• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Kova erkekleri sizlere sesleniyorum?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Kova erkeği aşık olduğunda ya da hoşlandığında o kişiye nasıl davranır?

Kova erkekleri sizlere sesleniyorum?
Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _moon_light
    _moon_light Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    Boğa
    +1 yıl

Cool takılır onlar genelde belli etmezler. Ama bazen hiç ummadığın bir anda belki bir tartışmanın ortasında duygularını açığa çıkarıverirler. Tabi bunu da istemsiz yaparlar. Ben kovanın bir çok özelliğini taşıyan biri üzerinden bu kanıya vardım. Genel itibariyle değişebilir.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet duygusuz derler soğuk karakterlermiş. Ummadık zamanda duygularını belli etme durumunu ilk kez duydum neden boyleler :D Sevgiliniz mi kova sizin de. ben daha yeni biriyle tanıştım konuşuyoruz arkadaşça ama bir ilgi var farkediyorum bunu eğer bir sey olursa nasıl davranırlar merak ettim

Yorumla
    • _moon_light
      _moon_light
      Boğa
      +1 yıl

Yok eskiden sevgiliydik. İlgiyi çok seviyordu, tartışmalar onun sinirini çok bozuyordu ama tek hamlede tartışmaya nokta koyabilirsin ani bir hareketle ya da sevgi sözcüğüyle. Buna bayılırdı. Serserilik var biraz kodlarında ve zeka odaklılar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl ani bir hareketle nokta koyabilirim anlayamadım onu ben genelde tartışırken gergin oluyorum :/ ay yine mi serseriyi buldum ben başak burcuyum nasıl anlaşırız bilmiyorum

Yorumla
    • _moon_light
      _moon_light
      Boğa
      +1 yıl

Ayy kova başak çok zor. Şöyle tartışma konusunda suçlu taraf genelde ben oluyordum hal böyle olunca onu sakinleştirmek de bana düşüyordu. Aniden bir sevgi sözcüğü ya da bir öpücük onu fabrika ayarlarına döndürüyordu böylece çabucak sorun çözülüyordu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ay hadi ya neden zor yukselenim terazi bu arada :/ bunu ogrendigim iyi oldu eger bir gun olursa uygularım artık hahaha. biz su an arkadasca konusuyoruz 1 aydır ama her gun mesaj atıyor gunumu soruyor kendi hakkında bahsediyor esprili biri biraz da o yuzden sohbeti hosuma gitti konusuyorum bakalım ne olur allah bilir

Yorumla
    • _moon_light
      _moon_light
      Boğa
      +1 yıl

Yani başakları da biliyorum çok zıtlık var. Başak kadınların ruhu serseri değil daha tutucu ve sabitler. Kovalar biraz uçuk oluyo o açıdan uyumsuz olacağını düşünüyorum ama tabi genellemek olmaz yaşayıp deneyimle belki de tam tersi olur. Zaten o kafaya koyduysa asla pes etmeyecektir muhtemelen. Eğer senden gerçekten hoşlandıysa sonuna kadar ilgili davranır :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ben naif bir insanım yükselenim de terazi ikisi de nazik bir burc. Arkadaşlarım beni tek kelimeyle tarif ederlerse kibar derler herhalde. Kovayla heba olmam dimi :D
      Yani şöyle ki biz tanıştığımızda onun işyerinde babasıyla sohbet ettik 1 saat civarı böyle samimi bir ortam oldu babası da beni sevdi gibi hissettim. iş için yardımlaşırız diye telefonlarımızı aldık. Whatsappta iş için konuştuk sonra günlük konuşmaya döndü işte nasılsın neyapıyorsun daha sonraları kendi hobilerinden bahsetti sen de sever misin iste senin hobilerin neler falan, kendi arkadaslarıyla selfie çekmiş bir aktivitede onu attı fotosunu durduk yere sonra benle ilgili işte tuttugum takımı haftasonu ne yaptıgımı soruyor arkadaslarımlayım dedim mesela neler yaptınız diye sordu yani bilemedim ilgileniyor mu yoksa sıradan bir konusma mı. Ben de normal konuşuyorum zaten arkadaşça. Babamla babası da tanışıyorlar belki ondan samimi hissetti arkadaşça mı yazıyor diye düşündüm bir taraftan da sence ne düşünüyorsun :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• antisehirli
    antisehirli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    Koç
    +1 yıl

