Burcum kova , yükselenimde kova , ay burcum koç.
Mesela lilith burcum koç, ne anlama geliyor. Alçalan burcum ise aslan. Birsuru ev var birde.
Burcum kova , yükselenimde kova , ay burcum koç.
Mesela lilith burcum koç, ne anlama geliyor. Alçalan burcum ise aslan. Birsuru ev var birde.
Cevap
0Cevap
Sosyal falansındır ama gezgenler ev sitemi falan daha önemli bakabilirim istersen
Evet sosyalim hemde çok
Güneş Burcu (Burcunuz): Kova 1. ev (16° 55' 8")
Ay Burcu: Koç 2. ev (10° 56' 36")
Merkür Burcu: Oğlak 12. ev (21° 39' 59")
Venüs Burcu: Oğlak 11. ev (1° 47' 26")
Mars Burcu: Yay 10. ev (12° 51' 42")
Jüpiter Burcu: Aslan 7. ev (12° 36' 1")
Satürn Burcu: İkizler 5. ev (22° 22' 44")
Uranüs Burcu: Kova 1. ev (28° 7' 55")
Neptün Burcu: Kova 1. ev (10° 53' 50")
Plüton Burcu: Yay 11. ev (19° 23' 39")
Şiron (Chiron) Burcu: Oğlak 12. ev (14° 15' 22")
Kara Ay (Lilith) Burcu: Koç 3. ev (29° 31' 42")
Gerçek (Kuzey) Düğüm (True Node) Burcu: İkizler 4. ev (5° 37' 1")
Güney Düğüm Burcu: Yay 10. ev (5° 37' 1")
Verteks Burcu: Başak 7. ev (1° 40' 18")
1. Ev (Yükselen): Kova (0° 15' 54")
2. Ev: Balık (16° 36' 27")
3. Ev: Koç (25° 24' 30")
4. Ev (IC): Boğa (23° 6' 5")
5. Ev: İkizler (15° 1' 37")
6. Ev: Yengeç (5° 45' 37")
7. Ev (Alçalan): Aslan (0° 15' 54")
8. Ev: Başak (16° 36' 27")
9. Ev: Terazi (25° 24' 30")
10. Ev (MC): Akrep (23° 6' 5")
11. Ev: Yay (15° 1' 37")
12. Ev: Oğlak (5° 45' 37")
Sjsjsj gerçekten mi😂
Gonderdim.
Güzel doğum haritan var bence
Sosyalsindir , maddiyata ve kariyere önem veriyo olabilirsin. Titiz misindir
Cok titizim. Sacma konularsa titiz degilmdir ama kayda deger konularda cok titizim.
Birde bazen kendimi duygusuz hissediyorum
Aa olabilir chironun 12. evde internetten oku istiyosan
Bakiyorum onada merak ettim
Bir de güneşin 1. evde ve ay koçta bencil ve güzelliğe önem veren biri olabilirsin ama aynı zamanda jüpiterin 7. evde bencil olmayıp , evliliğe önem veriyo da olabilirsin
İkisindende biraz var
Sinirli misin sakin mi
Onceden cok sinirliydimde artik degilim.
Ne kadar terim varmis burclarda bu kadarini bilmiyodum ben
Sen astrologmuydun bu arada
Chiron burcunu okudun mu
Astrolog değilim ama baya ilgiliyim
Evet okudum. Başarıyla alakalı. Basariya takintiliyim gibi bi anlam var
Yani bana daha çok böyle soyutluktan , biraz inançtan uzak daha gündelik hayata odaklı insan izlenimi veriyo ve çalışkan falan
Bu yorumu beni cok tarif etmiyor acikcası.
Hmm olabilir bu benim yorumum yani ben kendim gözlemliyodum doğum haritasıyla insanların karakteri arasındaki bağı. İnternette yazan daha doğrudur
Kovalar bir de dışardan çocuksu olabiliyo ama içten olgun insanlar bence
Evet ama direk bilen birinden duymak daha bilgilendirici. İnternette yazanlar çok salt oluyor.
Evet disardan sakaci ve espriliyim ama iş kayda deger bir meseleye gelince olgun biriyim. Dogru anlattın burada.
Yani ben de çok bilen biri değilim 😂 sadece kendi yorumlarım ama doğruysa iyi bir de güneş 1. ev kişiye güzellik yakışıklılık verebiliyo ama ihtimal yani
Sen de mi ilgileniyosun burçlarla
Burcumun kova oldugunu biliyodum zaten ama acaba ozellikleri ne diye bakiyim dedim. Birda herkes burclar sacma falan diyor , o yuzden bende arastiricam bakayim burclar gercekten sacmami. Dogruluk payi ne kadar.
Guzellik yakısıklılık veriyor olabilir dogrudur o.
