Kova erkeği aşık olduğunda ya da hoşlandığında o kişiye nasıl davranır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCool takılır onlar genelde belli etmezler. Ama bazen hiç ummadığın bir anda belki bir tartışmanın ortasında duygularını açığa çıkarıverirler. Tabi bunu da istemsiz yaparlar. Ben kovanın bir çok özelliğini taşıyan biri üzerinden bu kanıya vardım. Genel itibariyle değişebilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet duygusuz derler soğuk karakterlermiş. Ummadık zamanda duygularını belli etme durumunu ilk kez duydum neden boyleler :D Sevgiliniz mi kova sizin de. ben daha yeni biriyle tanıştım konuşuyoruz arkadaşça ama bir ilgi var farkediyorum bunu eğer bir sey olursa nasıl davranırlar merak ettim
Boğa+1 yılYok eskiden sevgiliydik. İlgiyi çok seviyordu, tartışmalar onun sinirini çok bozuyordu ama tek hamlede tartışmaya nokta koyabilirsin ani bir hareketle ya da sevgi sözcüğüyle. Buna bayılırdı. Serserilik var biraz kodlarında ve zeka odaklılar.
Soran+1 yılNasıl ani bir hareketle nokta koyabilirim anlayamadım onu ben genelde tartışırken gergin oluyorum :/ ay yine mi serseriyi buldum ben başak burcuyum nasıl anlaşırız bilmiyorum
Boğa+1 yılAyy kova başak çok zor. Şöyle tartışma konusunda suçlu taraf genelde ben oluyordum hal böyle olunca onu sakinleştirmek de bana düşüyordu. Aniden bir sevgi sözcüğü ya da bir öpücük onu fabrika ayarlarına döndürüyordu böylece çabucak sorun çözülüyordu.
Soran+1 yılay hadi ya neden zor yukselenim terazi bu arada :/ bunu ogrendigim iyi oldu eger bir gun olursa uygularım artık hahaha. biz su an arkadasca konusuyoruz 1 aydır ama her gun mesaj atıyor gunumu soruyor kendi hakkında bahsediyor esprili biri biraz da o yuzden sohbeti hosuma gitti konusuyorum bakalım ne olur allah bilir
Boğa+1 yılYani başakları da biliyorum çok zıtlık var. Başak kadınların ruhu serseri değil daha tutucu ve sabitler. Kovalar biraz uçuk oluyo o açıdan uyumsuz olacağını düşünüyorum ama tabi genellemek olmaz yaşayıp deneyimle belki de tam tersi olur. Zaten o kafaya koyduysa asla pes etmeyecektir muhtemelen. Eğer senden gerçekten hoşlandıysa sonuna kadar ilgili davranır :))
Soran+1 yılEvet ben naif bir insanım yükselenim de terazi ikisi de nazik bir burc. Arkadaşlarım beni tek kelimeyle tarif ederlerse kibar derler herhalde. Kovayla heba olmam dimi :D
Yani şöyle ki biz tanıştığımızda onun işyerinde babasıyla sohbet ettik 1 saat civarı böyle samimi bir ortam oldu babası da beni sevdi gibi hissettim. iş için yardımlaşırız diye telefonlarımızı aldık. Whatsappta iş için konuştuk sonra günlük konuşmaya döndü işte nasılsın neyapıyorsun daha sonraları kendi hobilerinden bahsetti sen de sever misin iste senin hobilerin neler falan, kendi arkadaslarıyla selfie çekmiş bir aktivitede onu attı fotosunu durduk yere sonra benle ilgili işte tuttugum takımı haftasonu ne yaptıgımı soruyor arkadaslarımlayım dedim mesela neler yaptınız diye sordu yani bilemedim ilgileniyor mu yoksa sıradan bir konusma mı. Ben de normal konuşuyorum zaten arkadaşça. Babamla babası da tanışıyorlar belki ondan samimi hissetti arkadaşça mı yazıyor diye düşündüm bir taraftan da sence ne düşünüyorsun :)
En İyi Cevaplar
+1 yılKova erkeği sevgisini net belli etmez. Çok zor aşık olur. İlişkiniz yeniyse ya da sizinle ilgileniyorsa henüz tam olarak seviyor diyemezsin. Fazla usteleme net ve güven verici tavırlarla devam et
062 Yorumla
Soran+1 yılYok şu anda bana karşı bir şey hissedip hissetmediğini bilmiyorum sadece bir ilgi var ben bunu anlamaya çalışıyorum. Şu an arkadaşça konuşuyoruz ama kovalar için soğuk duygusuz derler ya fikir edinmek istedim burçlara da inanıyorum karakter özellikleri açısından eğer ilerde bir durum olursa bilmek istedim. Eğer böyle bir durum olursa nasıl davranır
Koç+1 yılGenel olarak kova burcu umursamaz takılır ama ilgisi varsa boş değildir. Fazla ısrarcı sıkacak derecede ilgili davranma. Mantıksal ve net davranmani tavsiye ederim
Soran+1 yılAnladım. Ben zaten bir şey hissetmiyorum bir kez gördüm işyerinde babasıyla birlikteydi ikisiyle de aynı anda tanıştım samimi bir ortam oluştu orada 1 saat falan konuştuk. İşle ilgili yardımlaşmak için numaralarımızı aldık sonra whatsappta işle ilgili mevzudan sonra o konuşmayı günlük konuşmaya çevirdi. İşte bu şekilde onun ilgisinden dolayı konuşmaya başladık ben de sohbetini sevdim 1 aydır her gün mesaj atıyor ara ara konuşuyoruz gün içinde. Günümün nasıl geçtiğini falan soruyor. merak ettim internette kova için soğuk uzak durur belli etmez derler ya acaba arkadasca mı diye dusundum
Koç+1 yılİlginin boyutu değişebilir. Fazla sabırlı bir burç değil kova. İki üç ay içinde netleşir genel olarak.
O zamana kadar aynen devam.
Umarım ilgisi farklı amaç içermez
Soran+1 yılnasıl değişebilir? aynen devam şimdilik konuşuyorum sadece whatsapptan. nasıl bir amaç içerebilir farklı olarak anlamadım
Koç+1 yılGündelik konuşmadan uzak seni tanımaya yönelik bir muhabbeti varsa bu iyi bir şey.
Bazen sana dolaylı konular üzerinden gönderme yapabilir detaycı bir zekası vardır dikkat etmelisin.
Farklı amaç dediğim ise kova burcu özgür ruhlu ama kıskanç bir yapıdadir. Seninle sadece eğlencesine takılmak istiyorda olabilir
Soran+1 yılHa anladım. Yani şöyle biz konuştuğumuzda onun işyerinde babası da beni sevdi gibi hissettim. Whatsappta mesajlasırken de kendi hobilerinden bahsetti sen de sever misin iste senin hobilerin neler diye falan sordu kendi arkadaslarıyla selfie yapmıs bir aktivitede onu attı fotosunu durduk yere sonra benle ilgili işte tuttugum takımı haftasonu ne yaptıgımı soruyor arkadaslarımlayım dedim mesela neler yaptınız diye sordu yani bilemedim ilgileniyor mu yoksa sıradan bir konusma mı. Ben de normal konuşuyorum zaten arkadaşça. Babamla babası da tanışıyorlar belki ondan samimi hissetti arkadaşça mı yazıyor diye düşündüm bir taraftan da sence ne düşünüyorsun
Koç+1 yılPotansiyel aşk havası var gibi.
Mantık açısından bakarsan babalar tanışıyor yani aile yapıları hemen hemen denk. E sende ilgisiz değilsin gibi yani soğuk değilsin. İleriye dönük olarak güzel şeyler olabilir. Sen çizgini bozma bakalım neler olacak
Soran+1 yılYani bir hoşlantı var diyorsun. Ben de sohbetini sevdim açıkcası ama simdilik bu kadar ilerde ne olur bilemiyorum. Evet babası babamı da cok seviyormus babam da onu seviyormus aralarında saygılı bi iletişim varmış ondan bahsetti babası. ama tabi bu cok onemli degil yani bu hisleri etkilemez ben kişisel olarak onun amacını anlamaya calısmıstım ben cizgimi bozmuyorum arkadasca davranıyorum benim de karakter olarak mesafeli bi tavrım var zaten :)
Koç+1 yılBurçlara göre çok fazla yorum yükleme yinede. Genel özellikler tutsa da değişkenlik gösteriyor. Sohbetinizin devamında mutluluklar dilerim 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) ben biraz burcların karakterlere etkisi oldugunu dusunuyorum ondan dolayı boyle soruyorum :D ilişkide duygusuz olurlar ve sadık olmazlar diye duydum bu kafamı karıştırdı ne kadar doğrudur bu
Koç+1 yılKovalar mantıkcidir genelde. Duygulari bastırmakta iyidirler yani. Umursamaz olmaları da bu yüzden. Sevebilirse gerçekten sadık olur.