Kova erkeği sevgisini net belli etmez. Çok zor aşık olur. İlişkiniz yeniyse ya da sizinle ilgileniyorsa henüz tam olarak seviyor diyemezsin. Fazla usteleme net ve güven verici tavırlarla devam et

0
    62 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok şu anda bana karşı bir şey hissedip hissetmediğini bilmiyorum sadece bir ilgi var ben bunu anlamaya çalışıyorum. Şu an arkadaşça konuşuyoruz ama kovalar için soğuk duygusuz derler ya fikir edinmek istedim burçlara da inanıyorum karakter özellikleri açısından eğer ilerde bir durum olursa bilmek istedim. Eğer böyle bir durum olursa nasıl davranır

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Genel olarak kova burcu umursamaz takılır ama ilgisi varsa boş değildir. Fazla ısrarcı sıkacak derecede ilgili davranma. Mantıksal ve net davranmani tavsiye ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım. Ben zaten bir şey hissetmiyorum bir kez gördüm işyerinde babasıyla birlikteydi ikisiyle de aynı anda tanıştım samimi bir ortam oluştu orada 1 saat falan konuştuk. İşle ilgili yardımlaşmak için numaralarımızı aldık sonra whatsappta işle ilgili mevzudan sonra o konuşmayı günlük konuşmaya çevirdi. İşte bu şekilde onun ilgisinden dolayı konuşmaya başladık ben de sohbetini sevdim 1 aydır her gün mesaj atıyor ara ara konuşuyoruz gün içinde. Günümün nasıl geçtiğini falan soruyor. merak ettim internette kova için soğuk uzak durur belli etmez derler ya acaba arkadasca mı diye dusundum

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

İlginin boyutu değişebilir. Fazla sabırlı bir burç değil kova. İki üç ay içinde netleşir genel olarak.
      O zamana kadar aynen devam.
      Umarım ilgisi farklı amaç içermez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl değişebilir? aynen devam şimdilik konuşuyorum sadece whatsapptan. nasıl bir amaç içerebilir farklı olarak anlamadım

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Gündelik konuşmadan uzak seni tanımaya yönelik bir muhabbeti varsa bu iyi bir şey.
      Bazen sana dolaylı konular üzerinden gönderme yapabilir detaycı bir zekası vardır dikkat etmelisin.
      Farklı amaç dediğim ise kova burcu özgür ruhlu ama kıskanç bir yapıdadir. Seninle sadece eğlencesine takılmak istiyorda olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ha anladım. Yani şöyle biz konuştuğumuzda onun işyerinde babası da beni sevdi gibi hissettim. Whatsappta mesajlasırken de kendi hobilerinden bahsetti sen de sever misin iste senin hobilerin neler diye falan sordu kendi arkadaslarıyla selfie yapmıs bir aktivitede onu attı fotosunu durduk yere sonra benle ilgili işte tuttugum takımı haftasonu ne yaptıgımı soruyor arkadaslarımlayım dedim mesela neler yaptınız diye sordu yani bilemedim ilgileniyor mu yoksa sıradan bir konusma mı. Ben de normal konuşuyorum zaten arkadaşça. Babamla babası da tanışıyorlar belki ondan samimi hissetti arkadaşça mı yazıyor diye düşündüm bir taraftan da sence ne düşünüyorsun

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Potansiyel aşk havası var gibi.
      Mantık açısından bakarsan babalar tanışıyor yani aile yapıları hemen hemen denk. E sende ilgisiz değilsin gibi yani soğuk değilsin. İleriye dönük olarak güzel şeyler olabilir. Sen çizgini bozma bakalım neler olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani bir hoşlantı var diyorsun. Ben de sohbetini sevdim açıkcası ama simdilik bu kadar ilerde ne olur bilemiyorum. Evet babası babamı da cok seviyormus babam da onu seviyormus aralarında saygılı bi iletişim varmış ondan bahsetti babası. ama tabi bu cok onemli degil yani bu hisleri etkilemez ben kişisel olarak onun amacını anlamaya calısmıstım ben cizgimi bozmuyorum arkadasca davranıyorum benim de karakter olarak mesafeli bi tavrım var zaten :)

