Koç kadını ciddi ilişki için gerçekten çok zor bir seçim olucak kısa vadede harikalar.
Uzun ilişki için ömür törpüsü
Bencil , egolu , ben merkezci , dediğim dedik , kendi kizcak ama ona kizilmicak, onun isteklerine dikkat edilecek ama o bazı şeyleri kendi kurallarına göre tolere edebilir, hep ilgilenilecek , o kiskanabilir ama sen fazla kiskanmicaksin, hatalı bile olsa özür dilemez en fazla ö der ve ö dediği zaman uzatmayıp kabul ediceksin. Kendi birşeye kızınca direkt ayrılabilir çünkü bencil karşı tarafı düşünmez kendi egosunu düşünür ağzına geleni söyler ama sen söylersen alınır kırılır ve gider. Kendi telefonu yüzüne kapatır ama sen kapatırsan yine gider... Daha birsuru Seyy ağa sen sen ol koç burcu kadinindan uzak dur hayatını s... Aklın almaz çok seviyor sanarsin en küçük şeyde gider çünkü inadı egosu herşeyden önce gelir giden kocadan güle güle demek yakışır.
Bende seni sevdim. Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!