O seviyeye ulaşırsanız hiç korkmadan sarıl ona
Soran+1 yılben de başak burcuyum en mantıkcı burc basak sanardım aslında. acaba benzer miyiz bilmiyorum yoksa o daha mı duygusuz :D ben zaten mesafeli bir insanım bana benden daha mesafeli biri olursa iş görüşmesi muhabbeti gibi olur sonumuz hahahah. mehmet ali erbil kova burcuymus nasıl sadık bu adam anlamadım :D severse sadık olur diyorsun gerci onu nasıl anlarım ki gercekten sevip sevmedigini sonucta duygu belli etmiyorlar ya
Koç+1 yılKova burcu zor baglanir ama tam bağlanır.. hal ve hareketleri de bunu belli eder kısa zamanda..
Yani sana karşı bir yanlisi olacağını sanmam ki babalariniz tanışıyor ve saygı duyulan bir muhabbetleri var.
Böyle olunca da sana saygısızlık yapmaz diye düşünüyorum.
İlişkiniz de mantık çerçevesinde yürür. Artık ateş bacayı sararsa da 😂
Soran+1 yılKonuşmamız iyi yani eğlenceli birine benziyor da Zor baglanır diyorsun işte zorsa nasıl olcak bir de ben hiç öyle şu kişiye kendimi bağlıyım diyen tiplerden değilim kendime göre yaşıyorum yani😂 bu arada ben başak burcuyum yükselenim de terazi
Koç+1 yılBurçlara çok takılma. Terazi anlayışlı sevecen iyi niyetli bir yapıda
Başak burcu da çok titiz detaycı tutucu ve tutumlu ama kovaya ters değil bence.
Soran+1 yılEvet ılımlı uzlaşmacı bir tarafım var ama sürekli böyle kendimden verdigimde hep alttan aldığımda bana sinir basıyor karşındakinden görmeyince hislerimi etkiliyor. Kovanın başak gibi planlı bir yapısı yokmuş sanırım daha spontane yazıyor. Umarım ters değildir dediğin gibi ☺️
Koç+1 yılMaksimum iki ay içinde net niyeti ortaya çıkar 😊 fazla dayanamaz.
Soran+1 yılBakalım sadece mesajlaşıyoruz belki de arkadaşçadır bilmiyorum ama olursa 2 ay içinde belli eder diyorsun o zaman da ben anlayabilirim inşallah çok belirsiz bir şekilde göstermeye çalışırsa duygusuzlıgundan ötürü anlamazsam komik olur😂
Koç+1 yılMerak etme güveni ilgisi devam ederse net bir şekilde belli eder zaten
Soran+1 yılTeşekkür ederim😇 bu arada sen kova mısın koç musun onu anlamadım bir de bir erkek olarak sen bu tavırları arkadaşça mi yorumlarsın yoksa bir hoşlantı var mı
Koç+1 yılBen kovayim.
