyle mi bilmiyorum daha yeni tanıyorum iyi birine benziyor ama sadık olması en onemli seylerden biri sadık degil diyorlar bu burca
Aslan+1 yılBurçla sadakat ölçülmez
Espri tek başına yeterli olmaz. Hayat her zaman güldürmek ama size karşı ilgisi alakası romantizmi varsa ve sadece size değil çevresine davranışları üslubu da tatlı ise devam edin
Soran+1 yılaa evet önemli bu diğer insanlara tavırlarına bakmam lazım. hep esprili değil de olayları eglenceli yonunden alıyor gibi daha cok öyle bir hali var. romantik mi onu daha cok bilmiyorum ama iyi ve glenceli biri olmaya calısıyor gibi duruyor
Aslan+1 yılDavranışlarını gozetle bakalım yamuk bir davranışı olursa görürsün zaten
Soran+1 yılmesela sadık olmadıgını nasıl anlayabilirim bir erkek olarak bana önerebileceğin bir sey var mı ben birini sevince safa baglıyorum biraz goremeyebiliyorum kendim gibi sanıyorum karsımdakini
Aslan+1 yılSana olan ilgisi azalır, çok fazla tartışma yaşarsınız, seni suçlamaya başlayabilir suçun yoksa bile, sürekli arkadaşlarıyla görüştüğünü söyler ama başka kızla gorusuyrodur kısaca ilk basta davrandığı gibi davranmaya başlar
Soran+1 yılanladım ama bazen bu dediklerin olmadan da olabiliyor bazı iliskilerde hala cok yakın hatta daha yakın davranıyorlarmıs anlamasınlar diye aman kimsenin basına gelmez insallah boyle bir sey
Aslan+1 yılOlduğu zaman anında şutla kafaya da takma
Soran+1 yılEvet tabi öyle yaparım da işte geçen ayrılan zamana yazık oluyor🤷♀️
Aslan+1 yılOrası da cabası
Soran+1 yılaynen :)
Aslan+1 yılAllah yardımcın olsun 👍
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah iyi kişilerle karşılaşırız
Aslan+1 yılİnşallah
+1 yılBurçlara inanmıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılsen soğuk ya da mesafeli bir karakter misinzdir yoksa sıcak ve dinamik mi?
Oğlak+1 yılSoğuk ve mesafeli
Soran+1 yılişte tam oğlaksın
Oğlak+1 yılHayır ikizler burcuyum
Soran+1 yılimkansız
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?