Astroloji & Burçlar En iyi anlaşan burç sizce hangisi? Hakandkm16 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben ikizlerle hiçbir zaman anlaşamadım ya da denk gelmedi En iyi anlaşan burç sizce hangisi? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. yengeç burçları 0 0 Yorumla
Aptalarpekcok Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% Terazi +1 yıl Bilmem ki ben Akrep burcuyum 1 tane Akrep arkadaşım var 1 tane terazi Burcu 1 tane yengeç Burcu 2 tane yay Burcu 0 1 Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl Akrep herkesle anlaşır ya bence sadece negatif burçlarla kafa bağdaştıramaz diye düşünüyorum Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 436 cevap paylaştı. Yengeç herkesle anlaşır da boğa ve yengeç iyi anlaşıyor gibi görünüyor 0 2 Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl Aslan burcunun anlaştığı burçlar hangileri Yorumla Malefiz1313 Yengeç +1 yıl Aslanlar egoist oluyor kolay kolay herkesle anlaşamıyor ama ikizlerle iyi anlaşır Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 934 cevap paylaştı. Aynı grupta olan burçlar 2 15 Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl Mesela aslan hangi grupta Yorumla u Aybuke6 İkizler +1 yıl Ateş. Koç ve yayla aynı grupta. Ama ben ikizlerim, ben de aslanlarla iyi anlaşırım Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl Ben ikizlerle hiç anlaşamadım ya da denk gelmedi bana Yorumla u Aybuke6 İkizler +1 yıl Ikisi çok farklı şeyler 😂😅 Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl İkizler burcu olmak istemezdim herhalde 😂 Yorumla u Aybuke6 İkizler +1 yıl Adımız çıkmış 😂😂 Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl Mesaj hangi seviyede gönderiliyor Yorumla u Aybuke6 İkizler +1 yıl Seviye olarak emin değilim ama takipleşsek gönderebilirsin. Ben şu an takip etmesem de herkese gönderebiliyorum. Mesaj kutusu açıksa tabi😊 Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl Sen nasıl herkese gönderiyorsun da ben gönderemiyorum Yorumla u Aybuke6 İkizler +1 yıl Benim xper puanım senden çok çünkü Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl Daha yeni açtım belki o yüzden. Mesela sana mesaj gönderemedim Yorumla u Aybuke6 İkizler +1 yıl Hayırlı olsun. Benim mesaj kutum kapalı olduğu için seviyen ne olursa olsun gelmez🙈 anca seni takip edersem yazabilirsin Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl Ee takip et madem 😂 Yorumla u Aybuke6 İkizler +1 yıl Böyle daha iyi bence Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl 👍👍 Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% Terazi +1 yıl Ben terazi olarak yay ve balık ile iyi anlaştığımı düşünüyorum 0 0 Yorumla
AyşeNurCEM Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Yay +1 yıl Burçtan ziyade mars, venüs ve merkür burçlarının tutması ya da anlaşabilen burçlardan olması çok önemli 1 0 Yorumla
YaseminCelikel Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Oğlak +1 yıl Kova ve Oğlak iyi anlaşır. Ben hep öyle gördüm 0 1 Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl Aslan burcuyla anlaşan yok mu ya 😂 Yorumla
Issikk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% Balık +1 yıl Su burclari 0 1 Yorumla Hakandkm16 Aslan +1 yıl Hangileri onlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
yengeç burçları
Bilmem ki ben Akrep burcuyum 1 tane Akrep arkadaşım var 1 tane terazi Burcu 1 tane yengeç Burcu 2 tane yay Burcu
Akrep herkesle anlaşır ya bence sadece negatif burçlarla kafa bağdaştıramaz diye düşünüyorum
Yengeç herkesle anlaşır da boğa ve yengeç iyi anlaşıyor gibi görünüyor
Aslan burcunun anlaştığı burçlar hangileri
Aslanlar egoist oluyor kolay kolay herkesle anlaşamıyor ama ikizlerle iyi anlaşır
Aynı grupta olan burçlar
Mesela aslan hangi grupta
Ateş. Koç ve yayla aynı grupta. Ama ben ikizlerim, ben de aslanlarla iyi anlaşırım
Ben ikizlerle hiç anlaşamadım ya da denk gelmedi bana
Ikisi çok farklı şeyler 😂😅
İkizler burcu olmak istemezdim herhalde 😂
Adımız çıkmış 😂😂
Mesaj hangi seviyede gönderiliyor
Seviye olarak emin değilim ama takipleşsek gönderebilirsin. Ben şu an takip etmesem de herkese gönderebiliyorum. Mesaj kutusu açıksa tabi😊
Sen nasıl herkese gönderiyorsun da ben gönderemiyorum
Benim xper puanım senden çok çünkü
Daha yeni açtım belki o yüzden. Mesela sana mesaj gönderemedim
Hayırlı olsun. Benim mesaj kutum kapalı olduğu için seviyen ne olursa olsun gelmez🙈 anca seni takip edersem yazabilirsin
Ee takip et madem 😂
Böyle daha iyi bence
👍👍
Ben terazi olarak yay ve balık ile iyi anlaştığımı düşünüyorum
Burçtan ziyade mars, venüs ve merkür burçlarının tutması ya da anlaşabilen burçlardan olması çok önemli
Kova ve Oğlak iyi anlaşır. Ben hep öyle gördüm
Aslan burcuyla anlaşan yok mu ya 😂
Başak erkekleri ölsün
Yengeç bence.
İkizler, Terazi
Su burclari
Hangileri onlar
Kovadır
Boğa
İkizler ve Boğa
Boğa bence