Şu an arkadaşça görünüyor ama bu tanıma konuşma istekleri karşı taraftan geliyorsa bir iliği de var yani
Soran+1 yılAa tamam güzel o zaman yukarıda koç simgesi var da yanlış burcu yorumluyo olmayalım diye dedim hahaha😂 evet arkadaşça olabilir bence de çünkü bir kere gördü beni sadece o kadar. Mesaj hep ondan geliyor ben sadece devam ettiriyorum konu kapanınca tekrar mesaj atıyor hatta bir mesaja birkaç saat cevap atmayınca meşgul oluyorum bazen telefona bakamıyorum o zaman bir mesaj daha atıyor ya o konuyla ilgili bir sey ya da iste nasıl geciyor gunun diye vs
Koç+1 yılOna gündelik olayları dolaylı olarak sor. Görüşlerini daha net anlarsın
Soran+1 yılBen genelde sormadan o soyluyor bir şeyler ama gündelikte o bana günümü sordu sonra ben ona sorduğumda bir konu girdi araya cevaplamadı ben de tekrar sormadım konu bitince kendiliginden anlatmaya basladı ben de böyle böyle yaptım diye. Bu arada senin dediğin nasıl dolaylı derken🙄
Koç+1 yılYani ortaya gündemde ki bir konuyu at ve bırak yorumlasin görüşlerini anlarsın zaten
Soran+1 yılAnladım tamam ben genelde direkt sorarım aslında ama kovalar sevmiyor demek ki öylesini tamam bu da aklımda bulunsun😄 gerci ne soracağımı bilmiyorum daha sonraları sorarım artık aklıma gelirse bir şeyler 😂
Koç+1 yılHadi bakalım gazan mübarek olsin
Soran+1 yıl☺️ teşekkür ederim. Belki eğer burada olursan sonra yine yazarım bir şeyler sormak için müsait olursan😇
Koç+1 yılŞimdilik buradayım 😊 nasip olursa artık
Soran+1 yılAynen olursa bakalım😊 bu arada kovalar kıskanç değiller değil mi rahat insanlar
Koç+1 yılAksine. Sakın bu hataya düşme. Umursamaz gibi görünsede kiskanctir. Kıskançlığını belli etmeden senden soğur
Soran+1 yılAaa ama hava burcu cok kıskanmaz ki. Sen daha iyi bilirsin gerci bir kova olarak. Erkeklerin neleri kıskandığı da belli olmuyor bazen normal bir durumu kıskanıp, kıskanılması gereken bir şeyi kıskanmayabiliyorlar🤷♀️ Neleri kıskanırlar peki
Koç+1 yılKendisine ait olduğuherseyi
Soran+1 yılDaha doğrusu hangi durumda kıskanırlar örnek verir misin mesela
Koç+1 yılİlgini üzerinden cekecek herseyi kiskanir
Soran+1 yılyani ilgi hep onda olacak ilgi onda olmayınca mı kıskanıyor
Koç+1 yılYani ondan başkasıyla gereğinden fazla kurduğun samimiyeti kıskanır mesela
Soran+1 yılarkadas olsa bile mi bu kişi normal arkadasım?
Koç+1 yılEvet. Normal arkadaşınsa normal bir ilgi gösterirsin. Mesela arkadaşınla biraz fazla zaman gecirsen onu bile kiskanir
Soran+1 yılaa sasırdım hani özgür bırakırlardı kovalar? :/ normal kız arkadaslarımla fazla vakit gecirmemi de kıskanır mı
Soran+1 yılöyle bi film vardı cocuk kızın arkadasını öldürüyodu fazla vakit geciriyorlar diye tovbe ya
Koç+1 yılBak burada ince bir çizgi var ama
Yani kendisinden fazla değer verirsen diyorm.
Soran+1 yılanladım tamam ama diger taraftan kovalar da arkadaslarına cok onem veren insanlar
Koç+1 yılEvet ama eşlerine daha çok vakit ayırirlar
Soran+1 yılne eşi daha sevgili olmadık dur daha hahaha sevgili ve flortten yola cıkarak konusalım once o yuzden ilk sevgilisine mi arkadaslarına mı oncelik verir
Koç+1 yılSevgilisi biraz daha önce gelir
Soran+1 yılaa şaşırdım buna da nedense hep arkadaslarını onde tutarlar sanıyordum sevindim buna :D
Koç+1 yılBenim için öyle 😊 kovalarin tek sorunu sevdiğini çok belli etmeyip kuyruğu dik tutmaları ve güvenememe sorunu
Soran+1 yılama ben belli edersem o da belli etmeye baslar belki? ilerisi icin dedim simdi degil tabi de haha
bu arada güven sorunu mu var
Koç+1 yılKusura bakma bildirimler karışınca geç yaziyorum.
