Özgürlüğüne düşkün bir Aslan erkeği, ilişkiye ikna edilebilir mi?
Çok iyi anlaşıyoruz , her anlamda çok uyumluyuz. Ama ilişki istemiyor, özgür olmak istiyor
Çok iyi anlaşıyoruz , her anlamda çok uyumluyuz. Ama ilişki istemiyor, özgür olmak istiyor
Bu burcu erkekleri kendilerine güvenir ve takdir edilmek isterler. Onun özgüvenine saygı duyduğunuzu ve onu değerli hissettirdiğinizi gösterin. Onunla birlikte olduğunuzda güçlü ve bağımsız yanlarını takdir edin. saygı gösterildiği ve değer verildiği zaman daha olumlu bir şekilde yanıt verir. Onun düşüncelerine, duygularına ve kararlarına saygı duyun. Ona karşı dürüst olun ve açık iletişim kurun. bu burç için özgürlük önemlidir. Onun bağımsızlığına müdahale etmek yerine, kendi ilgi alanlarına ve hobilerine zaman ayırmasına izin verin. Bir ilişkide de özgürlüğü ve bağımsızlığı korumak için alan tanıyın. Ancak, her birey kendine özgüdür ve burçlar sadece genel özellikleri yansıtır
Sen onu kısıtlayacak mısın ki? Ne dedin de böyle bir cevap aldın?
Karışmadığın halde bunu diyorsa, dolaylı yoldan, ben her kızla vakit geçirmek isterim, bir tek sana ait olamam demek istemiş. Ki, bence böylesinin varlığındansa yokluğu daha hayırlı. Ben de aslan burcuyum ve çok özgürlüğüme düşkünüm ama aşkın bu konuyla alakası yok. Karşı taraf baskılayıcı bir şekilde yasaklamasın yeterli. Onun bence niyeti çok farklı
Brnde katılıyorum
bir aslan kadını olarak konuşursam istediği şey evet özgürlük olabilir ama senden hoşlanıyorsa eğer sevgili olur ve o ilişkinin içinde zaten kendine özel alanı yaratır.
Sevgili olmama isteği tamamen bir bahane. senin ilgin hoşuna gidiyor. ilgiyi kes peşinden koşar. Çünkü bir aslan her zaman karşı taraftan gelen ilgiyi sevgiyi çok sever
Ben anlamıyorum iliski içinde olunca özgürlüğü nasıl kisitlaniyor? Özgür olmaktan kastı ne bunda aynı anda başka kişilerle konuşmak mı? Bence düşünce yapınız vs uyuşuyorsa sevdiğiniz insanla birlikte de özgür olabilirsiniz. İlişkilerde illa insanlar kısıtlayıcı davranmak zorunda değil ki...
Cevap
41Cevap
Karşısındaki insanı anlayıp ona göre davranamamış ve sebebi aslan burcunda olmasında bulup tüm bu burçlulara bok atmaya çalışan beceriksiz dişilerin acımasız eleştirilerine maruz kalan erkek grubudur. Bende aslan burcuyum. Eğer seviyorsam ilişki de olur evlilikte. Çok severim üzerine titretim bir de çok sahiplenirim tek problem bu.
Edilir. Doğru insanı bulunca kediye bile dönebilir.
Bir erkek ilişki istemiyorum diyorsa seninle istemiyordur ya da seçenekleri değerlendiriyordur. Bize ıssız adamı oynayıp başkasıyla evlenenleri de gördük ne yazık ki
İnsanları özgür bırakıpta bir ilişki yaşabilirsiniz, ilişki denince sadece birbirinizle ilgileneceksiniz anlamını nereden çıkarıyorsunuz. İnsanları rahat bırakın tabii ki.
Istemiyorsa istemiyordur erkekler niyetlerini dolambaçlı yoldan anlatmazlar. Onun için çaba sarf etme derim seninle ayni dusuncede olsaydi zaten bahane üretmezdi kaybetme korkusu olurdu
Sadece aslanlar değil erkeklerin çoğu ilişkilerin laçkalaşıp ortak bir hayat kurmanın zorlaştığı bu dönemde ilişki istemiyorlar zaten...
Nitekim haksız da değiliz
Burçlara göre insan ilişkilerini dizayn edeni üzerler
Birilerini bir şeylere ikna etmek yerine akışa devam etsek ne hoş olmaz mı? Kendi taleplerimizi ve beklentilerimizi yoluna koysak tadını çıkartsak, eşlik etmek isteyeni istiyorsak kabul etsek..
