Çok evlilik meraklısı değilim ama buaralar nedense taktım çevresel faktörler sanırım
Aslan erkeği evliliğe nasıl ikna olur?
Çok evlilik meraklısı değilim ama buaralar nedense taktım çevresel faktörler sanırım
Ben aslan burcu erkeği olarak şöyle düşünüyorum.
Ben benle en azından 5-6 yıl çıkmamış biriyle evlenmem. Kullandığını düşünürüm. Bana hayatının güzel yıllarını verecek ki ben ona ömrümü vermeye ikna olayım. Yoksa 30 yaşını geçince benle 3-5 ay çıkıp da "hadi evlenelim aşkitom" yapan kıza kocaman bir orta parmak gösteririm yani. ya da üniversitenin son senesi 3-5 ay çıkan için de aynısı geçerli.
Benle birlikte eve çıkacak, yaşayacak, yıllar geçirecek, iyi günde kötü günde yanımda olacak, kavgalar etcez, küscez barışıcaz falan. Anca öyle kazanmak kolay değil.
Her aslan erkegi evlilik konusuna ayni bakmiyor. Bende aslanim sahsen bende evlilige kolay kolay onay veren biri degilim. Aşırı guvenmem şart. Aşk meşk benim icin hikaye. Cok guvendigim birini bir başka seviyorum zaten. Sen duygusal yogunlukta biriysen işin zor. Sahsen ben evlenecegim kizda duygusal degil gercekci olmasini isterim.
Her erkegin istediģi gibi Gözünün ondan başkasini gormesini istemiyor Bence sizin Iş yaş diyaloglara gore. :D evlenilecek bir erkek olduğunu sanmiyorum , her erkek kısitlar kiskanctir ve ayni şekilde kizlar da bu Seni sevdiği anlamina gelmeyebilir her zaman.
o ikna olmaz sen edemöezsin onun kafasına koyması lazım sen duygusal yaklas usteleme
Cevap
9Cevap
bunun burcla alakası yok, karsındaki adamın evlenmeye niyeti varsa her türlü ikna olur
Ölme essegim ölme yandin kızım sen bula bula aslan erkeginimi buldun
Aslan erkeği olarak diyorum ki: iyi yemek yapmayı biliyorsan, özel yaşantıda iyi olacaksan güzelsen ve huzur veriyorsan ikna olur.
Sanırım birazda boçları var ondan mı dersin
Hhaahah ben de Aslan burcuyum. Merak etme evlenirsiniz.
Senin burcun ne?
İkna olmaz ikna edip kaçar
Çince öğrenip Çince derdini anlatmayı dene.
seni iyice tanımak istiyor demek ki bekle daha
Başkasini bul sen en iyisi.
Burçlara göre davranma
Bu işkenceye daha fazla dayanamıcam ben çıkıyorum.
Burçlara önem verme bu kadar
kaç yaşındasın
23 o da 24
O erkekden bide evlilikde hayır bekliyosun vaybe
@Riaaa ria sadece seni beğendiğim ve ikimizde ankarada yaşadığımız için öyle dedim ama anlamadın
Olmaz oldurtur
Burcla alakası ne
Aslan gibi olur 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar