Astroloji & Burçlar Doğum haritası hakkında merak ettikleriniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merak ettiğiniz şeyler işte. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar beyninizdr problem var sanırım eğer merak ettiğiniz varsa sorun cevaplayayım diyorum Güncellemeler+1 yıl ... Doğum haritası hakkında merak ettikleriniz var mı? Cevapla Doğum Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doğum haritasına bakıyormusun ve ondan önce doğum dakikası öğrenme oluyor rektifikasyon bakıyormusun sen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Rektrifikasyonu ben yapamıyorum maalesef o kadar tecrübeli veya bilgili degilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğum haritasına bakıyorsun yani ne kadar süredir yapıyorsun bu işi Yorumla Soran +1 yıl Bir süredir ilgileniyorum evden kendi imkanlarimla öğrendim astrolojiyi çok severim zaten. Bakıyorum hsritaya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğum dakikamı öğrensem bakarmısın bana Yorumla Soran +1 yıl Bakarım Yorumla
ggortakhesap Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Balık +1 yıl doğum haritamı hangi siteden öğrenebilirim en doğru olan sayfa hangisi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Astrology master diye bir uygulama var onu indir Yorumla ggortakhesap Balık +1 yıl tamamdır baktıktan sonra sana yazabilirim sorularımı Yorumla ggortakhesap Balık +1 yıl ama şimdiden şeyi sorabilirim şu 7. ev 4. ev falan diyorlar o nasıl oluyor onu açıklayabilir misin Yorumla Soran +1 yıl 7. ev evlilik ve ilişkiler , ortaklıklar evidir. 4. Ev ise aile yaşantımızı temsil eder. Yorumla ggortakhesap Balık +1 yıl 12 ev mi var Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla ggortakhesap Balık +1 yıl aşk hayatı hangi ev Yorumla Soran +1 yıl 5. ev. Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% İkizler +1 yıl Biraz bilgi verebilir misiniz 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Aslan +1 yıl Var. 0 1 Yorumla Anlatdinliyorumcanım Aslan +1 yıl Kardeş hiç anlamıyorum o işlerden tamamen aydınlatman lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doğum haritasına bakıyormusun ve ondan önce doğum dakikası öğrenme oluyor rektifikasyon bakıyormusun sen
Rektrifikasyonu ben yapamıyorum maalesef o kadar tecrübeli veya bilgili degilim
Doğum haritasına bakıyorsun yani ne kadar süredir yapıyorsun bu işi
Bir süredir ilgileniyorum evden kendi imkanlarimla öğrendim astrolojiyi çok severim zaten. Bakıyorum hsritaya
Doğum dakikamı öğrensem bakarmısın bana
Bakarım
doğum haritamı hangi siteden öğrenebilirim en doğru olan sayfa hangisi
Astrology master diye bir uygulama var onu indir
tamamdır baktıktan sonra sana yazabilirim sorularımı
ama şimdiden şeyi sorabilirim şu 7. ev 4. ev falan diyorlar o nasıl oluyor onu açıklayabilir misin
7. ev evlilik ve ilişkiler , ortaklıklar evidir. 4. Ev ise aile yaşantımızı temsil eder.
12 ev mi var
Evet
aşk hayatı hangi ev
5. ev.
Biraz bilgi verebilir misiniz
Benim haritama bakabilir misin rica etsem
Pek ilgimi cekmiyor
Varda neden sordun
Var.
Kardeş hiç anlamıyorum o işlerden tamamen aydınlatman lazım