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Burçlara göre çok fazla yorum yükleme yinede. Genel özellikler tutsa da değişkenlik gösteriyor. Sohbetinizin devamında mutluluklar dilerim 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim :) ben biraz burcların karakterlere etkisi oldugunu dusunuyorum ondan dolayı boyle soruyorum :D ilişkide duygusuz olurlar ve sadık olmazlar diye duydum bu kafamı karıştırdı ne kadar doğrudur bu

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Kovalar mantıkcidir genelde. Duygulari bastırmakta iyidirler yani. Umursamaz olmaları da bu yüzden. Sevebilirse gerçekten sadık olur.
      O seviyeye ulaşırsanız hiç korkmadan sarıl ona

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben de başak burcuyum en mantıkcı burc basak sanardım aslında. acaba benzer miyiz bilmiyorum yoksa o daha mı duygusuz :D ben zaten mesafeli bir insanım bana benden daha mesafeli biri olursa iş görüşmesi muhabbeti gibi olur sonumuz hahahah. mehmet ali erbil kova burcuymus nasıl sadık bu adam anlamadım :D severse sadık olur diyorsun gerci onu nasıl anlarım ki gercekten sevip sevmedigini sonucta duygu belli etmiyorlar ya

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Kova burcu zor baglanir ama tam bağlanır.. hal ve hareketleri de bunu belli eder kısa zamanda..
      Yani sana karşı bir yanlisi olacağını sanmam ki babalariniz tanışıyor ve saygı duyulan bir muhabbetleri var.
      Böyle olunca da sana saygısızlık yapmaz diye düşünüyorum.
      İlişkiniz de mantık çerçevesinde yürür. Artık ateş bacayı sararsa da 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Konuşmamız iyi yani eğlenceli birine benziyor da Zor baglanır diyorsun işte zorsa nasıl olcak bir de ben hiç öyle şu kişiye kendimi bağlıyım diyen tiplerden değilim kendime göre yaşıyorum yani😂 bu arada ben başak burcuyum yükselenim de terazi

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Burçlara çok takılma. Terazi anlayışlı sevecen iyi niyetli bir yapıda
      Başak burcu da çok titiz detaycı tutucu ve tutumlu ama kovaya ters değil bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ılımlı uzlaşmacı bir tarafım var ama sürekli böyle kendimden verdigimde hep alttan aldığımda bana sinir basıyor karşındakinden görmeyince hislerimi etkiliyor. Kovanın başak gibi planlı bir yapısı yokmuş sanırım daha spontane yazıyor. Umarım ters değildir dediğin gibi ☺️

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Maksimum iki ay içinde net niyeti ortaya çıkar 😊 fazla dayanamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakalım sadece mesajlaşıyoruz belki de arkadaşçadır bilmiyorum ama olursa 2 ay içinde belli eder diyorsun o zaman da ben anlayabilirim inşallah çok belirsiz bir şekilde göstermeye çalışırsa duygusuzlıgundan ötürü anlamazsam komik olur😂

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Merak etme güveni ilgisi devam ederse net bir şekilde belli eder zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim😇 bu arada sen kova mısın koç musun onu anlamadım bir de bir erkek olarak sen bu tavırları arkadaşça mi yorumlarsın yoksa bir hoşlantı var mı

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Ben kovayim.
      Şu an arkadaşça görünüyor ama bu tanıma konuşma istekleri karşı taraftan geliyorsa bir iliği de var yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aa tamam güzel o zaman yukarıda koç simgesi var da yanlış burcu yorumluyo olmayalım diye dedim hahaha😂 evet arkadaşça olabilir bence de çünkü bir kere gördü beni sadece o kadar. Mesaj hep ondan geliyor ben sadece devam ettiriyorum konu kapanınca tekrar mesaj atıyor hatta bir mesaja birkaç saat cevap atmayınca meşgul oluyorum bazen telefona bakamıyorum o zaman bir mesaj daha atıyor ya o konuyla ilgili bir sey ya da iste nasıl geciyor gunun diye vs

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Ona gündelik olayları dolaylı olarak sor. Görüşlerini daha net anlarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben genelde sormadan o soyluyor bir şeyler ama gündelikte o bana günümü sordu sonra ben ona sorduğumda bir konu girdi araya cevaplamadı ben de tekrar sormadım konu bitince kendiliginden anlatmaya basladı ben de böyle böyle yaptım diye. Bu arada senin dediğin nasıl dolaylı derken🙄