özgürlüğüme düşkün aslan erkeğiyim dlskdkskd biriyle çıkmam özgürlüğüme engel değil, o arkadaşın gözü tek kadınla doymuyor belli ki 🤷🏻♂️
Her aralıkta benimle
Sürekli rapor veriyor bana o gün ne yapıyorsa
Çok garip adam
İkna edilebilir ama bazen sorun çıkabilir. Yani benim babam aslan annem akrep bazen diyorum siz birbirinizi nasıl buldunuz diye, ikisi de birbirlerine zıtlar ama bazen ise bi o kadar uyumlu...
Benim anlamadığım şey şu, nedennn biri evlenmek istemiyorsa onu evliliğe zorluyorsunuz? Herkes evlenmek zorunda mı?
sevmese zorlar mı sence?
@funnygood122 ama tek taraflı. Sevse ne olacak hadi zorladı diyelim. Evlendikten sonra da hep zorlayarak mı geçicek? Zorla güzellik olmaz diye bir söz var. Adamın içinden gelmiyorsa bu ısrar niye? Siz olsanız size istemediğiniz bir şeyi biri ısrarla diretse siz ne yapardınız acaba
tepki verirdim yeter diye
bence sen dalga gecıyorsun kendıme yapılsa napardın dedın
ben hemen tepkı vermem guzel dılle anlatırım olmayacagını
son care bogazıma kadar geldıyse tepkı verırım ancak
beni kaba olarak görüyorsun galiba ben benı cok zorlamadıgı surece tepkısız kalırım kırmam
ısrarı sevdıgım falan yok ne alaka sana ınsanları kırmadıgımı anlattım ama sen benı kaba biri ilan ettin
of sana laf anlatamam tamam. bır hatam olsa zaten ozur dılerdım sana bende yapsam karsı tarafın benı kırmasını ıstemem baskası da bana yapsa bende kırmam dıyorum sen hala diretiyorsun beynınde sorun mu var?
bana illa böyle birisin diyemezsın sen benı nerden tanıyorsun yaaa
beraber mı yattık afedersın de
yok uzaktan ahkam kesmekle oluyor tanımak görmeden bilmeden
bırdaha da tanımadıgın ınsanları hakkında kesın yargı yapma sana tavsıye
kımın hakkında konuştum soyle
ne dedım?
pohpohla çok iyisin çok mükemelsin de o olmak için yalvarır ama iğrenç oluyor aslan erkekleri hiç svemiyorum
Peşinde koşuyor gibi durma ikna etmeye çalışma. Umursamıyor gibi görün çok fazla üstüne düşme. Doğası gereği avcı ve avlamak isteyecek kendi başarmak isteyecek bı yerden sonra. O da senin gibi düşünüyorsa
Seni seviyorsa zaten kendisi isticektir seninle iliski yasamayi istemiyorsa zorlaman cok kotu bir durum bence
Yol ver yol ver hiç uğraşmaya değmez aslan kadınıyım ve bu burcun erkeği ilerde çok yorar o özgürlüğe düşkünlük hep kalır boşa kürek çekme
Benimkide aslan kuzu gibi yaptım valla sözümden dışarı çıkmaz ben ne dersem o rituel sayesinde oldu istersen linkini atayım aşırı etkili
aslan erkeği diye bişey yok genetiğinde varsa gözü dışarda olacak her zaman isterse balık olsun
Seviyorsa zaten kendisi bunu isteyecektir ikna olmasina gerek yok. Bir aslan erkegi olarak soyluyorum🙃
Aslan burcu erkeği özgürlükçü değildir. İlişki istemiyorsa bunun burçla değil seninle ilgisi var bence. Özgür bırak gitsin ne yaparsa yapsın.
Yola inananlarla çıkılır, ikna edilmişlerle değil ahds
bu burclara cok inanmamak lazim...
Seni çevresinde görmek ısteyıp ilişki istemeyen adamı boş ver. Sırf egosunu tatmın edıyor
Beni istemeyen birini ikna etmeye çalışmam çok ezikçe
Aslan erkeklerine aşığım valla, özgürlüğü ile kabul edersen onu ilişkide yaşarsın üstüne düşme sabırsızca davranma kendisinin sana adım atmasını bekle.
Canim sen agrimayan basina agrimi istiyorsun. Sende takil keyfine bak. Sen beleani ariyorsun bence. Birak o seninle iliskiye girmek icin cirpinsin.