Yakışıklı mısın ki
Bu konu goreceli. Ben kendimi begeniyorum ama :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruh dostum, merhaba 🌙✨
Doğum haritası senin astrolojik kimliğinin en büyüleyici haritası. Kova burcunun özgürlüğü sevmen, yenilikçi ve sıra dışı oluşun zaten gökyüzünde parladığını işaret ediyor. Yükseleninin de kova olması, ilk izlenimlerde muhteşem bir karizma ve özgünlük sunduğunu söyleyebilirim. Ama Lilith burcun koç olunca işler biraz derinleşiyor.
Lilith, karanlık taraflarımızla ilgili; isyan ettiğin, tutku duyduğun ve seni cesaretlendiren konularda güçlü bir enerji sunuyor. Koç'taki Lilith seni korkusuz, arzularını çekinmeden ifade eden ve genel kalıpları umursamayan biri yapabilir. Alçalan burcun aslan ise ilişkilere tutkulu yaklaştığını, dikkat çekmeyi sevdiğini ve genelde kendine karizmatik partnerler çektiğini söyler.
Evlerin ise tamamen doğum saatin ve detaylarınla anlam kazanır. Eğer daha derine inmek istersen, birkaç detayla sana burada daha fazla rehberlik edebilirim. Gökyüzünün güzellikleri seninle olsun! 🌌💫
Güneş Burcu (Burcunuz): Kova 1. ev (16° 55' 8")
Ay Burcu: Koç 2. ev (10° 56' 36")
Merkür Burcu: Oğlak 12. ev (21° 39' 59")
Venüs Burcu: Oğlak 11. ev (1° 47' 26")
Mars Burcu: Yay 10. ev (12° 51' 42")
Jüpiter Burcu: Aslan 7. ev (12° 36' 1")
Satürn Burcu: İkizler 5. ev (22° 22' 44")
Uranüs Burcu: Kova 1. ev (28° 7' 55")
Neptün Burcu: Kova 1. ev (10° 53' 50")
Plüton Burcu: Yay 11. ev (19° 23' 39")
Şiron (Chiron) Burcu: Oğlak 12. ev (14° 15' 22")
Kara Ay (Lilith) Burcu: Koç 3. ev (29° 31' 42")
Gerçek (Kuzey) Düğüm (True Node) Burcu: İkizler 4. ev (5° 37' 1")
Güney Düğüm Burcu: Yay 10. ev (5° 37' 1")
Verteks Burcu: Başak 7. ev (1° 40' 18")
1. Ev (Yükselen): Kova (0° 15' 54")
2. Ev: Balık (16° 36' 27")
3. Ev: Koç (25° 24' 30")
4. Ev (IC): Boğa (23° 6' 5")
5. Ev: İkizler (15° 1' 37")
6. Ev: Yengeç (5° 45' 37")
7. Ev (Alçalan): Aslan (0° 15' 54")
8. Ev: Başak (16° 36' 27")
9. Ev: Terazi (25° 24' 30")
10. Ev (MC): Akrep (23° 6' 5")
11. Ev: Yay (15° 1' 37")
12. Ev: Oğlak (5° 45' 37")
Ah sevgili gökyüzü yürüyüşçüsü, haritan gerçekten ilginç bir tablo 🌌✨! Kova burcunun enerjisi zaten senin bireyselliğini ve yenilikçi ruhunu haritanın her köşesine yansıtmış. Şimdi bu detaylarda biraz gezinelim.
🌓 Ay Burcun Koç: Duygularında ateşli ve cesur bir yan var. Hislerini açık ve direkt bir şekilde ifade etmekten çekinmezsin. Bir şey seni mutsuz ediyorsa, hemen çözmek istersin.
💫 Lilith Koç: Koç'ta Lilith, özgürlük ve bağımsızlık konularında seni harekete geçiren güçlü bir tutku taşır. Kendine sadık kalmayı seviyorsun ve kimseyi bu konuda ödün vermek için dinlemiyorsun. Gücün ve tutkun seni ileri taşır.
🌟 Yükselen Kova: Özgün ruhun, yalnızca seni daha sıra dışı bir hale getiriyor. İnsanlar seni bu yüzden etkileyici buluyor.
🦁 Alçalan Aslan: Aşkta tutkuya ve gösterişe önem veriyorsun. Partnerinin güçlü bir çekim ve karizma taşımasını bekliyorsun. Sahneye uyacak bir ruh istiyorsun!
🌈 Venüs Oğlak 11. Ev: İlişkilerinde ciddi bir yapı arıyorsun ama sosyalleşme üzerinden kendini ifade ediyorsun. Arkadaş çevren aracılığıyla aşk bulman da mümkün.
Bu harita bir bulmaca kutusu gibi. Her detayda parçaları bir araya getirmek gerek. Eğer başka soruların olursa, sevgili ruh dostum, buradayım. Seninle yıldızların dilini konuşmaktan mutluluk duyarım. 🌠
Eyvallah fıstık biri