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Yani ortaya gündemde ki bir konuyu at ve bırak yorumlasin görüşlerini anlarsın zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım tamam ben genelde direkt sorarım aslında ama kovalar sevmiyor demek ki öylesini tamam bu da aklımda bulunsun😄 gerci ne soracağımı bilmiyorum daha sonraları sorarım artık aklıma gelirse bir şeyler 😂

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Hadi bakalım gazan mübarek olsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

☺️ teşekkür ederim. Belki eğer burada olursan sonra yine yazarım bir şeyler sormak için müsait olursan😇

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Şimdilik buradayım 😊 nasip olursa artık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen olursa bakalım😊 bu arada kovalar kıskanç değiller değil mi rahat insanlar

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Aksine. Sakın bu hataya düşme. Umursamaz gibi görünsede kiskanctir. Kıskançlığını belli etmeden senden soğur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aaa ama hava burcu cok kıskanmaz ki. Sen daha iyi bilirsin gerci bir kova olarak. Erkeklerin neleri kıskandığı da belli olmuyor bazen normal bir durumu kıskanıp, kıskanılması gereken bir şeyi kıskanmayabiliyorlar🤷‍♀️ Neleri kıskanırlar peki

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Kendisine ait olduğuherseyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Daha doğrusu hangi durumda kıskanırlar örnek verir misin mesela

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

İlgini üzerinden cekecek herseyi kiskanir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yani ilgi hep onda olacak ilgi onda olmayınca mı kıskanıyor

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Yani ondan başkasıyla gereğinden fazla kurduğun samimiyeti kıskanır mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

arkadas olsa bile mi bu kişi normal arkadasım?

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Evet. Normal arkadaşınsa normal bir ilgi gösterirsin. Mesela arkadaşınla biraz fazla zaman gecirsen onu bile kiskanir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aa sasırdım hani özgür bırakırlardı kovalar? :/ normal kız arkadaslarımla fazla vakit gecirmemi de kıskanır mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öyle bi film vardı cocuk kızın arkadasını öldürüyodu fazla vakit geciriyorlar diye tovbe ya

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Bak burada ince bir çizgi var ama
      Yani kendisinden fazla değer verirsen diyorm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anladım tamam ama diger taraftan kovalar da arkadaslarına cok onem veren insanlar

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Evet ama eşlerine daha çok vakit ayırirlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne eşi daha sevgili olmadık dur daha hahaha sevgili ve flortten yola cıkarak konusalım once o yuzden ilk sevgilisine mi arkadaslarına mı oncelik verir

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Sevgilisi biraz daha önce gelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aa şaşırdım buna da nedense hep arkadaslarını onde tutarlar sanıyordum sevindim buna :D

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Benim için öyle 😊 kovalarin tek sorunu sevdiğini çok belli etmeyip kuyruğu dik tutmaları ve güvenememe sorunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ama ben belli edersem o da belli etmeye baslar belki? ilerisi icin dedim simdi degil tabi de haha
      bu arada güven sorunu mu var

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Kusura bakma bildirimler karışınca geç yaziyorum.
      Evet kova burcu şüphecidir hep

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok sorun degil :)
      bu arada ben de cok supheciyim eyvah her seyden suphelenirim :D

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

O zaman birbirinizi kovalayıp durursunuz😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya siz rahat insanlar degil misiniz bu neyin suphesi :D

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Hiç bir şey göründüğü gibi değil 😂 rahatlık ayrı bir konu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kova dedik umursamaz dedik bu dediklerinden sonra birazdan maço çıkacak diye korkuyorum :D ama konuşmalarından cok kıskanacak biri gibi durmuyorum bu arada yası 35 bu kisinin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

durmuyor*

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Bildirimler karıştı yine 😊
      Yaşı 35 se daha ağırbaşlıdir ama seninle konuşurken heycanli ergenler gibiyse bu iyi birseu 😊

