gidemediğim için farkedemedim 😦
burcun ne önemi var sen yeter ki tatil de
karakter yapısına göre tatil planı da değişir tabi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence değişmez. yani ben burçlara inanmıyorum ama sadece eğlencesine takip ediyorum ayda kendi burcuma bakıyorum arada sırada. yengeç burcu olduğum için aslında bu biraz etkileyebilir mesela ben duygusal olduğum için genellikle yalnız ve tek tatil yapmayı sevmiyorum hiç bir şekilde yanımda sevgilim ya da arkadaşlarım olması gerekiyor. ama her insan da farklıdır benim gibi düşünmez. mesela bazen de Burçlara göre tatil planı değişebilir. Her burcun kendine özgü karakter özellikleri vardır ve bu özellikler tatil tercihlerini de etkiler. Örneğin, Koç burçları macera sever ve yeni deneyimlere açıktır. Bu nedenle, onlar için daha hareketli ve heyecan verici tatiller uygun olabilir. Boğa burçları ise rahat ve konforlu bir tatili tercih eder. Bu nedenle, onlar için daha sakin ve huzurlu tatiller uygun olabilir. Yengeç burçları için: Evde dinlenme, aileyle vakit geçirme, doğa yürüyüşleri gibi sakin ve huzurlu tatiller uygun olabilir. Başak burçları için: Tarihi yerler, müze gezileri, sanat galerileri ziyaret etmek gibi kültürel tatiller uygun olabilir. Terazi burçları için: Romantik tatiller, balayı, çiftlere özel tatiller uygun olabilir. Akrep burçları için: Gizemli yerler, gizemli yerler keşfetmek, tarihi yerler ziyaret etmek gibi heyecan verici tatiller uygun olabilir. Kova burçları için: Yeni deneyimler edinebilecekleri, farklı kültürleri tanıyabilecekleri tatiller uygun olabilir. Balık burçları için: Dinlenme, meditasyon, yoga gibi ruhsal tatiller uygun olabilir.
Cevap
4Cevap
Burçla alakası yok. İsteyen herkes tatil yapabilir.
bence burçlarla alakası yok tatilin diye düşünüyorum:)
Burçla tatil planının alakasını sorguluyorum
Yooo sadece biz aslanlar hep tatildeyiz
Hiç fark edemedim desem
Değişir.
Farketmedimehic
burçlara inanmiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?