Astroloji & Burçlar Burcuna göre hangi ayakkabısın? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ben babet Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Burcuna göre hangi ayakkabısın? Burcuna göre hangi ayakkabısın? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç converse tabi ki 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bi terlik olmamıştık tamam sırtımız yere gelmez artık 😂 0 0 Yorumla
Aranel12 Takip Et Guru Yaş: 30 Aslan +1 yıl Kırmızı topukluyla rahat edebileceğimi sanmıyorum. 😃 Hem görsel olarak, hem konfor olarak. Yakışmaz. 😄😄😄 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% Başak +1 yıl Bot evet gerçekten doğru giymeyi çok severim 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Ortopedik terlik.. 😅 Rahatımdan ödün veremem tabiki de.. 😄 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Parmak arası terlik ahdh allahtan hangi giysisiniz dememişsin ahsh 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 Oğlak +1 yıl ayagımdakı terlıgın aynısı burcumda cıktı :) ben şok 0 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% Boğa +1 yıl Panduf’um ve şuam ayağımda panduf var♡ 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% Yay +1 yıl Yay burcuna bir spor ayakkabı bekledim 😆 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% Yay +1 yıl yay crocs mu asla giymem o çirkin şeyleri 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% İkizler +1 yıl Parmak arası terlik hiçte sevmem 0 1 Yorumla Mrtckk Balık +1 yıl Niye kadınlara çok yakisiyor Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkizler 🙄Oğlak benle değişsin ya 0 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% Akrep +1 yıl Çzime😂 ne kadar alakasız ya skdpdksmd 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. koşu ayakkabısı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 774 cevap paylaştı. Babet 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç / Bot 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yengeç converse tabi ki
Bi terlik olmamıştık tamam sırtımız yere gelmez artık 😂
Kırmızı topukluyla rahat edebileceğimi sanmıyorum. 😃 Hem görsel olarak, hem konfor olarak. Yakışmaz. 😄😄😄
Bot evet gerçekten doğru giymeyi çok severim
Ortopedik terlik.. 😅 Rahatımdan ödün veremem tabiki de.. 😄
Parmak arası terlik ahdh allahtan hangi giysisiniz dememişsin ahsh
ayagımdakı terlıgın aynısı burcumda cıktı :) ben şok
sandalet çıktım :D
Panduf’um ve şuam ayağımda panduf var♡
Topuklu ayakkabı 🙄
Yay burcuna bir spor ayakkabı bekledim 😆
yay crocs mu asla giymem o çirkin şeyleri
Sandalet hiç sevmem
Parmak arası terlik hiçte sevmem
Niye kadınlara çok yakisiyor