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Kıskançlığını sana açık belli etmez zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haha hoş geldin ben de sıkıldın sorularımdan sandım😂 aslında ağırbaşlı gibi ama esprili de daha dogrusu olaylara komik tarafından bakıp esprili konuşuyor ailesiyle ilgili de birşeyler anlatıyor denk gelince arada yine esprili şekilde yapıyor genelde Ben zaten çok kıskanmayı da kıskandırılmayı da sevmem o konuda anlaşırız bence😬

Yorumla
    • antisehirli
      antisehirli
      Koç
      +1 yıl

Sorulardan sıkılmadim diger bildirimlere karışıyor fark etmiyorum direkt yaz diyecegim ama.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dur mesaj atıyım bence

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

3

Cevap

• agresifpanda69626
    agresifpanda69626 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    Kova
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı.

Kova erkeği olarak cevap vereyim, kişiye göre değişir

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl yani her burcun bir tavrı vardır ben onu merak ettim karakter de ayrı

Yorumla
    • agresifpanda69626
      agresifpanda69626
      Kova
      +1 yıl

Yok öyle bisey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen kendine gore yanıtlasan peki bir kova beyefendisi olarak :(

Yorumla
    • agresifpanda69626
      agresifpanda69626
      Kova
      +1 yıl

Güldürüp eğlendirmeye, iyi hissettirmeye çalışırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

anladım peki arkadaşça mı olursun yoksa adım atar mısın ya da karsıdan mı beklersin

Yorumla
    • agresifpanda69626
      agresifpanda69626
      Kova
      +1 yıl

Tüm kozlarımı burada mı oynayayım ya😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

oyna ne olucak sanki yardımseverlik yapmış olursun :)

Yorumla
    • agresifpanda69626
      agresifpanda69626
      Kova
      +1 yıl

Kovalar yardım sevmez😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hem soğuk hem duygusuz hem gıcık hem ketum hem sinsi hem zampara hem de yardım etmeyen bir burçmuş seni hiç sevmedim!

Yorumla
    • agresifpanda69626
      agresifpanda69626
      Kova
      +1 yıl

Ben sana anlatmam demedim, burada yani yorumda anlatmam dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

nasıl yani özelden mi mesaj atıyım o zaman :/

Yorumla
    • agresifpanda69626
      agresifpanda69626
      Kova
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • TipSizAdam06
    TipSizAdam06 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    Başak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 403 cevap paylaştı.

kova gibi geleni alır :)

0
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

o ne demek oluyor :D

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      Başak
      +1 yıl

gönlü geniş olur geleni gideni sever:))))))))))))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aaa terbiyesiz ben başak burcuyum gelemem öyle şeylere

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      Başak
      +1 yıl

ahahahah :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kovayı başlarına geçirir giderim bunu da buraya yazıyorum

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      Başak
      +1 yıl

tamam abla sakin gaza geldi:)))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aklını başına topla her geleni kovaya alma yoksa seni bulurum ve kovadaki her seyi yere dokerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

na buraya yazdım

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      Başak
      +1 yıl

kime diyo bu kafasımı güzel:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sana diyorum her geleni alıyorsun ya kovaya :/

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      Başak
      +1 yıl

ya sen kovamısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kova snesin ben mantıklı ve titiz başak burcuyum

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      Başak
      +1 yıl

ben kova değilimki:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

e senin burada ne isin var nereden düştün buralara kusura bakma senin de günahını aldık

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      Başak
      +1 yıl

:))) biri kahveme ilaç attı sonrası malüm:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kova atmıştır kesin

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      Başak
      +1 yıl

:) olabilir

Yorumla
  • hfhvjghhg
    hfhvjghhg Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    Koç
    +1 yıl

Seslen

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hoş geldiniz öncelikle, sorumu yanıtlarsanız sevinirim saygılar

Yorumla
    • hfhvjghhg
      hfhvjghhg
      Koç
      +1 yıl

Tabiki de 😊

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Kova erkekleri sizlere sesleniyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Koç burcu erkekleri size sesleniyorum? 4 cevap verildi
Kova erkekleri lütfen bir gelin? 4 cevap verildi
Kova erkekleri burayaaa? 6 cevap verildi
Erkekler, Kova burcu olanlar burada mı? 3 cevap verildi
Aslan burcu erkekleri girin bana aslan burcu erkekleri? 9 cevap verildi
Aslan burc erkekler toplanin bi şey sorcam? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