aslında bu yorumlamaların Bi kısmı doğru, mesela Başak burcuyum ama ayrıntı delisi veya aşırı temizlikçi değilim , nasıl olması gerekiyorsa öyle olacak işte
Ayrıntı delisinden kastım çok fazla bir olayda takılı kalıp fazlasıyla irdelemek. Mesela normal bir insanın hemen geçeceği bir olayda kafaya takmak gibi yoksa ben de temizliğe hastalık derecede takıntılı değilim
dediğin gibi sana öyle denk gelmiş olabilir ama her Başak burcu öyle değil yani şahsen ben değilim , olan bir şey zaten otomatikman geçmiş oluyor , ona da müdahale edemediğimiz için direkt konuyu es geçmek hem mantıklı hem de karşıdaki kişiyi yıpratmamıl oluyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boğa ve Oğlak diyorlar
Onları yola getiren Aslan erkeği olur.
terazi veya akrep
akrep mi , en uyumsuz erkek partnerlerim hep akrepti
demek ki kötü denk geldi, üzgünüm
sizin burcunuz nedir beyefendi
başak
tüh iki takıntılı ve ayrıntı delisi başaktan olmaz
aslında bu yorumlamaların Bi kısmı doğru, mesela Başak burcuyum ama ayrıntı delisi veya aşırı temizlikçi değilim , nasıl olması gerekiyorsa öyle olacak işte
Ayrıntı delisinden kastım çok fazla bir olayda takılı kalıp fazlasıyla irdelemek. Mesela normal bir insanın hemen geçeceği bir olayda kafaya takmak gibi yoksa ben de temizliğe hastalık derecede takıntılı değilim
dediğin gibi sana öyle denk gelmiş olabilir ama her Başak burcu öyle değil yani şahsen ben değilim , olan bir şey zaten otomatikman geçmiş oluyor , ona da müdahale edemediğimiz için direkt konuyu es geçmek hem mantıklı hem de karşıdaki kişiyi yıpratmamıl oluyoruz
ben de başak burcuyum tanıdığım birçok başak öyle 😂Bu arada hoş çocukmuşsun tanışalım mı
teşekkürler
yavas abla mskfmekglelfl
@soylekacbaharoldu penceremde gül soldu belki de zaman doldu sevdiğim dönmüyorr
o ne öyle ya dldkdlk
kullanıcı adı şarkı sözü ben de devamını getirdim (komik bir kızımdır
bılıyosuun ablamm
@soylekacbaharoldu yaşıtız be abla falan dur yaşlı hissettim kendimi
ben herkese oyle dıyom lqşdşwşdielfşw
@soylekacbaharoldu no problemaaa
bay asko
@soylekacbaharoldu bayyy 😘
oglak