Astroloji & Burçlar Dünyada hangi burç çok şanslı sizce? Yakışıklı_Kayserili Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Koç Boğa İkizler Yengeç Aslan Başak Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dünyada hangi burç çok şanslı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Hiç bir burç bence bura göre se. ilmez belirlenmez bu ama ben yengeç burcu çok şanssız diyorum her zaman için 0 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Balık +1 yıl Şahsen burçlar konusunda hiç fikir sahibi değilim genelde buradaki yorumlardan baz alarak koç burcu diyorum 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% Başak +1 yıl Koç burcu mu? Ben çok şanssiz bir insanım ne istesem tersi olur 0 0 Yorumla
beautifulcheat Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Boğa +1 yıl Selamün Aleyküm boğa burcu diyorum çünkü benim gibi biri daha dünyaya gelmez o yüzden çok şanslıyım ve sizde öyle :) 0 0 Yorumla
xperella Takip Et Xper 3 Yaş: 31 Oğlak +1 yıl Yay bence. Ama her burcun diğerlerine göre şanslı ve şanssız zamanları oluyor. 0 0 Yorumla
Zat-ıakrep Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 91% Akrep +1 yıl En gamsız olan burç hangisiyse o 0 0 Yorumla
DeadliftYapGeçer Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 99% Yengeç +1 yıl Yengeç %4 nedense şaşırmadım :D 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% İkizler +1 yıl Burcuyum şans lı hic sanmıyorum ben rastlamadım? 0 0 Yorumla
ggizemyildirim Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Yengeç +1 yıl Boğalar ya hep 4 ayak üstüne düşüyolar 0 1 Yorumla Yakışıklı_Kayserili Boğa +1 yıl Yok alakası yok Yorumla
Dilek3516 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Yay +1 yıl İkizler, nerde İkizler burcu gördüysem hepsi mutlu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç bir burç bence bura göre se. ilmez belirlenmez bu ama ben yengeç burcu çok şanssız diyorum her zaman için
Şahsen burçlar konusunda hiç fikir sahibi değilim genelde buradaki yorumlardan baz alarak koç burcu diyorum
Koç burcu mu? Ben çok şanssiz bir insanım ne istesem tersi olur
Selamün Aleyküm boğa burcu diyorum çünkü benim gibi biri daha dünyaya gelmez o yüzden çok şanslıyım ve sizde öyle :)
Yay bence. Ama her burcun diğerlerine göre şanslı ve şanssız zamanları oluyor.
En gamsız olan burç hangisiyse o
Yengeç %4 nedense şaşırmadım :D
Burcuyum şans lı hic sanmıyorum ben rastlamadım?
Sallıyorum ikizler bence.
En sanssiz balık o kesin
Burçlarla ilgilenmiyorum
Boğalar ya hep 4 ayak üstüne düşüyolar
Yok alakası yok
İkizler, nerde İkizler burcu gördüysem hepsi mutlu
Koç 😈😈
Kova özgür ruhlu
Bence balık burçları
Başak tabii
Yengeç