aşık edemezsin kimseyi, kendisi severse sever zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boga lar gösterisi seviyo sadelik zariflik kucuk minyon olayları onların sevmedigi seyler, hep uzun manken gibi isterler zarif sade elbiseleri sevmezler ailenin kelli felli millet vekili ayarinda mi ona bakarlar, herseye rahmen seni seviyorum olayı olmaz onlarda benim esimsen böyle olacaksın derler
Çok aşık gibi görünüp bir anda vazgecen boga erkegi hiç tavsiye degildir. Dürüst ol Çok dobra içi dışı bir ol Güvenini kazan Seninle evlenirim diye konuş düşer o
Onunla uğraş ona güzel sözler söyle ve tatlı tatlı laf sok. Hislerini belli et seviyorsan belli et boğa erkeği bide feminen kadın sever. Cilveli filan yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
aşık edemezsin kimseyi, kendisi severse sever zaten
Boga lar gösterisi seviyo sadelik zariflik kucuk minyon olayları onların sevmedigi seyler, hep uzun manken gibi isterler zarif sade elbiseleri sevmezler ailenin kelli felli millet vekili ayarinda mi ona bakarlar, herseye rahmen seni seviyorum olayı olmaz onlarda benim esimsen böyle olacaksın derler
Çok aşık gibi görünüp bir anda vazgecen boga erkegi hiç tavsiye degildir.
Dürüst ol
Çok dobra içi dışı bir ol
Güvenini kazan
Seninle evlenirim diye konuş düşer o
Evet çok aşık gibi
Çokta kanma derim
Zevk düşkenüler sigara kumar seks
Yemek samimiyet ve cinselliğe olan ihtiyacımız karşılandığı sürece aşık oluruz
Edemezsin sadece ettim sanarsın boğa burcu kimseye bağlanmaz
Onunla uğraş ona güzel sözler söyle ve tatlı tatlı laf sok. Hislerini belli et seviyorsan belli et boğa erkeği bide feminen kadın sever. Cilveli filan yani.
Boğa burcunu aşık etmek zordur bende bogayim ondan
Bende boğayım ona yemek yap
Başka ne yapim
Yok
Ama yemek yap onu gururlandır
Hep iltifat et
Yav başka başka of
Severse sever başkada zorlama
Offfff
Ona yemek yap
Göster ama verme