Evet kova burcu şüphecidir hep
Soran+1 yılyok sorun degil :)
bu arada ben de cok supheciyim eyvah her seyden suphelenirim :D
Koç+1 yılO zaman birbirinizi kovalayıp durursunuz😂
Soran+1 yılya siz rahat insanlar degil misiniz bu neyin suphesi :D
Koç+1 yılHiç bir şey göründüğü gibi değil 😂 rahatlık ayrı bir konu
Soran+1 yılkova dedik umursamaz dedik bu dediklerinden sonra birazdan maço çıkacak diye korkuyorum :D ama konuşmalarından cok kıskanacak biri gibi durmuyorum bu arada yası 35 bu kisinin
Soran+1 yıldurmuyor*
Koç+1 yılBildirimler karıştı yine 😊
Yaşı 35 se daha ağırbaşlıdir ama seninle konuşurken heycanli ergenler gibiyse bu iyi birseu 😊
Koç+1 yılKıskançlığını sana açık belli etmez zaten
Soran+1 yılHaha hoş geldin ben de sıkıldın sorularımdan sandım😂 aslında ağırbaşlı gibi ama esprili de daha dogrusu olaylara komik tarafından bakıp esprili konuşuyor ailesiyle ilgili de birşeyler anlatıyor denk gelince arada yine esprili şekilde yapıyor genelde Ben zaten çok kıskanmayı da kıskandırılmayı da sevmem o konuda anlaşırız bence😬
Koç+1 yılSorulardan sıkılmadim diger bildirimlere karışıyor fark etmiyorum direkt yaz diyecegim ama.
Soran+1 yılDur mesaj atıyım bence
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılKova erkeği olarak cevap vereyim, kişiye göre değişir
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani her burcun bir tavrı vardır ben onu merak ettim karakter de ayrı
Kova+1 yılYok öyle bisey
Soran+1 yılSen kendine gore yanıtlasan peki bir kova beyefendisi olarak :(
Kova+1 yılGüldürüp eğlendirmeye, iyi hissettirmeye çalışırım
Soran+1 yılanladım peki arkadaşça mı olursun yoksa adım atar mısın ya da karsıdan mı beklersin
Kova+1 yılTüm kozlarımı burada mı oynayayım ya😂
Soran+1 yıloyna ne olucak sanki yardımseverlik yapmış olursun :)
Kova+1 yılKovalar yardım sevmez😂
Soran+1 yılHem soğuk hem duygusuz hem gıcık hem ketum hem sinsi hem zampara hem de yardım etmeyen bir burçmuş seni hiç sevmedim!
Kova+1 yılBen sana anlatmam demedim, burada yani yorumda anlatmam dedim
Soran+1 yılnasıl yani özelden mi mesaj atıyım o zaman :/
Kova+1 yılEvet
- Astroloji & Burçlar konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılkova gibi geleni alır :)
017 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek oluyor :D
Başak+1 yılgönlü geniş olur geleni gideni sever:))))))))))))
Soran+1 yılaaa terbiyesiz ben başak burcuyum gelemem öyle şeylere
Başak+1 yılahahahah :)
Soran+1 yılkovayı başlarına geçirir giderim bunu da buraya yazıyorum
Başak+1 yıltamam abla sakin gaza geldi:)))
Soran+1 yılaklını başına topla her geleni kovaya alma yoksa seni bulurum ve kovadaki her seyi yere dokerim
Soran+1 yılna buraya yazdım
Başak+1 yılkime diyo bu kafasımı güzel:)
Soran+1 yılsana diyorum her geleni alıyorsun ya kovaya :/
Başak+1 yılya sen kovamısın
Soran+1 yılkova snesin ben mantıklı ve titiz başak burcuyum
Başak+1 yılben kova değilimki:)
Soran+1 yıle senin burada ne isin var nereden düştün buralara kusura bakma senin de günahını aldık
Başak+1 yıl:))) biri kahveme ilaç attı sonrası malüm:)
Soran+1 yılkova atmıştır kesin
Başak+1 yıl:) olabilir
Seslen
02 Yorumla
Soran+1 yılhoş geldiniz öncelikle, sorumu yanıtlarsanız sevinirim saygılar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?