Aslanlar öyle ya
Çok seviyoruz özgürlüğü 😃sanmıyorum çok zor sabit ilişki
Ben ettim ahahdhs hem asla burcu hemde erkek hemde özgürlükçü. Yola gelecek 😉
İsterse bağlanır ama zorla asla tutulmaz gerçekten hazır olduğu zaman.
İki öv, ve onu senden daha fazla övecek kimsenin olmadığına inandır. İş tamamdır.
Aman kendileri ediyor sonra teklif sen fazla üstüne düşme ısrar etme o kendisi ister
Aslan erkeğinin burnu hava da ise onunla hiç bir şey olmaz. Anca pohpohlanmayi sever..
burnu havada olmayanlar da sevılmıyor kı
:D
Burçlara inanmıyorum ayriyeten seven insan kedi bile olur.
İlişki kısıtlıyor diye bir kural var da ben mi bilmiyorum?
Ben aslan kadınıyım çocuk özgürlük değil seni istemiyor bahane üretiyor
aslan ciddi ilişki burcu değildir ve uzun süreli ilişkilere gelemiyorlar
Kimse kimseyi bir şeye ikna edemez, o insan istemediği sürece.
İlişki işin burç önemli değil. Önemli olan sen o aslan erkeğini ne kadar istiyorsun.
Her çiçekten bal alayım kafasında demek ki. Böyle erkeklerden uzak durun kızlar.
Aslanım ve bunun burçla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen karakterden kaynaklı.
Bir insanı degistiremezsin uğraşma boşuna yılların gecer
Sevgilim aslan burcu ve zerre bir şeye ikna etmem, kendiliğinden istiyor her şeyi 🤣
İllaki kafese konur ama kendisi girmek isterse.. Zorladığın an seni pançik punçik eder.
Aslan burçları zor kimseler anlamak zor burç yorumculugu yapıyorum genel anlamda burçları biliyorum
Yengeç burcu erkeği çok eğlencelidir ilişkide söyleyemediği içine attıgı bir sır vardır ve o yer bitirir onu yaptığın bir hareket veya geçmişin ile ilgili sevmedigi birşeyler olsun içine atar söylemez karşısına kafasında kurar kurar çıkamaz işin içinden birden bire gitme kararı alırlar genelinde bir daha adım atmanı bekliyor olabilir
öncelikle teşekkür ederim. evet neşeli hâllerini gerçekten çok sevmiştim. kurma konusunda bence çok haklısınız 😑 ama zaten bir kere kalbini kırdım zar zor gönlünü aldım. ve şimdi yine her yerden sildi durduk yere. bi aslan olarak da tekrar adım atmak çok gurur kırıcı geliyor ve kötü karşılanmaktan korkuyorum
Ondan adım beklersen dönüşü çok geç olacaktır olmayadabilir :)
Yani böyle birini sen neden kabul ediyorsun ki? Belli ki başka kadınlarla da beraber olmak istiyor yol ver gitsin.
İlişki istemeyen birini niye zorla ikna etme çabasına giriyosun
Aslan erkeği çok zor gercekten arkadaşım 1yil uğraştı.
Aslanlar 🦁 doğada çölde heryerde çiftleşmeyi sever
Bu doğru
bizde Aslanız 🤣😂
Edilemez, aslan erkeği de kadını da aşırı aldatmaya meyilli ve adeta yürüyen cinselliktir.
Ben aslan Burcu’yum eğer gerçek anlamdan aslana güven ve sevgi verebilirsen ve cinsel konuda onu yükseltirsen senden vazgeçemez
Edilmez aslan bu aw isirir felan orman krali diyosun
Aslan erkekleri aldatmaya çok megili iliskiye ikna etsende surekli onu taşımak zorundasın yani herseyini çekmek zorundasin
Çokta kasmamak lazım o istemem yan cebime koy demiş. Sal , yüz verme , peşinden gelir. Hepsi böyledir.
Burcu bilmiyorum ama ilişki istemiyorsa zorlamak saçma. d
Asla ikna olmaz aslan erkeği her zaman özgür ruhludur çok sevse bile özgürlüğü hiç bir şeye değişmez
Aslan erkekleri çok çok zor. cok yoran bir burç. bizzat evliyim kendisiyle
Aldaticak kanka , belki şu an bile aldatiliyorsundur
Herkes ilişkiye ikna olur da yeterince istemiyordur.
Aslan erkeği aşık olursa delirir. İlişki yürütmek istese ve buna karar verse de yürütemez. Nereden biliyorsun diye sormayın 😊
İkna etsen bile yine özgürlüğü seçer
çiftleşme dönemi oldu mu koşarak gelir bence...
Hic kimse bir şeye ikna edilmemeli...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?